- 2019. 03. 15.
- 517
- 1 690
- 26
- V4 karakter
- Shawn Fairburn
RADI GLOBÁLIS MODERÁTOR JELENTKEZÉSE
Játékbeli és fórum neved
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Miért pont téged válasszunk?
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Fórum szabályzat többszöri átolvasását javasolnám, ha valamiben elakadna, akkor elmagyaráznám mit és miért kell így. A megfelelő minta használatában segítenék, esetleg kitöltésében is, ha elfogyna az ihlete.
Ismeretséged a csapaton belül?
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
-
IG nevem Shawn_Fairburn, fórumon pedig Radi.Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
-
A szerveren 2012 óta játszom, voltak kisebb-nagyobb kihagyásaim. A fórumot pedig 2017-18 körül kezdtem el viszonylag aktívabban használni.Miért szeretnél globális moderátor lenni?
-
Szeretném kipróbálni magam ebben a szerepkörben, sok pozitív dolgot hallottam, illetve szeretném a kellő tudásommal teljesíteni ezt a szerepkört, segíteni a játékosokat és a mindennapi problémákat elhárítani.Miért pont téged válasszunk?
-
Erre jó válasz úgy gondolom, hogy nincs. Nem én leszek, vagyok a legjobb, viszont úgy hiszem hogy minden tőlem és időmtől telhetőt megteszek hogy megfeleljek az elvártaknak és megpróbálnám a maximumot nyújtani. Természetesen segíteném a moderátor csapatot a legjobb tudásommal.Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
-
Őszintén szólva a V4 óta lényegesen kevesebbet, mint előtte. Körülbelül 3-4 órát, szabadidőmtől függően.Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)
-
A szerveren kétszer is volt szerencsém adminisztrátori munkát végezni. Úgy gondolom, hogy azt is a legjobb tudásom szerint végeztem, bár érkezett rám panaszkönyv, viszont egyik sem volt jogosnak ítélve. Figyelmeztetéseim sem voltak. Referenciának nem gondolom, hogy számít, de büszke tisztikari tagja vagyok az NNI-nek, ahol szintén a legtöbbet próbálom adni és segíteni frakciótársaim.Rendelkezel TeamSpeak3-al?
-
Igen, rendelkezem vele, napi szinten használom.Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
-
A kezdő fórumozó dolgát úgy tudnám segíteni, hogy elmondanám/leírnám azokat a szabályszegéseket, ami az esetek 90%-ában előfordulnak, hogyan és miként lehetne ezt megelőzni.Fórum szabályzat többszöri átolvasását javasolnám, ha valamiben elakadna, akkor elmagyaráznám mit és miért kell így. A megfelelő minta használatában segítenék, esetleg kitöltésében is, ha elfogyna az ihlete.
Ismeretséged a csapaton belül?
-
Természetesen. Személyesen Louise-t és Mich-t, akik meghatározóak voltak az életemben, mindig számíthatok rájuk a magánéletben is.Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
-
Számomra a legfontosabb, hogy sikerült olyan embert megismernem a sok-sok év alatt, akik meghatározóak voltak a szerveren, magánéletemben is. Ami publikus rólam az az, hogy Bencének hívnak. 24 éves vagyok, Debrecenhez közeli városban élek, itt is dolgozom, mint gépkezelő. Bálaháló gyártással foglalkozom. Szeretek munka után a városban céltalanul kocsikázni, menni a semmibe és a random programok híve vagyok. Körülbelül 10 évig fociztam a helyi utánpótlás csapatokban, majd a gimnázium kezdetével abbahagytam kis időre, amikor a szülőfalumtól kaptam egy meghívót a felnőtt csapatba, ami a gyerekkori álmom váltottam valóra. Szabadidőmben bulizok, játszok Seemta-t, CSGO-t, mikor mihez van kedve a baráti körömnek.
Utoljára szerkesztve: