Rafael Vallejo ->Richie Clee, Sina Paiman [Reina]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PhantomKng

Újonc
2020. 04. 19.
15
57
V4 karakter
Rafael Vallejo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Rafael Vallejo

Panaszra tett személy InGame neve:
Richie Clee, Sina Paiman

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, Graffiti helytelen használata
Nem gondolom azt reálisnak vagy akár graffiti helyes használatának, hogy másik banda területén "fogyatékos"-t felgraffitizel vagy akar egy Anime-s lányt, főként úgy, hogy egy másik banda tagja vagy. Ezt nagyon úgy érzem, hogy OOC indok van mögötte, mivel eléggé összezüllöt a kettő frakció.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Fogyatékos graffiti , Anime-s lány edit: még egy kép a fogyatékos graffitiről

Megjegyzés:
Nem tartom helyén valónak az ilyen graffitik használatát egy banda területen.

balazs331

Újonc
2024. 07. 14.
5
36
V4 karakter
kione mack vagyok
Szia, én vagyok Sina és én rajzoltam fel az anime lányt a falra. A frakciók között szokott ilyen történni, hogy egymás turfjére fújkálunk és ez is csupán egy ilyen szitu volt az én részemről. Hogyha öt másodpercet szánok a graffitire és felírom, hogy 'Milford' undorítóan, azzal szebb látványt érek el? OOC pedig én egyikőtökkel sem beszéltem még egyszer sem, nem tudom, hogy milyen indokra gondolhatsz egy anime lány mögött. A graffitik pedig kinézetükről függetlenül leszedésre kerülnek onnan néhány napon belül, szóval ártani sem ártottam vele nektek.

PhantomKng

Újonc
2020. 04. 19.
15
57
V4 karakter
Rafael Vallejo
Hogyha öt másodpercet szánok a graffitire és felírom, hogy 'Milford' undorítóan, azzal szebb látványt érek el?
Nem biztos, hogy szebb lenne, de közelebb állna a valósághoz, mint egy Anime-s lány. Nem tudok olyan szituációt elképzelni, hogy egy bandás ilyeneket rajzoljon fel egy másik banda területére.

OOC pedig én egyikőtökkel sem beszéltem még egyszer sem
Illetve úgy gondolom, hogy nem kötelező beszélnünk ahhoz, hogy adott dolog mögé kerüljön OOC indok és nem az anime lány miatt merül fel bennem.

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
329
473
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Richie_Clee-től fog érkezni válasz erre a panaszkönyvre?

• Tetszik
Reactions: trenchrat

trenchrat

Újonc
2024. 08. 06.
14
319
V4 karakter
dj ballsack
buenas noches, üdv,
a falfirkát én készítettem az el corona banda területre, semmi ooc szándék nem volt a háttérben, a leaderetek is tudja nagyon jól, hogy én velem normálisan meglehet beszélni mindent, és elkerülöm a két frakció közti perpatvart.
amennyiben a magyar megfelelője nem felel meg, akkor legközelebb teljesen angol nyelven fogunk falrajzot készíteni számotokra. (leaderetek írta, hogy az jobb lenne, máskor így cselekszünk) jóéjt

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
329
473
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Sziasztok.
Ahogy olvasgattam a fenti hozzászólásokat a lényegi részeket megbeszéltétek egymás közt, viszont magam is tartanék egy kisebb összefoglalást.

Kezdjük a magyar irománnyal. Véleményem szerint simán beleférnek két banda közötti szúrkálódásba az ilyen jelentésű firkantások, viszont ahogy fentebb is leírtátok, érdemes lenne változtatni ezen, ha más nem legalább a nyelven.
Valami OOC szándékot, ha borzasztó szigorúan állunk a dologhoz, mögé lehet képzelni, de nem gondolnám, hogy itt ez lenne a helyzet.

Az Animés lányra kitérve, egyértelműen magával a rajzzal nincsen semmi gond. Mögöttes hátteret ennek sem gondolnék, viszont ahogy @PhantomKng is említette, egy bandás által más banda területre készített rajzhoz képest nem valósághű. Erősen kétlem, hogy a való életben is ilyen és ehhez hasonló rajzok kerülnének ki bármilyen bandaterület falaira.

Ezeken felül egyéb, komoly problémát nem látok a graffitikkel, amit kötelező jelleggel szankcionálni kellene, viszont a későbbiekben a fent leírtakat kérlek vegyétek figyelembe.

A panaszt következmények nélkül zárom.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.