Elutasítva Rahil Gaines - Spinak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ricola

Újonc
2020. 02. 15.
2
3
LV karakter
Tremon Moody
zoldlogo.png

Neved:
< Rahil Gaines >

A ban időpontja:
< 2020.03.13 >

A ban időtartama:
< 10év(örök) >

Neve, aki bannolt:
< Spinak >

A ban oka:
< Yezt admin nyitogatta neki a csomagtartót. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Elsősorban nagyon megbántam, hogy belementem ebbe az egész csomagtartózós dologba, mert ez nekem non-profit volt.(Vagyis kaptam egy bant érte.) Szóval nem is értem a fél évvel ezelőtti énemet, hogy miért tettem ezt. Voltunk páran, s kipattant Yezt fejéből, hogy vegyük ki neki a cuccot a csomiból, erre szájhúzósan, de igent mondtunk, mert ugye jóban voltunk vele, és stb-stb. Ezért a tettünkért mind a ~hatan örök banban részesültünk. Mostmár több mint fél éve történt az eset, és ezalatt a fél év alatt jópárszor felmerült bennem a kérdés, hogy ezt mégis miért tettem, s hogy miért volt ez nekem jó. Miután megcsináltuk az egészet fogtam a fejem, s mondtam TSen, hogy ez nem lesz így jó. Aztán egy hetet nem voltam itthon, s mire haza értem, hogy LVzzek egy kicsit a perma bann fogadott a képernyőn. És tényleg megbántam/unk amit csináltam/unk a többiekkel. Ha a srácok nem is, én még szeretnék játszani a szerveren. Nemtudom, hogy előrébb-e leszek ezzel a kis irományommal, de egy próbát megér. Hisz ember vagyok én is, és hozhat mindenki megfontolatlan/hirtelen döntéseket, amit később nagyon restell.(Itt van a saját példám.) >

• Tetszik
Reactions: bigmac

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nem veszem le a bant.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.