Elutasítva Raphael D Gotti - Nojel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vezeruralkodo

Barangoló
2019. 05. 19.
99
265
Tatabanya es kornyeke vedve van
V4 karakter
Denis floyd
LV karakter
Raphael al gelato
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Raphael D Gotti >

Kitiltás időpontja:
<
2023.03.17. >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
nojel >

A kitiltás indoka:
<
PG,utolso utani esely eljatszva >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok.
Előzmény: Pár napja lassan szerintem már egy hete nézegettük vissza a videókat régről és pont megtalaltuk azt a videót ami okán kibanolt nojel. Ezzel kapcsolatban többeteket is felkerestem privát üzenet formájában.(főadminok) A videó elgondolkodtatott minket, hogy amit csináltunk a videót visszanézve nem érdemeltem volna bant, csak jailt maximum. Az unbanomat az ügy előtt kaptam úgy, hogy 120p-s jail felett visszajár rám a ban, de ez nem hinném amit tettem meghaladná a 120p-t.
VIdeó: https://streamable.com/5v4cnh
AZ ÜGY: Elmentünk geri barátommal rabolni és már 11 fele voltunk körülbelül, mikor megláttuk őket. Odamentünk és láttuk hogy éppen pakolják ki őket, gondoltuk, hogy rájuk megyünk, ami le is lett icn irva h kipakoljuk őket. Egy ember ugrott a kocsi mögül nála valamilyen m4 szerű fegyver volt, gondoltuk a másik mivel ketten vannak úgy logikus, hogy pakolja, motozza a rabolandó embert. Mint videón az egyik páciens tartotta előbb ránk, fordultunk visszamentünk, jött felénk niylván való ő vagy mi maradunk meg igy meghalt ő. Utána logikusan 2v1 be volt a másik játékos, arra is rámentünk, meghalt. Amit bekiabáltam az nyilvánvalóan nem volt annyira helyén, mert tudom, hogyha ilyen helyzetbe lennék nem mernék ilyeneket kiabálni. De pg-t nem észleltem, mivel csak megvédem magamat és semmi olyat nem tettem szerintem amiért ez pg lett volna, ha már ránktartotta a fegyvert és mielőtt odamentrünk volna azt irtam, hogy pakoljuk ki őket és alapból rabolni indultunk.
Köszönöm szépen. Amennyiben TS-beszélgetésre lenne szükség az ügy érdekében és abban az érdekben hogy megbizonyosdjatok arról, hogy a játékbeli énem felnőtt ahhoz, hogy normális playerként tudok játszani, akkor bármikor állok ennek rendelkezésére. Sziasztok.
>

• Imádom
Reactions: Gergelycapi

TuTu

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 201
2 048
LV karakter
Lexia Vasilievich
Megadták az utolsó esélyt, mégis eljátszottad. Nem lesz feloldva.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.