Rádiócsatornák bővítése

goodbehavior

Újonc
Támogató
2022. 11. 03.
10
58
V4 karakter
bari gusztav
fölös ötletet írnod ha jön egy nemleges válasz és megsértődsz
Nem sértődtem meg, csak nyilván a válaszodból levehető, hogy Neked szúrja a füled, ha valaki a szerveren az autójába mulatóst/cigány zenét hallgat. De akkor akik ellenzik, hogy egy ilyen rádió bekerüljön, az mit javasol, mit csináljunk? Ülünk többen a kocsiba és ha azt szeretnénk, hogy cigány zene szóljon akkor beírjuk, hogy /do Bitto Duo - Nem bírsz te velem című szám bömböl a hangszórókból? Ez nem megoldás, sem a YouTube. Vagy de, a YouTube akkor megoldás, ha találunk egy olyan távkommunikációs formát, ami 1 millisecundumos késéssel dolgozik és mindenki egyszerre elindítja róla a zenét. Milyen életszerű.

A másik hozzászólónak meg annyi, hogy nem mindenki Drake Chapman aki cigány zenét szeretne hallgatni. De azért köszi az előítéletet!

goodbehavior

Újonc
Támogató
2022. 11. 03.
10
58
V4 karakter
bari gusztav
Tudnád mennyire nem lehet téged komolyan venni, hogy csak ezért regisztrálj egy fórum fiókot.
Nem csak azért regisztráltam egy fiókot, de rendben, Te biztosan jobban tudod. A véleményemmel nem kell egyetértened, nem is várom el, de a Drake Chapman-ezés meg a csak emiatt csináltam fórum fiókot már kicsit azért. Gondolom egy lassan 4 éves regisztrálónak ez a stílus megengedhető, amit Te képviselsz.

goodbehavior

Újonc
Támogató
2022. 11. 03.
10
58
V4 karakter
bari gusztav
De minek kellene azt nekünk hallgatni? Leteszed tálcára a YouTube-ot és azt indítasz el amit akarsz magadnak
Vagy te azt szeretnéd, hogy más tudja hogy te ilyet hallgatsz? Annak mi értelme?
Fentebb is írtam, hogy akkor ez nem működik, ha többen ülünk az autóban. Mindenki szeretné hallgatni az autóban, nem csak én. Meg ugye azt nem lehet RP-zni, hogy YouTube-on megy a zene.