Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Krisztian Timko >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Szlovák vagyok. 16 éves vagyok. Pár éve RP-zek több szervereken is. Voltam pár frakcióban tehát nem ez a első. Szeretek csapatban dólgozni. Kicsit türelmetlen vagyok de nem vészes. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 11852 >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/rCP1Vpj / https://imgur.com/a/7QEr1K3 >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Szeretnék rendvédelemben kipróbálni magam és a nav tetszett meg a legjobban. Több időre szeretnék maradni és minnél nagyobb rangot elérni de ezt majd engedi az időm de kevesebb mint 1 hónapot nem tervezek lenni tehát úgy értem hogy 1 hónaptól többet... >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Jó a rp tudásom, kedvess vagyok, szeretek/tudok csapatban dólgozni. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem voltam. Nem emlékszem. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?
< Határellenőrzés, adó rendezése, pénzügyi dólgok intézése. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap 3-4 órát, hétvégén 5-6 órát. >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
< Kedvessnek, kicsit türelmetlennek de ez nem vészes.. És többit majd eldöntik a kollégák. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Nagyon segitőkéz vagyok, szeretek is csapatban dólgozni. Szerintem nagyon fontoss a csapatmunka mert többen könnyeben is megy a munka. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem a kor nem számit lehet valaki 7 éves is csak legyen éredt a gondolkodása, ne jöjjön fel nonozni vagy csinálni a hülyeségét. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Qualeek Clarke >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< SeeCity Kórház, 1985/16/07 >
[#3] Anyja neve:
< Jessica W Scott >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/4wDRtvg >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Szakács, Elutazás. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Éredt a gondolkodásom, nagy fizikai erő. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Határellenőrzés, pénzügy/adóügyi munka elintézése. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Minnél nagyobb rangra szeretném magam eljuttatni. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Qualeek Clarke a nevem. 36 éves fiatal férfi. SeeCity városában születtem. Előzzö munkahelyemtől megkellet válnom elutazás miatt. Láttam a újságokban a alláslehetőséget egyből lecsaptam a lehetőségre és gondoltam megirom a lapot. Szeretnék bizonyitani magamnak hogy lehet egy nagyon jó munkahelyem. Nagyon remélem hogy a szerencse rám mosolyog és lehetőségem lesz a Nemzeti adó és vámhivatalnál dólgozni. Üdvözlettel Clarke. >