Randolf Bowman jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jake

legenda
2019. 01. 10.
754
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Mihály ~

[#2] Korod:
~ 17 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Több éve játszok SeeMTA szerverein. SeeMTA V2-re 2018 végén regisztráltam, bár eddig nem játszottam nagyon sokat most ezt szeretném bepótolni. 2752 percem van! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Még nem voltam. https://prnt.sc/sa9jc0! ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mivel nagyon megtetszett a rendvédelem és ez által szeretném kipróbálni magam benne. Szeretnék fejlődni ebben a fajta RP-ben! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Előreláthatóan aktív leszek. Mivel évek óta játszok RP szervereken úgy gondolom valamennyi tapasztalatot össze bírtam gyűjteni ez idő alatt. Szeretek RP-ni. Kitartó szoktam lenni az ehhez hasonló helyeken! ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Mihálynak hívank. 17 éves vagyok. Jelenleg sok szabadidővel rendelkezem. Pesten születtem és élek. Szakgimnáziumban tanulok gépészeti szakon. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik a SeeMTA és több más játék is. Szeretek közösségben lenni, csapatban dolgozni. A sportolás már nem köti le az életemet viszont pár éve még előszeretettel voltam iránta. Szabadidőm nagy részét a gép elött szoktam tölteni. Jól kiszoktam jönni másokkal és hamar alkalmazkodni szoktam. SeeMTA-nak a szerverein régóta játszok, több frakciót sikerült már megjárnom és úgy érzem nem kevés tapasztalatot sikerült megszereznem! ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Randolf Bowman! ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, Medical Center 1998.02.08! ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határellenőrzés, San Fierro területén való járőrözés! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítom a gépjárművet, hogy húzódjon le az út jobb szélére a forgalom akadályozása nélkül és állítsa le a jármű motorját. Amennyiben ez megtörtént kiszállok, köszönök neki és megkérem, hogy ő is szálljon ki. Elkérem a személyigazolványát, jogosítványát, forgalmi engedélyét. Ezeket átnézem ha érvényesek megkérem, hogy nyissa ki a csomagtartóját majd át nézem azt is, hogy van e benne elsősegély készlet(EÜ) vagy bármi illegális dolog. Amennyiben a helyzet megkívánja ruházat átvizsgálást is végre hajtok. Ha mindent rendben találtam tovább engedem. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Probléma megoldó, stressz mentes embernek tartanak. Jó megoldó készséggel rendelkezem és elég kitartó egyéniségem is van egyben. Szívesen dolgozom közösségben emberekkel. Pozitív hozzá állás jellemez, nem ijedek meg az új dolgoktól, kihívásoktól. Kedves, szerény, példa mutató magatartásom van. Elég kifinomult, megnyugtató viselkedési formáim vannak. Szeretek összhangban lenni csapattársaimmal. Általában jó közérzet jellemez.
Régóta szeretnék bekerülni a Nemzeti Adó és Vámhivatal kötelékébe és régóta dolgozok azon, hogy ez esetlegesen sikerülhessen is. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro és környéke tartozik a hatáskörébe! ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha civileket veszélyeztet, nem hajlandó együtt működni és ellenáll! ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Randolf Bowman a nevem. 23 éves vagyok. Kiskorom óta szeretem a küzdő sportokat. A rendvédelem is általános iskolás koromban tetszett meg nekem. Ez az akkori elhatározás kísérte idáig az életem. Nagyon sok jó lehetőséget láttam meg a Nemzeti Adó és Vámhivatalban amikor az a döntés született nálam, hogy megpróbálok a NAV kötelékébe bejutni. Már a munkában rejlő izgalom a szervezet felépítése magával ragadott engem. Ahol fel nőttem azon a környéken nem kevés volt a bűnözés mint például a drog és fegyver kereskedelem. Továbbá fel néztem az olyan szervekre, emberekre akik megpróbáltak ez ellen tenni. Majd úgy döntöttem én is ezek az emberek közé szeretnék majd tartozni. Ezért is az általános iskola után úgy döntöttem, hogy rendvédelmi szakon fogok tovább tanulni. Amit miután elvégeztem olyan tanfolyamokra mentem tovább tanulni amihez azt az információkat kaptam, hogy így van tovább lehetőségem előre jutni a NAV-hoz való jelentkezéshez.

Név: Randolf Bowman
Születési hely, idő: Los Santos, Medical Center 1998.02.08
Cím: Palomino Creek St. 5.
Végzettség(ek): Rendészeti középiskola
Kiegészítő tanulmány(ok): Egészségügyi tanfolyam
Nyelvtudás(ok): Angol: Tárgyaló képes
Jogosítvány(ok): B kategóriás jogosítvány
Eddigi munkahely(ek): Nem volt ~

Utoljára szerkesztve:

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Hali. Bovitsd a lapod mind ic mind ooc. Ez még kevés

Jake

legenda
2019. 01. 10.
754
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Helo, bővítettem.

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Köszi. Így már adok egy esélyt. keress fel ts en egy leadert a továbbiakért!

• Tetszik
Reactions: Jake
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.