Elutasítva Quinton Lachapelle - Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dandarthvader

Újonc
2019. 02. 10.
5
0
LV karakter
Quinton Lachapelle
zoldlogo.png

Neved:
< Quinton Lachapelle >

A ban időpontja:
< 2021.05.01. >

A ban időtartama:
< 2030.01.01. >

Neve, aki bannolt:
< Jake >

A ban oka:
< Farmmal való átverés.[PK] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Akkoriban készültem az érettségimre,emiatt nem jöttem a gép közelébe és emiatt feledkeztem meg arról,hogy a farmom nem 1 hétre adtam ki az illetőnek,hanem 1 hónapra. Akkoriban ezt próbáltam is megmagyarázni,de nem fogadták el. 2 év eltelt már, és szeretnék ismételten a közösség tagja lenni. Ilyen hibát többet nem fogok elkövetni,oda fogok figyelni rá.

EDIT:Igen hallottam róla, Jumbo elmesélte,hogy mit kapott,nem picit számítottam rá,hogy én is bele leszek vonva.
Ezzel kapcsolatban én annyit tudnék hozzáfűzni, hogy igen,tényleg úgy volt ahogy mondta. Recovery elött odaadta nekem őket kölcsönbe, hogy "flexelni "tudjak velük a haverjaimnak akik átjöttek hozzám,ezért adta oda nekem a lambót és a veyront, csak hát utána jött a szerver leégés és emiatt nem tudtam neki odaadni és nekem voltak képeim mind a kocsikról,mind az inventoryról emiatt megbeszéltük,hogy én vissza kérem és majd odaadom neki. Személyesen is ismerjük egymást emiatt csináltuk meg így. Nem gondoltuk,hogy ebből baj lesz. Nekem nem volt/nincs sok vagyonom a szerveren,ebből adódott az is , hogy kiadtam a farmok akkoriban.
Számomra nem releváns az az indokod Jumbo egyik kérelme alatt, hogy én direkt kibannoltattam magam. Szerettem volna játszani és mai napig is szeretnék játszani,ezért írtam akkoriban is egy UB kérelmet, és most is.
Ha esetleg az ügyeimnek bármelyik része tisztázatlan maradt akkor a kérdéseket várom. Köszönöm >

Utoljára szerkesztve:

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 341
LV karakter
Edward Paul
Jamie fogja elbírálni a kérelmedet, mivel a kitiltásod indokához múlt hónapban hozzáírásra került ő általa az "OOC kereskedelem" is.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Marad a kitiltás!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.