Neved:
< Raul Perez >
Kitiltás időpontja:
< 2023.11.09. >
Kitiltás időtartama:
< perma >
Admin neve, aki kitiltott:
< nojel >
A kitiltás indoka:
< OOC minősítés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Sokat gondolkodtam hogy ez a kérelem megszülessen, úgyanis nem tudtam eldönteni magamban hogy hogy késszen állok-e, ezért hagytam magamnak még időt, hogy átgondoljam dolgaim, és megbánjam bűneimet, ami sikerült is. Mély, illetve rossz érzés az ami történt, meggondolatlan voltam, mindig első helyre szegeztem azt hogy tiszta legyen az UCP-m illetve ne legyen semmi félreértés csúnyaság a karakteremen, de a lónak is 4 lába van még is megbotlik. Borzasztó jó tanuló pénz volt hogy rájöjjek milyen úton kell tovább haladjak ezen a szerveren, és sose többet ne vétsek, ide nem illő hibákat, akár direkt vagy meggondolatlanságból! Szeretnék bocsánatot kérni minűdenkitől akit bármilyen formában is megsértettem, mivel a karakterem nem rég kezdtem, illetve még kisszintű ezért nem voltam/vagyok tisztába egy s mással, és pont ezért járt így a szám is, még kivoltam bannolva rájöttem a dolgok súlyára, nem tudom pontosan miért lettem bannolva, illetve miért ooc minősítés miközben ic szidtam a rendőrőket! Előre is köszönöm a bírálást, illetve az elolvasást! >