Raad Dequan --->Austin R Barrera [Elsil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Raad Dequan

Panaszra tett személy InGame neve:
Coolio Z Cordoba

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kocsiból kiszálláskor stopanim bind használata !

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
mta-screen-2019-05-11-00-46-59.png

Megjegyzés:
Ez tudtommal nem szabályos, hogy bevan bindelve a stopanim a fegyverelővételhez, miközben kiszáll az ember az autóból. Főleg hogy egy SGH ilyet csinál ez szerintem elég rossz dolog volt, ezáltal még a kocsim motorháztetőjére is felbuggoltál kedves Coolio és célozgattál, és még megkellett álljak, hogy leszállj a kocsiról.

Elsil

Ex S.G.H. Vezető
2019. 01. 09.
463
99
V4 karakter
Ceroline Kearney
Sziasztok, várom Austin R Barrera válaszát 24 órán belül!

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Sziasztok.
Én is ott voltam az ügy alatt,hisz én vezettem a kocsit.
Coolio azaz Austin R Barrera-val végig beszéltem TS-en illetve amit IG is láttam, hogy nem stopanimot használt hanem akkor szállt ki mikor az anyósülés mellett mentetek el a kocsitokkal ezáltal rátok "szállt ki" a kocsiból s így ment oda.
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni.

• Tetszik
Reactions: Osztin

Osztin

ex ?????????
2019. 01. 10.
228
226
24
Maldegem
V4 karakter
Oswald Fereni
LV karakter
Tevoris Ross Hicks
Csao. Először is nincsen stopanimom, másodszor megálltatok, mellétek értünk és miközben szálltam ki Steven R Barrera elindult és így kerültem a kocsitokra. Az eset után reflexből rátok tartottam a fegyvert, majd amikor meglattam hol állok lesétáltam, és vissza száltam a Roverbe. Te közben próbáltál eltalálni álló kocsibol pullozva, amire nincs bizonyítékom, illetve nem is akartam belőle ügyet csinálni, mert gondoltam megijedtetek hogy a kocsin vagyok. Az eset után nem szereztem semmilyen előnyt, és nem is lőttelek titeket, holott volt rá lehetőségem. Lecsuktunk téged, gondolom ezért írtad a panaszkönyvet, más okod nem nagyon lett volna, ugyanis SEMMILYEN előnyt nem szereztem veletek szemben.

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Nézd ha most az OBS be lett volna kapcsolva akkor az álló kocsiból való pullozást is felvette volna.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Csao. Először is nincsen stopanimom, másodszor megálltatok, mellétek értünk és miközben szálltam ki Steven R Barrera elindult és így kerültem a kocsitokra. Az eset után reflexből rátok tartottam a fegyvert, majd amikor meglattam hol állok lesétáltam, és vissza száltam a Roverbe. Te közben próbáltál eltalálni álló kocsibol pullozva, amire nincs bizonyítékom, illetve nem is akartam belőle ügyet csinálni, mert gondoltam megijedtetek hogy a kocsin vagyok. Az eset után nem szereztem semmilyen előnyt, és nem is lőttelek titeket, holott volt rá lehetőségem. Lecsuktunk téged, gondolom ezért írtad a panaszkönyvet, más okod nem nagyon lett volna, ugyanis SEMMILYEN előnyt nem szereztem veletek szemben.
Először is nemakarok vitatkozni, de mi nem pulloztunk egyáltalán, ezt a hülyeséget nemértem miből gondoltad, meg a PK-t nem a lecsukás miatt, hanem a stopanim miatt írtam. Pullozás egyikünk részéről se történt, ez butaság amit írtál.

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Nézd az általatok írt "stopanim" nem történt meg azaz mint ő is kifejtette nem volt neki be bindelve. Ezen felül azt is leírtam,hogy-hogy került a kocsitokra amit utána ő is alátámsztott amit én láttam.
Nincs több mondanivalóm.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Még mindig szép, hogy két jó barát védi egymást, dehát persze két NNI-s ellen én egy senki vagyok és miért is hinne nekem bárki is, és még hazugságot is mondtok, hogy pulloztunk, ez nagyon szomorú. De tudjátok mindegy is, legyen akkor Zárható ez a PK.

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Nézd két jóbarát nem két jóbarát egyántalán nem beszéltünk még ma szóval két külön véleményünk is lehetett volna, de nem lett hisz úgy történt ahogy írtuk. Illetve mi is ugyanolyanok vagyunk "NNI-sként" mint ti "Pirus-ként" nem vagyunk azért előnyben mert NNI-sek vagyunk ez badarság.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.