Rachel Scott-Ruben Denton [Mafla]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

reka0129

Újonc
2022. 12. 25.
15
5
Gyöngyös
V4 karakter
Olivia Smith
LV karakter
Rachel Scott
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Rachel Scott >

Panaszra tett játékos neve:
<
Ruben Denton >

Panasz oka:
<
Rendőri intézkedéshez hiányos RP >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Igazoltatott a rendőr, majd lesokkolt ok nélkül (ez intézve lett), majd szó nélkül behozott a rendőrségre, holott el kellett volna mondania hová visz, miért és a jogaimat sem sorolta fel. A celláknál megkérdeztem miért hozott be, ha már az előtt nem mondta, de akkor sem válaszolt. >

• Vicces
Reactions: Martin05

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Szép napot!
Válaszolnék a rám érkező panaszkönyvre.

IC közöltem veled azt az információt, hogy tovább nem haladhatsz a járművel forgalmi hiányában.
[2024-05-24 20:09:52] [Output] : Ruben Denton mondja: Tovább viszont nem mehet a járművel.

Ezt követően mintha nem is mondtam volna semmit, fogtad magad és tovább hajtottál. Rendvédelmi személy utasítását te tudatosan megtagadtad. Nem viccből írtam le neked, hogy nem mehetsz tovább. Ebből az esetből a karaktered nem vonta le a követkeményeket, hogy mivel jár, ha valaki megszegi a rendvédelmi személy utasítását. A törvényt valamilyen szinten, de mondhatni józan ésszel is ismerned kellene az IC karakterednek.
[2024-05-24 20:09:57] [Output] : Rachel Scott mondja: De oda sajnos az autóm nélkül nem tudok elmenni
[2024-05-24 20:10:04] [Output] : Ruben Denton mondja: Minden jót, viszlát!
[2024-05-24 20:10:07] [Output] : Rachel Scott mondja: Pá

Ezt követően egy perc sem telt el, tovább hajtottál, az az bevállalta a karaktered, hogy ezért vállalja a következményeket. Elmondtam neked IC ismét, hogy nem mehettél volna tovább.
[2024-05-24 20:10:39] [Output] : Rachel Scott mondja: Igen?
[2024-05-24 20:11:05] [Output] : Ruben Denton mondja: Most mondtam el, hogy nem mehet tovább.
[2024-05-24 20:11:12] [Output] : Ruben Denton mondja: Állítsa le az autót.

Ezt követően admin ügy lett. Az admin ügy végével pedig rögtön a Sheriffségre indultam, hogy a te időd se menjen kárba. Mellesleg már nem láttam a chatet sem, hogy ic írtál nekem, mivel kerestem a pontos indokot, percet, időt, hogy nehogy rosszat adjak neked, tehát töltöttem ki éppen a börtönös kis táblázatot, ergó bent voltunk már a celláknál.
Mindig nagyon szívesen válaszolok egyébként IC a kérdésekre, de ezt hamarabb is megkérdezhetted volna tőlem, ha eddig még nem esett le, hogy mit csinált a karaktered.
Ezt viszont ki kell emelnem, hogy OOC nem nagyon szeretek válaszolgatni senkinek. Viszont azt nem tolerálom, hogy így beszéljenek velem OOC. Mivel sajnos nem látok át a képernyőn, hogy éppen mit akarsz csinálni, írsz-e valamit, vagy animot keresel, vagy épp ic egy fegyvert húzol elő.
[2024-05-24 20:12:20] [Output] : Rachel Scott: (( ember ))
[2024-05-24 20:14:12] [Input] : Rachel Scott: (( ember ))

Ezt az egész ügyet egyébként terjes mértékben IC ügynek titulálom. Bírósági formában is (fórumon keresztül) meg lehetett volna oldani szerintem.

