Raanel Watts - Brad Ferro (SGH)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
82
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Raanel Watts

Panaszra tett személy InGame neve:
Brad Ferro

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Annyi történt, hogy lövöldözés közepette a rendvédelem bedobott egy smokeot, amit én bekaptam, viszont a srác, és a többi rendvédelmis is bekapta, és a videón jól látható, hogy a /fall miatt előbb jön ki az animból, mint a többi rendőr. Mellesleg tisztán látszik, Brad mögötti srác jól láthatóan tűzharcban volt, meg is halt, viszont Brad nem szeretett volna kihátrálni a tűzharcba a hatás miatt, ezért is választhatta a fallos megoldást.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/fmdjk8

Megjegyzés:
Számomra érthetetlen, hogy miért van bebindelve a /fall.

Utoljára szerkesztve:

arzen

more chaos
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 265
10 574
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Heló.
Mint ez köztudott a füst ahány játékos annyi féleképpen jelenik meg, nálam semmi nem volt ott.
Eleve nem ugrok oda ha tudom hogy egy füstben fogok fulladozni, azzal hogy lefalloztam semmit sem nyertem 1-2 másodperccel hamarabb jöttem ki a nálam nem megjelenő füstből.

Trupig7

Barangoló
Támogató
2019. 12. 05.
82
209
Kőszeg
V4 karakter
Urab Hayek
LV karakter
Yalcin Fahri
Várjuk meg @arzen válaszát.

@Trupig7 Légyszíves küldd el a videót nyersen ide, ne pedig a 6 másodpercre szanaszét vágott verziót.
Nagyon köszönöm.
Dolgozok este 9ig, utana kuldom, de semmi lenyeges nincs bent azon kivul, hogy tartom a falat.
@arzen minek falloztal le, ha nem nyertel vele semmit?

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 889
14 728
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Dxminikkel egyeztetve a panaszt én fogom lezárni. Még a te videódon sincs ott a füst. Számomra teljesen inkorrekt, hogy ezután neked az az első, hogy panaszt nyitsz. Két másik szemszöget kaptam ahol nem volt ott füst. Abban igazad van, hogy ezt nem ott és nem így kell megoldani az SGH-nak. Erről beszéltem már vele TS-en, nagyon jól tudja hogy hiba volt lefallozni, legközelebb máshogy fog cselekedni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.