Elfogadva Raul Herrera - Wexen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

magyar kóla

Zöldfülű
2023. 06. 16.
151
854
V4 karakter
Caleb Stevens
LV karakter
Raul Herrera
V2 karakter
Nincs
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Raul Herrera >

Kitiltás időpontja:
<
2024. 08. 04. 17:40 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Wexen >

A kitiltás indoka:
<
FK itemek leadása [LVMS] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<

Tisztelt Wexen!

- Szeretném kifejezni őszinte bocsánatkérésemet a korábbi viselkedésem miatt. Tisztában vagyok azzal, hogy nem megfelelően viselkedtem, és ez vezetett a kitiltásomhoz. Nagyon sajnálom a történteket, és szeretném megosztani veled, hogy mi történt az elmúlt időszakban, ami miatt nem tudtam a játékra és az LVMS közösségre koncentrálni.
- Sajnos édesanyám komoly egészségügyi problémákkal küzdött, ami miatt lelkileg és fizikailag is nagyon megterhelő időszakon mentem keresztül. Emiatt nem tudtam úgy jelen lenni a szerveren, ahogy elvárható lett volna, és nem tudtam megfelelően kezelni a helyzetet. Ennek hatására meggondolatlanul ki is léptem a Discord csoportból, és nem kommunikáltam megfelelően a helyzetemről. - Teljesen a padlóra kerültem, és nem voltam képes tisztán gondolkodni.
Mostanra rendeződtek a dolgaim, és szeretnék újra csatlakozni a szerverhez. Tudom, hogy hibáztam, és nagyon sajnálom. Nagyon szeretnék ismét része lenni ennek a közösségnek. Ígérem, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy hasonló probléma ne forduljon elő a jövőben.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Tisztelettel, Raul Herrera
>

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 272
1 586
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Harris
Szia,
Írj rám fórum privát üzenetben, hogy mikor lenne alkalmas számodra.

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 272
1 586
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Harris
Privátban megbeszéltük, levettem a kitiltását.

• Tetszik
Reactions: 1saac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.