Rainer Stanski jelentkezési formanyomtatványa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sheedxr

Shinee✨
2019. 02. 12.
126
236
21
New York🍷
V4 karakter
ceyhun mirak
LV karakter
nana ilyin
V2 karakter
lola harvey

Nemzeti Nyomozó Iroda hivatalos jelentkezési forma
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez

1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése

Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. A ,,Válasz helye" sorok HELYÉRE kell írnod a saját válaszod. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

Hány éves vagy?
- 19. évem töltöm jelenleg
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- 2016 óta játszom, szinte folyamatosan.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
- Egy AJ-m van FK Jump indokkal. Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
- Rendelkezel bármilyen kommunikációs eszközzel (mikrofonnal) és TeamSpeak 3 klienssel?
- Igen.
Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
- Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott!(Ha V2 vagy LV jelezd)
- V3- Régebben OMSZ, annyira már nem emlékszem, talán Ápolóig (Selena Marquez) , BMS - Szerelő (Killion Ward, Ruby Reyes) - Időhiány miatt hagytam ott.
Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozója lenni? Minimum 3 mondat!
- Alapjáratban jobban vonzanak a Rendvédelmi szervezetek, ezek között is leginkább a Nyomozást végző szervezetek. Jobban hajlok az Amcsi Rendfenntartó szervezetekért, viszont a hazai szervezetek közül első helyen áll az NNI, ezt követően maximum a TEK ami még szóba jöhetne. Szeretem a pörgős, adrenalindús rp-ket, valamint nyomozások terén is jobban megállnám a helyem. Kreativitással, gyors helyzetmegoldó képességgel rendelkező embernek tartom magam, így könnyen tudnám venni az akadályokat. Kamatoztatni tudnám a máshonnan megszerzett tudásom.
Voltál-e már korrupt?Ha igen, miért, ha nem, miért?
- Nem próbáltam még ki a korrupt karakter alakítást, leginkább szabálykövető karakteralakítást preferáltam. Jobban illik hozzám egyébként is.
Hány NNI jelentkezési lapot írtál ezzel együtt?
- Ez az első.
Ha van másik karaktered, mi a neve, milyen frakcióban van és mire használod?
- -
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- 2-3 órát, esetenként akár többet is.

2. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj! Miután bő mondatokban kifejtetted a válaszaidat a kérdésekre egy újabb kategóriát tárunk eléd: a különböző rendőri szituációkat. Ezekre a kérdésekre kötelező több mondaton át kifejtened a válaszod. A szituációk helyes megoldására több lehetséges válasz is létezhet, ezért többször gondold át az esetet és próbáld meg mind a két oldal helyzetébe beleélni magad. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. A ,,Válasz helye" sorok HELYÉRE kell írnod a saját válaszod. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

Neve?
- Rainer Stanski
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- Los Santos, Palm Avenue 792., - 38761188780675, - stanski06@seemail.com
Volt már korábban bármilyen rendvédelmi szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- Nem.
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- Régebb óta érdeklődöm hasonló munkakör iránt, szeretem a nehezebb feladatokat, adrenalin dús akciót és rendelkezem a munkához szükséges erényekkel.
Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
- Pozitív tulajdonságok közé sorolnám a terhelhetőséget, magabiztosságot, valamint a gyors reagáló képességet.

Negatív tulajdonságaimhoz tartozik a túlbuzgóság, valamint könnyen magamra tudok venni dolgokat. Adott esetekben hamar elvesztem a motivációm ha valami nem a terveim szerint alakul.
Elrabolnak egy igen fontos személyt, elrejtőznek de mi megtaláljuk őket. Ők nem tudnak a jelenlétünkről, mi a teendő?
- Lehető legtöbb információ megszerzése, mindezt a legészrevehetetleneb módon. Ezt követően az információk birtokában kitervezzük az akciót, melyet próbálunk a leghatékonyabb módon kivitelezni.

3. paragrafus: Hitelesítés

A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.

- Rainer Stanski.

Utoljára szerkesztve:

JOSH.

Cortez
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 742
2 772
Budapest
V4 karakter
Joshua F. Cortez
B3sTklU.png

Tisztelt jelentkező.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Vezetősége értesíti, hogy a személyes meghallgatásra nem jutott tovább.

Tisztelettel: Joshua F Cortez r. altábornagy!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.