Ralph Reed - Aaron Chambers [Padre]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 091
4 326
LV karakter
Chris Foreman

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Ralph Reed

Panaszra tett személy InGame neve:
Aaron Chambers

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP (Derbyzés)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/tlRzjr8
[2019-03-26 15:14:35] [Output] : *** Aaron Chambers kicsatolja a biztonsági övet.

Megjegyzés:
Történet a következő. Blueberry-nél van egy nagyon lejtős útszakasz amelynek a végén le lehet vágni egy utcát. Emberünk arra akart menni, mikor én pont kanyarodtam balra, és ütközött. Után követett, és nekem jött hátulról. (Amiről sajnos nincsen képem) Mivel ott nem jött össze neki, hogy animba essek vagy meghaljak, így szemből nekem jött. Azt nekem ne mondja senki, hogy véletlen jött nekem, mert azon a képen tisztán lehet látni a dolgokat. Egy álló busznak eléggé nehéz neki menni, kivétel ha kicsit kancsal vagy.

Utoljára szerkesztve:

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Sziasztok!
Én fogom bírálni az ügyet.

Az volna a kérdésem, hogy nincs-e esetleg olyan képed, amin látszik is a neve?
Mert így sajnos nem tudjuk összekapcsolni a logot a képpel. Ebből adódik, hogy
nem bizonyítja, hogy valóban ő ment volna neked.

Memphis Aaron

Újonc
2019. 01. 10.
25
5
V4 karakter
Aaron Chambers
LV karakter
Aaron Reed
V2 karakter
nincs
Heló amikor én ott lementem 1 az hogy nekedmentem nemdirekt . Én elkezdtem RP-zni te mentél tovább RP nélkül már ott kezdjük,. Amit a képet kiraktál azon nemtudom hol látszik az hogy én derbyzni akartam meg olyan szándék hogy azt akartam hogy meghalj vagy ilyesmi . A képen az történt hogy mentem visszafele és te (nekem) kitértél elém lehet hogy csak Sync volt de én nemterveztem neked menni . Részemről ennyi várom a bírálást .

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 091
4 326
LV karakter
Chris Foreman
Én elkezdtem RP-zni te mentél tovább RP nélkül már ott kezdjük,
Kezdjük ott, hogy te nem jöttél nekem, hanem a villanyoszlopot vitted ki.

. A képen az történt hogy mentem visszafele és te (nekem) kitértél elém lehet hogy csak Sync volt de én nemterveztem neked menni .
Mint a képen is kivehető éppen végeztem a megállóval, pont abban a pillanatban. A busznak nincs olyan handlingje, hogy fél másodperc alatt elinduljak és kitérjek eléd. Illetve még egy log is látszik, miszerint RP-ztem egy ütközést. Akkor pont egyenesen mentem, mikor te hátulról telibe belémcsapódtál. Nem hinném, hogy ez az egész véletlen volt...

Részemről ennyi.

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Sajnos ennyi információval -nagyrészt bizonyíték nélkül- nem tudom eldönteni kinek van igaza.
A fényképre is sajnos azt kell mondanom, hogy nem adja vissza kellőképpen, hogy mi történt.
Ebből kifolyólag a panaszt szankció nélkül lezárom.

Zárom - Helyezhető

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.