Elfogadva Raul Perez --> nojel (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
667
1 040
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Raul Perez >

Kitiltás időpontja:
<
2023.11.09. >

Kitiltás időtartama:
<
perma >

Admin neve, aki kitiltott:
<
nojel >

A kitiltás indoka:
<
ooc stílus, adminnak való hazudás (?) >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Itt ülök Karácsony reggelén a monitorom mögött! Remélem hogy bármennyire is hosszúra sikerült ez az üzenet, a bíráló admin elolvassa! Mivel mindent mondat nagy hangsúlyú! Talán így közeledve a mádosik hónap felé, karácsony napján, furcsa érzés az hogy a SeeMTA van a fejemben, de nem hiába. Kaptam egy kitiltást, OOC stílusért, nem is tudom pontosan az okát, szeretném elmagyarázni, megosztani veletek akik olvassák, hogy hasonló hibába ne essetek! Nos, az én kis karakterem, még csak 11es szinten áll, nem tudok sok tapasztalatot mondani ugyan, azonban mindvégig az volt a szemem előtt hogy tiszta legyek, és szabályokhoz hűen hozzá tehessek a szerverhez, terveim voltak! A karakterem előéletén ez látszódik is, hiszen tiszta volt! Soha senkinek nem ártottam, próbáltam mindig arra törekedni hogy úgy bánjak másokkal, ahogyan nekem is jól esne! Ez egész jól ment is, részben köszönhető a jó közösségnek, illetve az admin teamnek! Történt egy nap hogy bemértek, sose tettem addig azonban felbosszantott a rendőri túlkapás és beszóltam egy rendőrnek! Szeretnék linkelni egy videót hogy jobban belelásson a bíráló admin és megértse a helyzetem! (
) Ez a videó magyarázat a tettemre!!! Innen eredezik a joke. Ez azért fontos, mivel a rendőrőknek pusztán azért szóltam be mert haragudtam rájuk, a rendőri túlkapás, illetve korruptság juttot eszembe! Semmi komoly szidás nem volt a részemről, meg senki személyt nem akartam sérteni! A videó megmagyarázza miért írtam a " Frici nyalók" szót...
Mikor jött az admin, nem értettem pontosan miért, próbáltam megérteni és az egész ügy alatt jól hozzáálni, és kulturáltan kezelni, azóta viszont egy bant kaptam, és magyarázatot nem! Próbáltam felkeresni nojel-t TeamSpeaken, de nem húzott be egyszer sem, aztán nem sokkal később elvették az adminját ha jól tudom és utánna nem tudtam keresni. Nekem ez egy hatalmas tanulópénz volt! Bármit is tettem megbántam, és úgy érzem tudok olyan tagja lenni a szervernek, ami hozzá tesz , és nem elvesz! Ilyen félreértések és esetek nélkül! @Jhnny -nek leírattam PÜ-ben, hogy mi is törént pontosan, Ő tudja nagyjából a bajomat. Köszönöm, hogy elolvastad. Kellemes ünnepeket mindenkinek!
>

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Megbeszéltük tsen, 600perces jail vár szerveren.

• Tetszik
Reactions: Slim
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.