- 2021. 07. 22.
- 9
- 6
- V4 karakter
- Qui Shaoan
- LV karakter
- Nincs
- V2 karakter
- Dia S Murray
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Qui Shaoan
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
Los Angeles,1998.06.12
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Qui Annize
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188806408
>Jelentkező lakcíme:
<
Los Angeles, Jefferson Motel,2/5
>Jelentkező e-mail címe:
<
qui.shaoan@seemail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
Jelenleg B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem, de idővel leszeretném tenni más típusu jogosítványt is.
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Van tapasztalatom, arúszállító munkában több évig vettem részt, több száz ezer km-et levezettem már baleset mentesen.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
öbb éven át dolgoztam árúszállító munkát. Több száz ezer km-et levezettem, kb 10 éve van jogosítványom.Szállítottam már személyt is.Megbízhatóan,jól végzem a munkámat,gyors és óvatos vagyok.Szeretek kocsikat bütykölgetni/Szerelni, van saját műhelyem erre.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Lenghel Krisztofer
>Hány éves vagy?
<
17
>Játszott perceid száma:
<
Jelen pillanatban, 9220
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
Adminjailban 1x, bannolva nem voltam.https://imgur.com/a/EnnWgVY
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Mivel tudom a dolgomat, nem kell töbször elmondani mit, és hogy csináljak,tudok csapatban dolgozni,szeretek másokon segíteni( ha tudok).Illetve gyorsan felkapom a fizet,és makacs vagyok.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen rendelkezem mind a kettővel.
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen át olvastam, és el is fogadom.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Budapesten élek,szeretek motorozni. Szeretem a motoromat bütykölni,motorszerelő szakmát is tanulok. Sok időt töltök kondi teremembe, és egyaránt a géppel is.[/COLOR]
[COLOR=white]Körülbelül 2 évig fociztam,most jelenleg pedig kosárlabdázok.Viszont ha nem megyek edzésre, akkor vagy bulizni járok el, vagy számítógépezek.Sokat vagyok a haverjaimmal, illetve a barátnőmmel is, egyaránt.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Qui Shaoan
Qui Shaoan
Utoljára szerkesztve: