- 2023. 08. 20.
- 9
- 1
- V4 karakter
- Dave Wreston
- LV karakter
- Raclaw Bartlomiej
Neved:
< Raclaw Bartlomiej >
Kitiltás időpontja:
< 2021. 10. 23. >
Kitiltás időtartama:
< Végleges >
Admin neve, aki kitiltott:
< Jamie >
A kitiltás indoka:
< OOC kereskedelem >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Hali,
2021.10.24.-én kaptam Oritól egy örök bant, tenyérbemászó stilusért illetve közösségrombolásért, ezt röviden levetitve annyi volt hogy lövöldözös videókat tettem közzé youtuben, amikor ezt kérdőre vonta Ori flegmán, félválról beszéltem vele. Ezután volt egy beszélgetésem Ori-val, mondta hogy látta lekerültek a videók kb egy fél év múlva irjak UB kérelmet addig átgondolja.
Aztán
2021.10.30.-án rámkerült egy örök ban Jamie-től. OOC KERESKEDELEM indokkal, amit konkrétan nem követtem el. Úgy nézett ki a vagyonom hogy a Recorvery után (pontosan nem tudom mikor volt) amikor leégett a szerver gép a vagyonom jóval felét kaptam vissza mert annyi tudtam csak bizonyitani, igy is összetehettem akkor a két kezem. Szóval a vagyonom kb, 6-7 autóból állt, meg nagyjából 1-2 millió dollár állhatott a bankba. Mindig inkább az RP élményért játszottam haverjaimmal mintsem a nagy vagyon összeszedéséért. De azért lvl 63-64 vagyok azthiszme összejöttem ezek a dolgok, nem a legnagyobb értékü járgányok voltak, inkább ami az aktuális RP-hez kellett. Szóval engem sose érdekelt a vagyonom és egyik cimborámnak (Az öreg Rafinak) volt IRL a születésnapja illetve akkor azt RPzte hogy LV-n is akkor van, igy adtam neki kettő autót mivel nekem semmi szükségem nem volt rá. Ezután eltelt egy kis idő teljesen áttértem a GTA V rp-re, akkor robbant be úgymond és azt találtam ki hogy eladom minden kocsim (4-5 db) (Külön személyeknek adtam el szóval azt se lehet mondani hogy egy embernek adtam el az összeset) és bementem kaszinóba és játszottam, nyilván félválról vettem akkor már a dolgot és nem tudtam megállni, minden bukásnál próbáltam visszahozni magam raktam a téteket és végül oda jutottam hogy nem maradt semmim. Másnap mikor léptem volna fel a szerverre rajtam volt az Örök kitiltás.
Azt szeretném kérni hogy felülvizsgálva az ügyet visszatudjak térni a szerverre. A v4 bejövetelével rengeteg barátom játszik a szerveren és nagyon kiváncsi lennék a modra, a mai közösségre. Egyszóval élvezni akarom a játékot mint régen. Tényleg bármennyi adminjailt leülnék egy utolsó lehetőségért, és magától értetődő hogy ha egy 60 percnél nagyobb adminjail rámkerül akkor visszakapom az örök bannomat
>