Radim Venas - Enrique Frexia [barnee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rafinált

Újonc
2023. 06. 18.
55
163
V4 karakter
asmo leino
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
radim venas

Panaszra tett személy InGame neve:
enrique frexia

Panasz oka, leírása, kifejtése:
halottan bezárja a kocsit

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/qur698

Megjegyzés:
-

ChipZ

Barangoló
2023. 08. 01.
100
114
16
V4 karakter
Arlind Xhafa
Szép estét kívánok! Így igaz, hogy be zártam az autót tiszta véletlen , hozzá teszem azútán egyből ki is nyitottam az egész között egy másodperc telik el, csak ez a videóban nem látszik.. Semmi célom nem lett volna azzal, hogy be zárjam semmi de semmi értekes nem volt az autóban.
[2023-11-18 21:50:17] [Output] : *** Enrique Frexia bezárta egy Dodge Demon SRT ajtaját.
[2023-11-18 21:50:18] [Output] : *** Enrique Frexia kinyitotta egy Dodge Demon SRT ajtaját.

UI: Nem gondolom, hogy ebből az egész be zárásból és ki nyitásból neked akkora hátrányod vagy bármi más keletkezett volna.

Utoljára szerkesztve:

iambarnee

jobb láb a gázon, bal láb a jobbon
2022. 10. 06.
131
363
transylvania
www.bmw.com
V4 karakter
Yannick de Vries
A ,,k'' betű azért eléggé messze van mindentől, a videó alapján lévő tevékenységek alapján sem folyattál olyan dolgot, amivel egyszerűen véletlenségből megnyomható lett volna az, kis szándékosságot, majd pedig meggondolást látok én a dolgok mögött. Az, hogy most vesztett-e vele valamit, vagy sem, nem releváns dolog, mert a szabályszegés a te részedről ígyis-úgyis megtörtént.

A panaszt jogosnak ítélem, és mivel mostanában volt még hasonló indokkal való szankciód, ezért a mostani egy 200 perces NonRP adminjail lesz. A szankciót IG kapta, további jó játékot, sziasztok!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.