Radi jelentkezése Globális moderátornak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Radi

𝘈𝘥 𝘈𝘴𝘵𝘳𝘢 𝘗𝘦𝘳 𝘈𝘴𝘱𝘦𝘳𝘢𝘴🪐
Globális Moderátor
v4
2019. 03. 15.
517
1 690
26
V4 karakter
Shawn Fairburn
SccB6.gif

RADI GLOBÁLIS MODERÁTOR JELENTKEZÉSE

Játékbeli és fórum neved
- IG nevem Shawn_Fairburn, fórumon pedig Radi.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
- A szerveren 2012 óta játszom, voltak kisebb-nagyobb kihagyásaim. A fórumot pedig 2017-18 körül kezdtem el viszonylag aktívabban használni.
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
- Szeretném kipróbálni magam ebben a szerepkörben, sok pozitív dolgot hallottam, illetve szeretném a kellő tudásommal teljesíteni ezt a szerepkört, segíteni a játékosokat és a mindennapi problémákat elhárítani.
Miért pont téged válasszunk?
- Erre jó válasz úgy gondolom, hogy nincs. Nem én leszek, vagyok a legjobb, viszont úgy hiszem hogy minden tőlem és időmtől telhetőt megteszek hogy megfeleljek az elvártaknak és megpróbálnám a maximumot nyújtani. Természetesen segíteném a moderátor csapatot a legjobb tudásommal.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
- Őszintén szólva a V4 óta lényegesen kevesebbet, mint előtte. Körülbelül 3-4 órát, szabadidőmtől függően.
Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)
- A szerveren kétszer is volt szerencsém adminisztrátori munkát végezni. Úgy gondolom, hogy azt is a legjobb tudásom szerint végeztem, bár érkezett rám panaszkönyv, viszont egyik sem volt jogosnak ítélve. Figyelmeztetéseim sem voltak. Referenciának nem gondolom, hogy számít, de büszke tisztikari tagja vagyok az NNI-nek, ahol szintén a legtöbbet próbálom adni és segíteni frakciótársaim.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
- Igen, rendelkezem vele, napi szinten használom.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
- A kezdő fórumozó dolgát úgy tudnám segíteni, hogy elmondanám/leírnám azokat a szabályszegéseket, ami az esetek 90%-ában előfordulnak, hogyan és miként lehetne ezt megelőzni.
Fórum szabályzat többszöri átolvasását javasolnám, ha valamiben elakadna, akkor elmagyaráznám mit és miért kell így. A megfelelő minta használatában segítenék, esetleg kitöltésében is, ha elfogyna az ihlete.
Ismeretséged a csapaton belül?
- Természetesen. Személyesen Louise-t és Mich-t, akik meghatározóak voltak az életemben, mindig számíthatok rájuk a magánéletben is.
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
- Számomra a legfontosabb, hogy sikerült olyan embert megismernem a sok-sok év alatt, akik meghatározóak voltak a szerveren, magánéletemben is. Ami publikus rólam az az, hogy Bencének hívnak. 24 éves vagyok, Debrecenhez közeli városban élek, itt is dolgozom, mint gépkezelő. Bálaháló gyártással foglalkozom. Szeretek munka után a városban céltalanul kocsikázni, menni a semmibe és a random programok híve vagyok. Körülbelül 10 évig fociztam a helyi utánpótlás csapatokban, majd a gimnázium kezdetével abbahagytam kis időre, amikor a szülőfalumtól kaptam egy meghívót a felnőtt csapatba, ami a gyerekkori álmom váltottam valóra. Szabadidőmben bulizok, játszok Seemta-t, CSGO-t, mikor mihez van kedve a baráti körömnek.

Utoljára szerkesztve:

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
801
3 532
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Szia-szia, régóta ismerlek már, úgy érzem, hogy alkalmas lennél ezt a pozíciót betölteni, és meg van az a kellő tudás és háttér, hogy ezt a feladatot te ellátsd.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Cicu és Radi

Tuba

liverpool
2019. 07. 23.
296
488
V4 karakter
-
LV karakter
Kavion Palmer
V2 karakter
nincs
Vagy végig radi, hajrá span!

• Imádom
Reactions: Radi

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Örömmel tájékoztatunk, hogy jelentkezésed elnyerte tetszésünket, ezért továbbjutottál egy második körös TS3 meghallgatásra!
A meghallgatási időpontot hamarosan közzétesszük!

Üdvözlettel:
SeeMTA V4 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.