B
bluescreen

Neved:
< Rakeem_Louvell >
A ban időpontja:
< 2021-01-25 10:49:19 >
A ban időtartama:
< Hat hónap. >
Neve, aki bannolt:
< Alex >
A ban oka:
< Admin szavának semmibevétele, folyamatos lövöldözés, indokolatlan fegyverviselés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Hiányzik a közösség, valamint nem érzem teljesen korrektnek az akkori bírálatot. Az indokok között olyan is szerepel, amiről a szerverszabályzat egy szót sem említ, ráadásul nem igaz, hogy indokolatlanul lett volna nállam.
A történet, amikor bannt kaptam, (Világosabb legyen, hogy miért nem érzem jogosnak): Az eset január 25-én, nagyjából 10 óra körül kezdődött. Megláttam, ahogy lakótársam, Dontrall Mayfield egy felony stop közepén áll. Akkoriban ő sokszor adta, vette a fegyvereket, gondoltam (jó okkal), hogy le fogják csukni. Ekkor ragadtam magamhoz az M4-et, hogy megmenekítsem. Összesen kettő rendőr maradt a helyszínen, gondoltam most fogják rabosítani. Dontrall segítségére nem csak én siettem, hanem két másik srác, pontosan már nem emlékszem, hogy kik, de IC ismerőseink voltak, viszont ők nem értek oda időben, de ekkor már nem lehetett várni. Vagy elviszik, vagy segítek. Ekkor lőttem le őket. Odafutottam hozzá, hogy betegyem a kocsimba, de egy éppen arra járó rendőr ezt észrevette, és megállított. Ekkor odahívták Alexet. Chesterrel beszéltünk már erről, hogy egy időben többet lőttünk, viszont vele megállapodtunk, hogy ilyesmi esetekben lőhetünk, valamint volt egy két hetes szünet is, amikor fegyvert sem fogtunk.
Ha megadnád az unbant, egy panaszt se hallanál arról, hogy túlzásba esnék a darával, akár jail fejében is elfogadnám a feloldást. Tudom, hogy nem telt el sok idő, de úgy érzem, már ez alatt az egy hónap alatt is sokat változtam, főleg RP terén. Előre is köszi a választ.
[haha reakciókat nem kérnék, köszi.] >