Raanel Watts, Fiete Maas - Jose Echeverria, Dylan Garcia, Aydan Deleon, Connor S Drake [Paper]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
82
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Raanel Watts

Panaszra tett személy InGame neve:
Jose Echeverria, Dylan Garcia, Aydan Deleon, Connor S Drake

Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM, random autók szétlövöldözése

bónusz: Telefon fun

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2024.02.26 00:03:44] Aydan Deleon megölte Fiete Maas játékost [TEC-9] [Headshot]

ezen kívül pedig loggal, képpel tudunk szolgálni az esetről, és az autókról a bíráló Adminisztrátornak.

Megjegyzés:
Röviden annyi történt, hogy havernak a háza mellett afkolt jóval a füvön Fiete, odamentek hozzá fegyverrel, becipelték a garázsba, kikérdezték, ahol igazából semmi lényeges dolgot nem mondott, mert két nevet árult el, ebből 1-et sem ismernek, mert fogalmuk sincs hogy én kivagyok, mert én nem ismerem őket. A probléma pedig itt azzal van, hogy fogalmuk sem volt hogy Fiete kicsoda, és mégis lelőtték, hozzá pedig még a garázsban szétlőtték mindkettőnk autóját. Gondolom civilek mindannyian, és nem félnek ezektől az akcióktól.

Bónuszként pedig a telefonos ügyről beszélnék. Szerintem teljesen kimeríti a funt az, hogy egymás mellett állnak szinte, és úgy beszélgetnek telefonon, majd pedig mémelgetnek, és ütögetik egymást.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Várom az érintett felek válaszát és a telefonos dologról küld el privátba a dolgokat.

• Imádom
Reactions: Trupig7

savagee

Újonc
2024. 02. 10.
3
5
V4 karakter
Dylan Garcia
Nem mindenki volt civil, és egy egész RP sorom van az egészről.

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
82
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
Itt az a kérdés részünkről, hogy miért lett szétlőve az összes autó, és Fiete?

• Tetszik
Reactions: Uzora.

tth.bncX

Újonc
2024. 02. 26.
2
4
Dombóvár
V4 karakter
Connor S Drake
Ez igen érdekes mivel öregembert RP-zek és egy telefont se lehet felvenni?Vagy én nem értem de elég gáz ez az egész abba a kocsis dologhoz kutya közöm sincs.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Telefon Voice-os Funolást félre téve amit kaptam, milyen szerepjáték volt ez az egész amit az elejétől kezdeményeztetek és jármű lövés lett a vége. Mesélnétek róla lennétek szívesek?

• Tetszik
Reactions: Uzora. és Trupig7

aRoDzser

Zöldfülű
2019. 02. 07.
209
1 394
V4 karakter
Esau_Tzon
LV karakter
Tony_Hines
V2 karakter
Raul_Gael
Helo! A telefonos ügy engem és Jose_Echevarria-t nem érint, ebbe sajnos nem tudok segíteni. 3 fő civil, és én pedig frakciós vagyok(igaz ez nem tudom, miben befolyásolja a szerepjátek végkimenetelét). Jose-val jó ideje illegalt folytatunk a szerveren, ő keresett meg engem,szüksege lenne a segítségemre. Mollie segítsegével, eljutottunk a hazhoz, ahhoz a hazhoz ahol az ott lakók őt és a Dylant fenyegetik stb. Ott mi ténylegesen anyagi kárt okoztunk, a jobb oldali garázsban lévő autokban. Eljöttünk a háztol, üldozőbe vette a kék nissan(amivel a meggyilkolt úriember volt)Molliet es Dylan-t. Mi újra vissza mentünk a ls autopálya menti ingatlanhoz, ahol észrevettük a srácot. Én és Jose, kiszedtük az autóbol karperecet tettem a kezere, aztán bevittük a garázsba. Vissza hívtuk Mollie-kat, szembesítettük Fiete_Maas-al, kiderült ismeri, látta együtt a lány azzal akit mi igazabol keresünk! Megprobaltam belőle, reális kereteken belül kifaggatni valami hasznosat. (itt Fiete_Maas- vallatasa történik) ő, mint hatalmas illegálos mit sem feltve a karakteret, többszörös lőtt sérüles utan, halála előtt csak mosolygott.😄😎 A szerepjáték közben, többször is hősködött. Teszem itt fel a kérdest, ennek ellenére mi hibaztunk? ( Jose és a jómagam állaspontját, rp-belüli részvételet irtam le. )

