Neved:
< Raffai Basno >
A ban időpontja:
< 2019.05.07 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01 >
Neve, aki bannolt:
< Jhnny >
A ban oka:
< Farmal való átverés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< A napokban kaptam egy pkt ami arról szól hogy átvertem a gyereket egy farmmal, én erről nem nagyon tudok mert mikor odaadtam a jogait minden rendben volt és úgyanugy rendezte a farmot amit úgye ki is fizetett, na szóval nem tudom hogy azt számitotta átverésnek, mert a napokban nem voltam elérhető mai nap felakartam nézni és egy örökös ban fogad, lehet elveszett a joga hogy mikor hosszabitani kell ugye a farmot, de én azt a hetet pont úgy terveztem hogy neki legyen kiadva, most amikor elveszett a farm, mert szerintem elveszett mikor hosszabitani kellet volna, akkor gondolom neki is elveszett a joga, úgyanugy mint nekem, én ezzel nem akartam senkit se átverni, csak mivel a pkra se tudtam válaszolni mert amit emlitettem nem voltam elérhető pár hete ezért erre se tudtam figyelni,én vissza adnám neki a jogait ha erre a panaszkönyvre egy birálást adnána.Ez ugyanolyan kellemetlenség számomra mint neki igazából, akartam fellépni pár hét után és erre ez fogad, én mondom nem jó érzés.Még egyszer elnézést hogy nem figyeltem az időre de akadtam néhány IRL gondok, előrébb tartom az ilyesmi dolgokat mint egy játékot, gondolom nem csak én vagyok vele igy, és még egyszer mondom eszembe se jutott volna átverni.
panaszkönyv amiről beszéltem:https://forum.see-game.com/threads/chloe-s-eydan-raffai-basno-jhnny.32008/ >
Utoljára szerkesztve: