Elutasítva Raffai Basno > Jhnny

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szücs

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
69
11
Hungary ?️‍?
V4 karakter
Rezar Dezin
LV karakter
Raffai Basno
zoldlogo.png

Neved:
< Raffai Basno >

A ban időpontja:
< 2019.05.07 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 >

Neve, aki bannolt:
< Jhnny >

A ban oka:
< Farmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Még régebben kaptam egy pkt ami arról szól hogy átvertem a bérlőmet a farmommal, mikor odaadtam a jogait minden rendben volt és úgyanugy rendezte a farmot amit úgye ki is fizetett, na szóval nem tudom hogy azt számitotta átverésnek, mert a abban az időszakban mikor történt ez az egész nem nagyon aktivkodtam a szerveren aztán másnap mikor megkaptam, felakartam nézni és egy örökös ban fogad, lehet elveszett a joga hogy mikor hosszabitani kell ugye a farmot, de én azt a hetet pont úgy terveztem hogy neki legyen kiadva, most amikor elveszett a farm, mert szerintem elveszett mikor hosszabitani kellet volna, akkor gondolom neki is elveszett a joga, úgyanugy mint nekem, én ezzel nem akartam senkit se átverni, csak mivel a pkra se tudtam válaszolni mert amit emlitettem nem voltam elérhető hetekig családi gondok miatt, erre se tudtam figyelni,én vissza adnám neki a jogait ha erre a unban kérelemre egy birálást adnának, de gondolom ez nem igy van.Ez ugyanolyan kellemetlenség számomra mint neki igazából, akartam fellépni pár hét után és erre egy örökös ban fogad, én mondom nem jó érzés.Még egyszer elnézést hogy nem figyeltem az időre de akadtak néhány IRL gondok, és még egyszer mondom eszembe se jutott volna átverni.
UI:Tudom ez egy régebbi ügy nagyon szeretném ha ezt alaposan átgondolnád hogy a továbbiakban mi legyen a sorsom,a szerver nagyon hiányzik, mondanám azt hogy megbántam de amit nem követett el az ember olyant nem bán meg, de az ilyen kellemetlenségekre odakell hogy figyeljek ne történjen többbet ilyen affér.Előre köszönöm válaszod >

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 946
3 096
LV karakter
barry.reynolds
Erre nem fogok UB-t adni, túl korai még.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.