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: savagee

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
82
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
Szia neked is. Nem tudom, hogy ti ezt a házat honnan tudtátok, hogy ki tulajdonában van, és azt hogy hol van, mivel akit gondolom kerestetek (Carlos) ő nem adott semmiféle információt róla. Teljes mértékben MG-ből jöttetek ide, mert Discordon beszélgetett Carlos Mollieval csak tudomásom szerint. Nem tudom hogy milyen üldözésbe vettétek a kék Nissant, amikor a srác bent afkolt egészen addig a kocsiba. Fiete karaktertörténetéhez adódóan pedig semennyire sem irreális, hogy mosolyog egyet, mielőtt még megölnétek.

aRoDzser

Zöldfülű
2019. 02. 07.
209
1 394
V4 karakter
Esau_Tzon
LV karakter
Tony_Hines
V2 karakter
Raul_Gael
Szia neked is. Nem tudom, hogy ti ezt a házat honnan tudtátok, hogy ki tulajdonában van, és azt hogy hol van, mivel akit gondolom kerestetek (Carlos) ő nem adott semmiféle információt róla. Nem tudom hogy milyen üldözésbe vettétek a kék Nissant, amikor a srác bent afkolt egészen addig a kocsiba. Ja, és igazából Fiete úgy lett megölve, hogy valami kocsit adott el Carlosnak, szóval ha én most reálisan gondolkodok, akkor ha mással történik ez meg, akkor őt fogjátok megölni?
Mint említettem, Mollie Roberts segítségével ismertük meg ezt a házat. Kérlek értelmezd amit leírtam, a kék nissan üldözte őket, nem pedig fordítva. Én egész végig az alapján mentem, amit IG megtudtam javarészt Mollie Roberts-tol, erről a bizonyos Carlosrol( tehát rólad). Amit a kedves barátod leművelt, aki csak afkolni szeretett volna kritikan aluli. Kocsi eladás meg ilyesmi, az a te dolgod én ilyenről nem tudok, Mollie úgy fejezte ki magát látott titeket együtt, es a jobboldali garázs a Fiete-tulajdona lehet. (azaz összeköthető veled). Visszatérve, pedig Jose-val volt mar IG összetűzésetek,amiben egy barna gt63S-el érkeztetek amit megtaláltunk a garázsba.( edit: keszült visszamentés, a garázsban történtekről.)

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
82
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
Elmesélnéd, hogy miféle összetűzésbe keveredtem ezzel a gt63-al, amikor nemrég lett átfestve? Kíváncsi lennék, arra az üldözésre továbbra is, és még annyi, hogy Carlos nem én vagyok. Mollie pedig biztos nem látott engem és Fiete-t együtt, mert nem igazán találkozunk.

aRoDzser

Zöldfülű
2019. 02. 07.
209
1 394
V4 karakter
Esau_Tzon
LV karakter
Tony_Hines
V2 karakter
Raul_Gael
Elmesélnéd, hogy miféle összetűzésbe keveredtem ezzel a gt63-al, amikor nemrég lett átfestve? Kíváncsi lennék, arra az üldözésre továbbra is, és még annyi, hogy Carlos nem én vagyok. Mollie pedig biztos nem látott engem és Fiete-t együtt, mert nem igazán találkozunk.
Mondjuk a rendszám miatt, véletlenül sem lehetne felismerhető?! Az a üldozés úgy alakult, miután eljöttünk az első latogatastol, akkor ment a kedves barátod Mollie és Dylan után.( csak, hogy Fiete emlékezzen egy matricas Nissan GTr-el voltak) Itt pedig egyik szavadat ütöd a másikkal, egyszer te vagy a Carlos utána pedig nem is láthatott téged( azaz Carlost) es Fietet-együtt. Én korrekten állok a dolgokhoz, részedről nem érzem ezt annak.

