Elutasítva Raaj Tariq --> Dzsio

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Arkhón

Újonc
2023. 11. 01.
1
0
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Raaj Tariq >

Kitiltás időpontja:
<
2022.03.10 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Dzsio >

A kitiltás indoka:
<
Frakció illetve player minősítés és lejáratás Youtube videóba. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Ami történt tényleg egy picit sem volt szerencsés, viszont a videót nem én tettem ki a Youtube-ra, a lejáratásos szövegeket, a bevágásokat, amik a rendvédelmi szerveket rossz fényben világította meg, illetve a minősítéses szövegeket nem én készítettem. Nem mentegetőzni akarok, bőven megtettem a részemet azzal, hogy ezt a videót én felvettem és benne voltam a bajban a többi bajkeverővel, de én szimplán csak videóztam a SeeMTA-s kalandjaimat pár barátommal, mikor ez az üldözés megtörtént. A videót én küldtem el egyik előbb említett barátomnak aki részt vett ebben az üldözésben, jelen volt - Ő vágta meg saját kezével a videót és töltötte fel, nekem tényleg semmi közöm nem volt hozzá - A Youtube profil, ahhoz kötött email-cím és netán az IP, amiről feltöltötték a videót, köszönő viszonyban sincs az én személyes adataimmal. Én próbáltam az esetet megbeszélni még egy éve Dzsio-val, de sajnos nem tudtunk megegyezni semmilyen módon. Azóta otthagytam az RP-t, nem is néztem vissza - Viszont kijött a V4-es update és megint feldúlt bennem a vágy, hogy játsszak újra a szerveren, ezt bárcsak most megtehetném. Igen, az én hibám, hogy most nem játszhatok a szerveren, bár szerintem nem teljesen, mivel a videót /nem/ én vágtam meg és tettem ki Youtube-ra. Ez idő alatt, mióta kilettem bannolva személyként, emberként is sokat nőttem, bár egy év nem biztos, hogy soknak tűnik, szerintem ha megkaphatnám az esélyt, hogy újra játszhassak a szerveren, teljesen más gondolkozással, filozófiával és berendezkedéssel állnék hozzá a szerveren töltött idő iránt. >

Rowan

💎💎
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 147
807
V4 karakter
Marcus Rowan
LV karakter
Marcus Rowan
Nincs unban!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.