Raban Mare UB kérelme Tranes felé!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Flippy

Újonc
2019. 03. 05.
42
24
V4 karakter
Oday Clark
LV karakter
Raban Mare
zoldlogo.png

Neved:
< Raban Mare >

A ban időpontja:
< 2018-12-12 16:35:46 >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< Tranes >

A ban oka:
<

Adminszidás. [Fogadott PM]: Raban Mare (194): a kurva anyádat basszam meg te náci,Szopnál le te kis pöcs szájszagú.

>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos.Ez már elég rég tötént,nem igazán emékszem miért csináltam.Talán egy másik ok miatt mérges lettem,és sajnos itt vezettem le,ami tudom nagy hiba volt.Elég kezdő voltam akkor,nem tudtam ha ezt mondom ezzel fog járni.Mostanra,rengeteg szerveren jártam,de nincs egy ilyen másik szerver,csak lopot modosok.De azért szeretem még a SeeMTA-t,mivel egyedi,nagyon jó az Adminteam,de persze de mindenki gondolja így,de szerencsére többség így van.Nagyon megbántam,mivel már nagyon szeretnék játszani a szerveren,mert máshol nem tehetem meg.Nem komolyan gondoltam az amit mondtam,csak nem voltam tisztába a szabályokkal eléggé.Ezért nagyon sajnálom ami történt,és szeretnék kérni Tranes-től egy második esélyt,hisz mindenki megérdemli.Amit megígérhetek,nem lesz velem soha többé ilyen gond,mivel már játszok más See szerveren,és minden szabállyal tisztába vagyok.Remélem jól fogalmaztam,és felmennék TS-re ha esetleg kéne bármit beszélni.További szép napokat mindnekinek,hali. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.