aRoDzser

Zöldfülű
2019. 02. 07.
209
1 394
V4 karakter
Esau_Tzon
LV karakter
Tony_Hines
V2 karakter
Raul_Gael
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - justcody
Cső! Nem tudom miről beszélsz, nem üldöztem senkit, egyedül mentem el kocsikázni SeeRing fele, utána mentem vissza afkolni a ház mellé.
IG rádióba Mollietol ezt a infót kapta Jose, mi ez alapján mentünk!

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
82
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
Még mindig nem értem milyen összetűzésbe keveredtem Jose-val, ha esetleg arra a San Fierroi dologról van szó, ott az aügy végén el lett mondva, hogy úgy legyen, mintha meg se történt volna. Azt pedig nem értem, hogy honnan következtetted le, hogy én vagyok Carlos, mivel Raanel Watts az ig nevem, Carlos egy teljesen másik játékos. Valószínűleg eléggé félre lettetek informálva akkor Mollie által.

aRoDzser

Zöldfülű
2019. 02. 07.
209
1 394
V4 karakter
Esau_Tzon
LV karakter
Tony_Hines
V2 karakter
Raul_Gael
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - justcody
Még mindig nem értem milyen összetűzésbe keveredtem Jose-val, ha esetleg arra a San Fierroi dologról van szó, ott az aügy végén el lett mondva, hogy úgy legyen, mintha meg se történt volna. Azt pedig nem értem, hogy honnan következtetted le, hogy én vagyok Carlos, mivel Raanel Watts az ig nevem, Carlos egy teljesen másik játékos. Valószínűleg eléggé félre lettetek informálva akkor Mollie által.
Tehát csak tudod, hogy volt koze a gt63S-nek a san fierroi házhoz. Az adminügyön, és azon a szerepjatekon én nem vettem reszt, nem tudtam mi lett a végkimenete. Úgy következtettem le, fentebb egyes mondatokba a Carlos szemelyében fejezted ki magad. Visszaolvasva a hszket, többször is editelted, amit a birálo admin vagy pedig globális moderator visszatud nézni, én pedig az elotte leírt mondatokra reagaltam!

• Hűha
Reactions: xixoo

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
82
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
Tehát csak tudod, hogy volt koze a gt63S-nek a san fierroi házhoz. Az adminügyön, és azon a szerepjatekon én nem vettem reszt, nem tudtam mi lett a végkimenete. Úgy következtettem le, fentebb egyes mondatokba a Carlos szemelyében fejezted ki magad. Visszaolvasva a hszket, többször is editelted, amit a birálo admin vagy pedig globális moderator visszatud nézni, én pedig az elotte leírt mondatokra reagaltam!
Az az rp törölve lett, tehát semmis. Carlosnak nem adtam ki magam, de vissza lehet nézni, annyit editeltem amit feleslegesnek tartottam/hozzáfűztem valamit.

• Fire
Reactions: crypn

aRoDzser

Zöldfülű
2019. 02. 07.
209
1 394
V4 karakter
Esau_Tzon
LV karakter
Tony_Hines
V2 karakter
Raul_Gael
Az az rp törölve lett, tehát semmis. Carlosnak nem adtam ki magam, de vissza lehet nézni, annyit editeltem amit feleslegesnek tartottam/hozzáfűztem valamit.
Csak magam tudom ismételni, nem vettem részt azon az szerepjátèkon. Azt, hogy hányszor editeled, a bíraló fél úgyis látja.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Oké, inkább csináljuk azt, hogy privát üzenetbe egy darab ember a panaszra rakottaktól foglalja össze az ő részükről a történteket, hogy mit miért csinált mert nagyon bele lehet keveredni a sok üzenet között a dolgokba.

A telefon Voice-os dolgot pedig majd utólag intézzük. Abba Dylan Garcia és Connor S Drake tartozik bele.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.