Szép napot!
Válaszolnék a rám érkező panaszkönyvre.
IC közöltem veled azt az információt, hogy tovább nem haladhatsz a járművel forgalmi hiányában.
[2024-05-24 20:09:52] [Output] : Ruben Denton mondja: Tovább viszont nem mehet a járművel.
Ezt követően mintha nem is mondtam volna semmit, fogtad magad és tovább hajtottál. Rendvédelmi személy utasítását te tudatosan megtagadtad. Nem viccből írtam le neked, hogy nem mehetsz tovább. Ebből az esetből a karaktered nem vonta le a követkeményeket, hogy mivel jár, ha valaki megszegi a rendvédelmi személy utasítását. A törvényt valamilyen szinten, de mondhatni józan ésszel is ismerned kellene az IC karakterednek.
[2024-05-24 20:09:57] [Output] : Rachel Scott mondja: De oda sajnos az autóm nélkül nem tudok elmenni
[2024-05-24 20:10:04] [Output] : Ruben Denton mondja: Minden jót, viszlát!
[2024-05-24 20:10:07] [Output] : Rachel Scott mondja: Pá
Ezt követően egy perc sem telt el, tovább hajtottál, az az bevállalta a karaktered, hogy ezért vállalja a következményeket. Elmondtam neked IC ismét, hogy nem mehettél volna tovább.
[2024-05-24 20:10:39] [Output] : Rachel Scott mondja: Igen?
[2024-05-24 20:11:05] [Output] : Ruben Denton mondja: Most mondtam el, hogy nem mehet tovább.
[2024-05-24 20:11:12] [Output] : Ruben Denton mondja: Állítsa le az autót.
Ezt követően admin ügy lett. Az admin ügy végével pedig rögtön a Sheriffségre indultam, hogy a te időd se menjen kárba. Mellesleg már nem láttam a chatet sem, hogy ic írtál nekem, mivel kerestem a pontos indokot, percet, időt, hogy nehogy rosszat adjak neked, tehát töltöttem ki éppen a börtönös kis táblázatot, ergó bent voltunk már a celláknál.
Mindig nagyon szívesen válaszolok egyébként IC a kérdésekre, de ezt hamarabb is megkérdezhetted volna tőlem, ha eddig még nem esett le, hogy mit csinált a karaktered.
Ezt viszont ki kell emelnem, hogy OOC nem nagyon szeretek válaszolgatni senkinek. Viszont azt nem tolerálom, hogy így beszéljenek velem OOC. Mivel sajnos nem látok át a képernyőn, hogy éppen mit akarsz csinálni, írsz-e valamit, vagy animot keresel, vagy épp ic egy fegyvert húzol elő.
[2024-05-24 20:12:20] [Output] : Rachel Scott: (( ember ))
[2024-05-24 20:14:12] [Input] : Rachel Scott: (( ember ))
Ezt az egész ügyet egyébként terjes mértékben IC ügynek titulálom.
Bírósági formában is (fórumon keresztül) meg lehetett volna oldani szerintem.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Várom a válaszod/válaszotok!