Rachel Harrison jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Martin, de általában Luci-t használom becenévként. ~

[#2] Korod:
~ 17 éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Körülbelül 2 éve, 61500 játszott percem van. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/OkhYthT ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Soha nem voltam még rendvédelemben, szeretném magam itt is kipróbálni. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Szerintem alapvetően könnyen tanuló vagyok ,és hallgatok tapasztaltabb emberek-re. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ 17 éves vagyok, ahogy fenn is említettem, éppen végzős vagyok egy Gimiben, szabadidőmben a szerveren vagyok, vagy sétálgatok. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Rachel Harrison ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1995.02.20, San Fierro nemzeti kórház. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Vezeti az adózók adószámláját, Adó, Vám, Illeték begyüjtése, illegális rendszer elkapása és annak jogos büntetőeljárása, kiutalja a költségvetési támogatást az adó-visszaigénylést. Horgászat figyelése, határellenőrzés. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Megaphone segítségével felszólítom az előttem haladó járművet, majd mikor félreállt, leállította a kocsit és kiszállt, odamegyek hozzá, bemutatkozok, elmondom a jelvényszámom és elkérem az iratait. Miután átnéztem az iratait, és minden rendben volt, átnézem a csomagtartót majd a végén elköszönök. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Van, több is. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ A fizikai elvártságot tudom hozni, illetve parancskövető vagyok, és hamar beletanulok a dolgokba. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, és a kisebb falvak, illetve a határok. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszerítő eszköz abban az esetben használható amikor éppen a támadónál fegyver található illetve ezt használni is fogja. Viszont akkor s alkalmazható amikor egy személy ellenszegül és a többszörös felszólításra sem tesz eleget. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Név:Rachel Harrison

Elérhetőségek: rachel.harrison@seemail.com, telefonszám:645442
Célkitűzés: Az eddigi tapasztalataimat kamatoztatva szeretném fenntartani a rendet Seecity utcáin, és a munkatársaimmal közösen elérni a kitűzött célokat.

Szakmai tapasztalatok: Polgárőr:
Feladatok: - A környéken való bűnözés megakadályozása
-Polgárok megóvása.
-Gyalogos járőrözés

Tanulmányok: 2013-2017 Los Santos University , Rendészeti Kar.

Nyelvismeret: Angol, felsőfokú, "C" típusú nyelvvizsga
Német: Passzív, alapszintű tudás

Hobbi:Rendszeresen sportolok, szívesen vagyok a természetben a barátaimmal. ~

rider válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Imádom
Reactions: Zacsii

Jerryko

Újonc
2019. 01. 10.
45
3
V4 karakter
Jeremy Tomlinson
LV karakter
Andrew Payne
V2 karakter
Jeremy Woodbrook
Hali. Ismerlek, tudom, hogy megállnád a helyed itt. Támogatom.

• Imádom
Reactions: .martin

Hayas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 05. 19.
257
351
Budapest
V4 karakter
Ogilvy Wright
LV karakter
Zain Mattingly
V2 karakter
Frank Hayes
Szia Luci/Martin! Ismerlek téged egy ideje , nagyon jó társaság vagy megbízható segítőkész... Elolvastam e lapodat van mit javítani biztos rajta de szerintem egy próbát megér főleg hogy elsőnek próbálkozol így mint Rendvédelemmel! Sok sikert kívánok remélem elfogadják! Én TÁMOGATOM

• Imádom
Reactions: .martin

Crakix

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
256
122
22
Budapest 8. kerület
LV karakter
Jack D Crusader
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Rachel Harrison!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Crakix De Bracco
[color=#ffffffVezérőrnagy[/color]

• Imádom
Reactions: Zacsii
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.