- 2023. 06. 16.
- 151
- 854
- V4 karakter
- Caleb Stevens
- LV karakter
- Raul Herrera
- V2 karakter
- Nincs
Neved:
< Raul Herrera >
Kitiltás időpontja:
< 2024. 08. 04. 17:40 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Wexen >
A kitiltás indoka:
< FK itemek leadása [LVMS] >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Tisztelt Wexen!
- Szeretném kifejezni őszinte bocsánatkérésemet a korábbi viselkedésem miatt. Tisztában vagyok azzal, hogy nem megfelelően viselkedtem, és ez vezetett a kitiltásomhoz. Nagyon sajnálom a történteket, és szeretném megosztani veled, hogy mi történt az elmúlt időszakban, ami miatt nem tudtam a játékra és az LVMS közösségre koncentrálni.
- Sajnos édesanyám komoly egészségügyi problémákkal küzdött, ami miatt lelkileg és fizikailag is nagyon megterhelő időszakon mentem keresztül. Emiatt nem tudtam úgy jelen lenni a szerveren, ahogy elvárható lett volna, és nem tudtam megfelelően kezelni a helyzetet. Ennek hatására meggondolatlanul ki is léptem a Discord csoportból, és nem kommunikáltam megfelelően a helyzetemről. - Teljesen a padlóra kerültem, és nem voltam képes tisztán gondolkodni.
Mostanra rendeződtek a dolgaim, és szeretnék újra csatlakozni a szerverhez. Tudom, hogy hibáztam, és nagyon sajnálom. Nagyon szeretnék ismét része lenni ennek a közösségnek. Ígérem, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy hasonló probléma ne forduljon elő a jövőben.
Köszönöm a megértést és a türelmet!
Tisztelettel, Raul Herrera
>