Elutasítva Raphael Al Gelato ---> Nojel(Helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gergelycapi

Lelkes fórumhasználó
2021. 07. 05.
346
442
Tatabánya
V4 karakter
Henrik Howell
LV karakter
Makay Bobby
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Raphael Al Gelato >

Kitiltás időpontja:
<
2022.03.17 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Nojel >

A kitiltás indoka:
<
PG,Utolsó utáni esély eljátszva >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok. Szeretnék Unbannal próbálkozni, utoljára. Nem voltam még fent a v4 en sehol és kiszeretném próbálni. Régóta vagyok már banolva, amit annyira akjkor nem értettem h miért annyit kaptam amennyit. Nem volt nagy történés, csak hogy elmentünk szülinapomon rabolni egyet talán hajnal 1 fele voltunk, mikor találtunk egy csávót és kipakoltuk, le rpztük a dolgokat és elmentünk közben ment a talk Dc-n haverommal és gondoltuk visszamegyün megnézni a csávót. Mire visszaértünk láttuk hogy ketten pakolták, vagyis egy ült a kocsiba másik meg kint tartotta rá a fegyót, vagy hogy volt. Így emlékszem valahogy. Mi gondoltuk rárobbanunk elvesszük az ak-t mivel ha egy ül kocsiba és egyikünk ha csak rátartja a kocsiban lévőre másik meg aki háttal volt nekünk és pakolta a srácot akkor gondoltuk onnantol pg ha elkezdenek löni. Igy is lett volna mikor odaértünk valahogy megfordult azt ránk tartotta egyedül a fegyót, mi gyorsan kicsit domb mögé mentünk és kipattantunk hogy lefegyverezzük őket, közben kiszállt a másik ürge is a kocsiból és elkezdődött a dara ami közben én bekiabáltam valami olyasmit hogy megöllek te kutya ezt mind lövöldözés közben, ezt a részét meg is értettem ez nonrp.Tehát mi "nyertük meg" a darát és mikor megöltük őket jött az admin és elkezdett ott pgről beszélni nekünk hogy pgvolt de mi se tudtuk hogy miért. Elkezdte mondani hogy pg+non miatt kapnék 170percet de mivel jószivű ezért lefelezi és így kaptam volna 90 re nemtudom hogy jött ki neki ez a matematika de hiaába mondtuk neki akkor se hallgatott meg úgy túlzottan és pont úgy volt valahogy a jaileim hogy 90p feletti jail esetén jöhet vissza rám a ban és akkor ő kimatekozta hogy ez 90 felett van nemtudom hogyan pedig csak non lett volna max semmi pg és akkor így kaptam én ezt a csodás bant. Pk-t nem tudtam tenni mivel felmentünk utána való napokban gazdagrpzni és nem foglalkoztunk az üggyel. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.