Neved:
< Raghid Valerde >
A ban időpontja:
< 2020-04-10 22:21:44 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Suti szanckionálta, Norby osztotta ki. >
A ban oka:
< Súlyos UCP.@Suti >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Előszó: Suti-vel megbeszéltem, hogy írhatok egy UB-t és nagyon talán lesz esélyem, hogy átgondolásra kerüljön FA/SA által, azaz Benett vagy/és Spinak által. Én megpróbálom, mert nagyon szerettem itt játszani(és szeretnék is). Azt írom amit racionálisnak és relevánsnak tartok a témában, bocsánat ha elnyúlik és nem mentegetőzni szeretnék a lent leírtakkal.
Jogosnak teljes mértékben jogosnak gondolom, súlyos az UCP-m (39jail). Azt szeretném elmondani, hogy ennek a túlnyomó része 2017-ben történt. Összesen 39 jailből 32-t kaptam 2017-ben, köztük 1-2 bug, megbeszélt. Itt az én hozzáállásom és gondolkodásmódom eléggé gyerekes volt, ennek köszönhető az a jail mennyiség. UCP-men látszik, hogy 2018-2019 között nem volt jailem, ez itt egy élő példája annak, hogy ha odafigyelek magamra tudok szabályokat megtisztelve játszani. Itt lehet közbe játszott az is, hogy sok-sok szünetem volt a játszásaim között. Most itt tartunk 2020-ban, ahol 7 jailem van (rendszer szerint van 7, előző megbeszélve és előző+stílust levonva 5). Ezt az 5-öt mind elismerem, ezek között van 1 súlyos ooc szidásom. Elismerem. Jogos az összes, nem kimagyarázni akarom magam, nem mentegetőzni. Minden egyes jailem elismerem. De akkor miért szeretnék UB-t.. jogosan merül fel a kérdés, vagy, hogy mi lesz a garancia arra, hogy nem folytatom ezt ha játszhatok a jövőbe. Az ember szava mit se ér tettek nélkül.. van élő bizonyíték, hogy tudok normálisan, szabályokat betartva játszani (2018-19 közti időszak). Nem az adminnak döntését akarom ezzel felülbírálni (mert jogos a ban) de tekintve, hogy 2017ben volt a nagyon nagy része, és 2020-ban is volt 5db-om (7) nem súlyos (de súlyosnak súlyos tudom) olyasannyira, hogy ezért bant kapjak örökre. Ezzel az egy mondattal sokat rontottam a helyzetemen, de elszeretném mondani, félreértéseket elkerülve, hogy én jogosnak tartom, csak a súlyosságát nem. És eszembe se jutott, hogy panaszt rakjak rá.. (mert jogos) és meg lehet beszélni, mondta Suti (ezért is szeretném ezt az ub kérelmet megírni).
Utószó: Nagyon szeretnék itt játszani, és bárminek a fejében szeretnék itt játszani. Fent leírtam, garancia semmire sincs tettek nélkül. Ténylegesen elvállalok akármit, nagyon szeretnék újra játszani. És az nem kérdés, hogy ezek után Jailbe nem kerülök. Vérkomolyan veszem a szabályok betartását ha esetlegesen kapok lehetőséget itt játszani.
Nagyon szépen köszönöm az elolvasást!
Szerk: ha esetleg a fentiek alapján átgondolod az UB-t, nem kérdés, hogy ezek után (HA) játszhatok vállalom azt, hogy ha még egy jailt kapok nem játszhatok itt soha többet. >
Utoljára szerkesztve: