Elutasítva Raheem Whole - FA/SA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

XxKokaa

Barangoló
2019. 04. 11.
131
41
V4 karakter
Tyler Alsbett
LV karakter
Raheem Whole
zoldlogo.png

Neved:
< Raheem Whole >

A ban időpontja:
< 2021-05-19 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 >

Neve, aki bannolt:
< Fanni bannolt Deniel kérésére. >

A ban oka:
< Adminnal való szórakozás, nem vagy idevaló >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A viselkedésem aznap elég komolytalan volt, amit megbántam, igaz ez nem kifogás de a szerveren eltöltött idő alatt ezelőtt egyszer sem fordult elő hasonló. Szeretnék visszatérni a szerverre komoly szándékokkal, új rp szituációkba keveredni, a barátaimmal újra játszani a szerveren. >

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 408
V4 karakter
Kano_Bokinni
Mi volt a szituáció ami miatt a kitiltást kaptad?

XxKokaa

Barangoló
2019. 04. 11.
131
41
V4 karakter
Tyler Alsbett
LV karakter
Raheem Whole
IC jailbe voltam barátommal az esti órákban, kissé unatkoztunk és miközben a kiszabott bünetést tültöttük le szórakoztunk egymással illetve egy afkoló játékosnak adogattunk át pénzt. Ezek után egy verekedés miatt odajött egy admin akivel a kialakult ic konfliktust beszéltük, ekkor ooc-ban volt egy-egy hülye megszólalásom, pontosan nem emlékszem de pl. "ez nem egy koncert kérlek tartusk be a másfél méter távolságot".

DenielLV

~ Diplomás érdekfeszítő ~
2020. 08. 23.
108
256
20
LV karakter
Deniel Walker
Mi volt a szituáció ami miatt a kitiltást kaptad?
A szituáció annyi volt, hogy kihívtak az ügyhöz, majd minden hülyeséget elkezdtek nekem ott össze vissza mondani, hogy ő ,,együtt" van velem, meg ehhez hasonló érdektelen dolgokat meg, hogy ő nagy drog dealer és, hogy ha kell akkor adna meg hasonló, utána meguntam a magatartásukat és kiosztottam nekik a megfelelő szankciót.

XxKokaa

Barangoló
2019. 04. 11.
131
41
V4 karakter
Tyler Alsbett
LV karakter
Raheem Whole
Az első még igaz hogy ilyenről is volt szó viszont a másodikról már szó sem lehetett abban biztos vagyok. De nem egyedül voltam úgye, nem mindent én írtam. Sajnos irkáltunk ilyen olyan hülyeségeket amit én részemről megbántam.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 408
V4 karakter
Kano_Bokinni
Köszi a válaszokat, viszont ebben az esetben korai lenne még az unban.

• Tetszik
Reactions: DenielLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.