Range Rover/ Land Rover

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo

darage

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 30.
311
211
22
Uganda
LV karakter
Gracia Dei
Nem tudom mi lenne benne hasznos , kíváncsi volnék mire gondoltál ez alatt .Egyébként egy range vagy lande rovert eltudnék képzelni a szerveren (egy öregebb modellt mivel ezek szerintem gusztustalanok)de ne is reménykedj benne hogy bekerülne akármi helyére is .

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Az ötlet maga nem rossz... Viszont nem lenne mire rakni. Így szerintem kicsit reménytelen, hogy be kerüljőn.

• Tetszik
Reactions: Sense és aludanyi

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Eltudnám képzelni a szerveren őket, de nincsen olyan kocsi amire lehetne rakni. Szerintem a Jeep Grand Cherokee SRT8 sokkal jobban illik LV-be.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 477
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség