Elutasítva Quincy Choice - Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

innocent

arrogante
2019. 01. 10.
336
330
22
V4 karakter
tsuyuri shinobu
LV karakter
quincy choice
zoldlogo.png

Neved:
< Quincy Choice >

A ban időpontja:
< 2019.05.20. >

A ban időtartama:
< Permament >

Neve, aki bannolt:
< Benett >

A ban oka:
< OOC kereskedelem + frakció elrontása >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem most kaptam a bant az is biztos. Több hibát is elkövettem a banomat megelőző pár napban, amit megbántam, hülye voltam. OOC kereskedelem nem történt, csak szándék volt, nyilván ezért már kitiltható valaki, de még idő előtt meggondoltam magam, és nem tettem meg, ismét, hülye voltam hogy meg akartam tenni elsősorban. A szerveren eltöltött időm nagyobb részét az S.G.H. csapat tagjaként, majd Adminisztrátorként töltöttem, banomat pedig ezen pozíció leadása után kaptam meg. A frakció elrontásával kapcsolatban, ismét hülye voltam, azt hittem az Admin mellett sikerülni fog vezetni a frakciót de végül ez nem következett be, nem tudtam elég időt fordítani a frakció és a tagjai felé, leader társam is ki lett tiltva jóval előttem, ami erre még egy lapáttal rátett. Tényleg csak azt tudom hangsúlyozni, hogy hülye voltam, nem gondolkoztam előre. Szeretnék még egy esélyt kérni a vezetőségtől, hogy visszajöhessek a szerverre mint player, szeretnék ismét itt játszani a barátaimmal, visszaszokni a szerver közösségébe. Az UCP -m ezt a bant leszámítva tiszta, sosem követtem el semmiféle szabálysértést, mindig tisztán játszottam. Ténylegesen csak szeretnék egyszerűen itt játszani újra, rpzni a barátaimmal. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.