Elfogadva Raheem Whole - FA/SA [Helyette írom]!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TZeus

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2021. 01. 25.
316
229
21
Albertirsa//MesterMC iroda
V4 karakter
Ugo Maurin
LV karakter
Lamonte Jones
zoldlogo.png

Neved:
< Raheem Whole >

A ban időpontja:
< 2021-05-19 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 >

Neve, aki bannolt:
< Fanni bannolt Deniel kérésére >

A ban oka:
< Adminnal való szórakozás, nem vagy idevaló >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok ! Vissza szeretnék térni a szervere mert ugyan is nincs más játék ami engem le kötne és sajnos már a nyárnak is vége van.Még jobban szeretnék játszani. És nagyon meg bántam amit tettem.Újra szeretném kezdeni tiszta lapokkal és amiat banoltak tényleg elég bunko viselkedés volt de szerintem nem akkora bűnt követünk el amiatt ezt érdemelnénk mert fórumon is látszik soha nem volt panasz ránk és elég sok barátot és emléket kaptam még aktív játékos voltam . És innen is bocsánatot szerének kérni. Tényleg sajnáljuk amit csináltunk és én is . szerintem épp elég volt ez hogy észre vegyük nem volt vicces.Barátom már meg kapta egy ideje az ub-t akivel banoltak egyszere.Ucpben is tisztán látni nem volt meg egy banom se. >

TZeus

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2021. 01. 25.
316
229
21
Albertirsa//MesterMC iroda
V4 karakter
Ugo Maurin
LV karakter
Lamonte Jones
IC jailbe voltam barátommal az esti órákban, kissé unatkoztunk és miközben a kiszabott bünetést tültöttük le szórakoztunk egymással illetve egy afkoló játékosnak adogattunk át pénzt. Ezek után egy verekedés miatt odajött egy admin akivel a kialakult ic konfliktust beszéltük, ekkor ooc-ban volt egy-egy hülye megszólalásom, pontosan nem emlékszem de pl. "ez nem egy koncert kérlek tartusk be a másfél méter távolságot".De persze ez nagy hülyeség volt és sajnalom a tettemet. És igérem többet nem fordul elő

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
300 perc jail fejében megtudom adni az unbant. Elfogadod?

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Jail ki lett osztva.

Helyezhető!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.