Elutasítva Raffael Ashley-Puporka

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 06. 23.
5
7
V4 karakter
Igen.
zoldlogo.png

Neved:
< Raffael AShley. >

A ban időpontja:
< 2021/07/27. >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 >

Neve, aki bannolt:
< Puporka. >

A ban oka:
< Szerver szidás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Tiszteletem kedves olvasók. Kezdeném avval,hogy igen kiírtam hirdetésbe egy olyat,hogy buggos gecis buggos kaszinót csináljátok már meg,így van ez kiírtam. Elnézést szeretnék kérni ezért a mondatért mivel ez egy gusztustalanság volt és szégyellem is magam! Felraktam az összes pénzem 17000ssc-t 3dr12-re beadta de nem adta oda ezért írtam ki ezt a gusztustalan mondatot,mivel nem tudtam,hogy szabályzatba benne van,hogy a kaszinó ssc-re nem vállalnak felelőségett bugg mentén amit én nem tudtam :c. Már sajnos nem tudom vissza fórditani az időt mert télleg nem de akkor nem ezt csináltam volna így útollag elgondolkozva.... Nekem nagyon tetszik a szerver és nagyon sokat játszottam is vele körülbelül mindennap 4-5 órát toltam,PP-ztem is nagyon sokat amit úgy gondolok,hogy megérdemelt a szerver mivel nagyon jó közösséget hoztak ki bellőle. Nagyon szeretnék vissza térni a szerverre és űjra játszani,rpzni,kaszinózni stb.stb.. És ha kell le is ülök 500-800 percet mivel nekem ennyit megér a szerver,hogy újra az időtöltésemet evvel bővítsem. Elnézést szeretnék kérni az egész szervertől ,hogy ilyet írtam de nem igy kellet volna ez kifejeznem,csinálnom.Télleg nagyon bocsánatot szeretnék kérni mai napig szégyellem magam! Puporka ha megkérhetlen tegyél nekem egy kis szivességet így iskolakezdés előtt tudjam folytatni a See karierem :). Tehát ennyit szerettem volna hátha megvan az a szerencsém amit nem érdemelnék meg de megigérem,bebizonyitom.hogyha esetleg megkapom az UB-t,hogy jobb ember leszek,és megemberelem magam,létszives Puporka :confused:. Puszi a pocitokra. :"D >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.