Rablással kapcsolatban pár kérdés !!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dolor

Lelkes fórumhasználó
2020. 03. 06.
313
149
Madrid
V4 karakter
Rony Sigurd
Sziasztok !! Az a kérdésem hogy mennyire Rp-s ez a biciklivel való rablás ? Töbször előfordult már velem is és barátaimmal is .. valamint ha en bent a parttól elég tàvol horgaszok a kis csónakomon és uszik nem keveset azért hogy ki raboljon ez is rendben van ? Kérlek ne kövezzetek meg csak érdekelne !! A válaszokat előre is köszönöm !!

• Tetszik
Reactions: tojás12

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 470
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Tiltani semmi sem tiltja, csak valamivel magasabb rizikó faktorral jár, hisz ha arra jár egy rendvédelmis és pl látja az egészet a biciklisnek sokkal kisebb az esélye az elmenekülésre, de viszont ebben a tekintetben "előnyös" is hiszen nincs rendszám, meg semmi ami alapján kinyomozható lenne ki volt a tettes mint egy kocsi esetében.

• Tetszik
Reactions: MotoX és Dolor

tojás12

Újonc
2023. 11. 26.
20
9
V4 karakter
Klara Zlata
LV karakter
Shanice Atkinson
Sziasztok !! Az a kérdésem hogy mennyire Rp-s ez a biciklivel való rablás ? Töbször előfordult már velem is és barátaimmal is .. valamint ha en bent a parttól elég tàvol horgaszok a kis csónakomon és uszik nem keveset azért hogy ki raboljon ez is rendben van ? Kérlek ne kövezzetek meg csak érdekelne !! A válaszokat előre is köszönöm !!
Elméletileg semmi gond nincs vele a szabályzat szerint hogy biciklivel történjen rablás. Viszont gyakran hivatkoznak arra NonRP ügynél, hogy IRL mennyire állná-e meg a helyét az adott eset. Ezt figyelembe véve szerintem (miután nem hallunk túl sok biciklis emberrablásról, fosztogatásról de lehet csak nagyon jó módszer ez valójában) nem kéne ezt engedélyezni. Emellett az illetőnél fegyver is kell legyen, ami biciklin ülve elég könnyen kiszúrható és lehet már a garázsból kijövet lekapcsolják. Kivéve, ha illegális frakcióhoz tartozik ha jól tudom abban az esetben el tudja rejteni. Szőrszálhasogatás, de a zsebe is nagy lehet hacsak nem lóg a kormányról egy nejlon zacsi amibe a zsákmányt pakolja. Úgy, ahogy Lamborghinivel szerintem biciklivel sem RP-s. Előfordult már a föld kerekén ilyen ebben biztos vagyok viszont nem gondolom hogy minden napos eset.

• Tetszik
Reactions: Dolor

Dolor

Lelkes fórumhasználó
2020. 03. 06.
313
149
Madrid
V4 karakter
Rony Sigurd
Elméletileg semmi gond nincs vele a szabályzat szerint hogy biciklivel történjen rablás. Viszont gyakran hivatkoznak arra NonRP ügynél, hogy IRL mennyire állná-e meg a helyét az adott eset. Ezt figyelembe véve szerintem (miután nem hallunk túl sok biciklis emberrablásról, fosztogatásról de lehet csak nagyon jó módszer ez valójában) nem kéne ezt engedélyezni. Emellett az illetőnél fegyver is kell legyen, ami biciklin ülve elég könnyen kiszúrható és lehet már a garázsból kijövet lekapcsolják. Kivéve, ha illegális frakcióhoz tartozik ha jól tudom abban az esetben el tudja rejteni. Szőrszálhasogatás, de a zsebe is nagy lehet hacsak nem lóg a kormányról egy nejlon zacsi amibe a zsákmányt pakolja. Úgy, ahogy Lamborghinivel szerintem biciklivel sem RP-s. Előfordult már a föld kerekén ilyen ebben biztos vagyok viszont nem gondolom hogy minden napos eset.
Ugyan ez miatt kérdeztem .. hogy menekül el ? .. tőlem elvett nem kevés antikot valamit telefont detektort pecabotot .. már az antik ae férne el a csomiba .. szerintem nem tul rp-s .. foleg hogy minden masodik embert mar ezzel latok az erdofele maszkalni :D

Dolor

Lelkes fórumhasználó
2020. 03. 06.
313
149
Madrid
V4 karakter
Rony Sigurd
Szia !! Igen köszönöm a segitséget mindenkinek !! Zárható

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.