Rablásnál történő nonrp-k szankcionálásának a szigorítása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Szervusztok!
Azzal az ötlettel jöttem,mivel az elmúlt hónapokban sajnos már zavaróan túl sokszor hallom ismerősöktöl,hogy mikor kirabolnak valakit és akit elraboltak személynek naagyoon kell a telefon meg a 10db EÜ és elkezd un. "kissebb" nonrpket tolni (lásdpl:MG,PG,vasököl stb..),hogy ne veszítse el a cuccait és a pénzét, és addig nem hagyja ezt abba,míg admin meg nem jelenik és ugye kitudódik,hogy (pl:MG-zett) akkor ugye,azt szankcionálni kell.És a végén egy 60 perces aj-val megússza a dolgot és még ki sem kellett lépnie,szóval a 600 perces vagy örök bannos szankciót is kicselezte.

Megoldás:
Szigorítani kéne az ilyen eseteknél történő nonrp-ket,rp tagadás néven.

Kiefer

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
143
202
21
Teljesen jogos és támogatom, de szerintem elég lett volna eljutatni ezt az admin csapathoz.
Bár amúgy ezek a játékosok igyis-ugyis nagyobb "szankciót" kapnak utólag mivel sok-sok
ilyennel nehezítik majd későbbiekben saját maguk számára egy frakcióhoz való csatlakozást.

• Tetszik
Reactions: Marcee

Diego.

Barangoló
Támogató
2019. 05. 22.
75
9
LV karakter
Diego Carillo
Én támogatom viszont most csak lv szeretnéd bebezetni vagy az összesre?
Mert szerintem mindegyikre bekéne

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
850
LV karakter
Josue Illescas
Szintén csak támogatni tudom, sokak belese gondolnak hogy RL mit tennének valójában ha ilyen lenne.

• Tetszik
Reactions: Diego.
2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Vagy esetleg ugyan azt a büntit kapná, de az értékeit kötelező lenne átadni így is, ha bizonyíthatóan rabolták. Csak mert nem hiszem, hogy a banon kívűl bármilyen más szankció hatásos lenne ilyen esetekben.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Nem az értékekre pájáznak tudtommal,hanem a zökkenőmentes rp-re.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ha valaki szabályt szeg bármilyen RP szituáció során akkor admint kell hívni. A mostani időtartamokon nem tervezünk változtatni.

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.