Köszönöm, hogy elolvastad!
Várom a válaszod/válaszotok!

reka0129

Újonc
2022. 12. 25.
15
5
Gyöngyös
V4 karakter
Olivia Smith
LV karakter
Rachel Scott
Igazából azért hajtottam tovább, mivel nem láttam hogy írtad IC, hogy nem mehetek tovább. Utána ez a sokkolós téma teljesen megzavart, admin stb (és szerintem azzal, hogy leírtam hogy "ember" senkit nem sértettem meg, szimplán kicsit felzaklatott az, hogy indok nélkül sokkoltál le), utána nem is tudtam már hol vagyok, de intézkedés közben sem mondtál sok mindent nekem csak csináltál, való életben szerintem nem némák a rendőrök. (És ha igazából meg is kérdezem akár a rendőrségen is, hogy miért vagyok itt válaszolnod kéne, mivel nem akkor írtam amikor te már futottál el pl). És írtad már OOC is, hogy utána írtam le, hogy keresem az animot. Szerintem, ha előtte írom ugyan úgy lesokkoltál volna, mert akkor nem 5 mp telt volna el hanem vagy 10..

• Vicces

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Nem sokkoltalak volna le. OOC megszokták kérdezni tőlem, hogy melyik anim ez. Azt szoktam ilyenkor válaszolni mindig, hogy RP-zd le. Egyszerűbb szerintem mint keresgélni a sok anim közül.

Nem bántásból vagy kötekedésből, de nekem itt az jön le, hogy igen is IC láttad, amit írtam neked.
[2024-05-24 20:09:52] [Output] : Ruben Denton mondja: Tovább viszont nem mehet a járművel.
[2024-05-24 20:09:57] [Output] : Rachel Scott mondja: De oda sajnos az autóm nélkül nem tudok elmenni

Illetve, amikor már lesokkoltalak, utána írtad le, hogy keresed az animot.
[2024-05-24 20:11:54] [Output] : *** Ruben Denton elővett egy fegyvert (Sokkoló).
[2024-05-24 20:11:54] [Output] : [SeeMTA - Információ]: A fegyver lézerének ki/be kapcsolásához használd a /toglaser parancsot. Színváltáshoz: /toglaser [1-7]
[2024-05-24 20:12:13] [Output] : *** Ruben Denton elrakott egy fegyvert (Sokkoló).
[2024-05-24 20:12:18] [Output] : *** Ruben Denton elővesz egy bilincset, ráteszi a kezére.
[2024-05-24 20:12:20] [Output] : Rachel Scott: (( ember ))
[2024-05-24 20:12:20] [Output] : *** Ruben Denton megbilincselte Rachel Scott-t.
[2024-05-24 20:12:25] [Output] : Rachel Scott: (( keresem az animaciot ))

• Fire

reka0129

Újonc
2022. 12. 25.
15
5
Gyöngyös
V4 karakter
Olivia Smith
LV karakter
Rachel Scott
Azért írtam "utána" mivel ugyan akkor írtuk le csak gondolom én kb 3 másodperccel később ezt a szöveget (ezért sem értettem először miért állítasz mégegyszer félre)
Az ok, amiért nem írtam le előbb, hogy keresem az animációt, mivel le volt mentve már, de nem sokszor használom az animációkat, ezért ott is kellett egy kis idő mire megtaláljam. És logikus, most már eszembe jut az is, hogy /handsup-pal is meg tudtam volna oldani, DE akkor éppen nem.

• Vicces

Mafla

Újonc
SzerverAdmin
LV
2021. 02. 02.
38
92
V4 karakter
Tyray Kite
LV karakter
Tyray Kite
Nos akkor, a sokkolás részét már megbeszéltünk amikor Rachel Scott reportot nyitott azzal már nem is szeretnék foglalkozni.
Azzal viszont elég nagy problémám van, hogy egy intézkedés alatt nulla rp és nulla kommunikáció történt végig az előállítás során ami számomra teljesen kimeríti a NonRP fogalmát hisz ha egy minimálisan is a realitás elvét nézzük el nem hiszem, hogy egy rabosítás alatt semmit nem kommunikál a Deputy a célszeméllyel.
Ruben Denton-t szankcióban fogom részesíteni ami 90 perc NonRP jailt jelent számára.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.