- 2019. 01. 21.
- 411
- 509
- 20
- LV karakter
- Max Hulderich
- V2 karakter
- Diego R Szega
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Mülbauer Kevin ~
[#2] Korod:
~ 17 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2017-08-01 01:20:49 -kor regisztráltam, tehát több mint két éve játszok a SeeMTA szerverén. 102.6007 játszott percem van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/tmyD7d8 https://imgur.com/En8l36F https://imgur.com/GFB50e4 Igen, sajnos erről van mit beszéljek. Amint látható a képeken 36 jailem van, amivel sajnos nem tudok mit kezdeni, mert nagyon sok jail már régen volt, és akkor az akkori énem szedte a jaileket. Azóta megváltoztam és egyértelműen nagyon bánom hogy ennyi jailt összeszedtem. De legalább látszik hogy mikor volt az utolsó jailem. A Bence által kiosztott Ban sajna jogos volt, az indokát kifejtem kérésre, ha esetleg elfogadásra kerül a lapom. A második ban pedig téves volt. Valamint a Ban is már több mint 1 éve volt. ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Kétszer voltam eddig Nav-ba, viszont egyszer sem értem el nagy rangot, mivel sajnos OOC dolgok mindig közbe jöttek. Tehát most elhatároztam, hogy a nálam kitett minimum rangot el kéne érjem. Mivel kétszer voltam itt, és megint ide akarok jönni, ezért le lehet ebből következtetni hogy szeretem ezt a frakciót, szeretem a jogköreit, rp-jét, valamint remélem jó társaságba kerülök majd. Egyszerűen RP-zni jönnék be, és hogy jól érezzem magamat, remek játékélményben legyen részem. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ 17 éves vagyok, korral járó színvonalat és tudást képviselek jó értelemben. Nem átjáróházként tekintek a frakcióra, szeretnék huzamosabb ideig tagja lenni. Ha fogalmazhatok így, eléggé problémamegoldó vagyok, határozott, valamint nem félek a vereségtől. Alapvető dolog az, hogy nem lenne probléma velem, már abból is kiindulva, hogy kétszer megjártam már a frakciót, tehát tudom mi-hogy van. Na meg aktív vagyok, elég sokat fent tudok majd lenni. Van TeamSpeak 3-am, amit használok rendszeresen. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Mülbauer Kevinnek hívnak, 17 éves vagyok. 2002.04.03-ban születtem Máramaros Szigeten, tehát Erdélybe. Régen szerettem focizini, de manapság már felhagytam vele. Egyetlen sport, amit hobbiként űzök, az a biciklizés. Ebbe a dologba is vagyok csak képes befekteti, mint sport. Régebben Horgásztam is a barátokkal, de történt egy-két dolog, így azt is abbahagytam. Tizenegyedikes vagyok, és egy Gimnáziumban tanulok, ahol a legfőbb vágyam az, hogy valami Informatikai szakot elvégezzek. Van egy Xbox 360-om, amin szabadidőmbe szoktam foglalkozni, valamint van egy asztali pc-m is. Nagyon sok játékon játszottam már, de valahogy a SeeMTA az, ami nagyon megfogott. Már csak azért is, mert a játékokat egy idő után meguntam, úgy mint a SeeMTA-t, de mindig visszajöttem játszani, nem úgy mint más játékra. Nagyon sok frakciót megjártam, és mindegyiket élveztem is. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Putin Szega ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Állami Kórház, 1993.04.03. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Közúti igazoltatás, határellenőrzés, nem bejelentett cégek megkeresése, majd bezárása. Védeni embertársakat, polgárokat. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Tegyük fel én vagyok a sofőr, valamint mellettem, az anyósülésen ül egy kolléga. Az előttünk haladó gépjárművet, amit kiszemeltünk, először felszólítjuk a megaphone-val hogy a húzódjon az út szélére a közutat nem veszélyeztetve, valamint állítsa le a motorját a gépjárműnek, majd szálljon ki és várjon a további utasításokra, miközben felkapcsoljuk a fényhidat. Miután ez mind megtörtént, központi rádiónak közöljük hogy közúti ellenőrzést hajtunk végre xy helyen xy időpontkor xy márkájú, rendszámú autó került az igazoltatás alá. Ezek után a kolléga és én kiszállunk, bemutatkozunk, elmondjuk hogy miért állítottuk meg, a jelvényszámunkat, rangfokozatunkat, hogy ha valami probléma lenne az eljárással, tudjon intézkedni. Ezek után elmondjuk hogy személyét igazoló iratokat, valamint a gépjárműhöz tartozó forgalmi engedélyt legyen szíves átadni, valamint adott esetben áttekintjük a gépjárművet, első és legfontosabb dolog, amit benne kell hogy legyen az az Elsősegély Doboz, ezt nézzük elsősorban, ezek után megnézzük a gépjármű állapotát, hogy alkalmas-e a közúton használni, ezek után ha valami nincs rendben, szankcionáljuk helyszíni bírsággal, avagy ha minden rendben van, visszaadjuk az iratokat, elköszönünk és mindenki megy a dolgára. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Határozott vagyok, nem félek a kihívásoktól. Alkalmas vagyok a betöltésre kívánó feladatra. Testalkatom kiváló e-feladatra. Sokáig szeretnék az állomány része lenni, lehetséges, hogy addig, amíg le nem nyugdíjaznak, mivel ez számomra nem egy munka lenne, hanem egy kötelező feladat, amit élveznék is. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Legfőbbként határokon túl közúti igazoltatást folytatni, átvizsgálni személyeket, gépjárműket. Határ ellenőrzés elvégzése felsőbb rangú ember által elrendelt időpontokban. Illegálisan birtokolt tárgy, például lőfegyver vagy netán drog, lőszer lefoglalása. Bejelentett cégek adózásával való foglalkozás, és nem bejelentett cégek felkeresése és azok bezárása. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Az adott személy, aki többszörösen fel lett szólítva, vagyis legalább háromszor, hogy kövesse a rendőri utasításokat, külömben kényszerítő eszközt kell alkalmazzunk. Amennyiben semmilyen tárgy nincs nála, amivel szűrt, vagy lőtt, esetleg másfajta sérülést tud ejteni akárkiben, akkor az adott kényszerítő eszközöket alkalmazhatjuk: gumibot, sokkoló, ha persze továbbra se követi az rendőri utasításokat. Amennyiben olyan fegyver van nála, amivel lőtt, szúrt vagy egyéb sebet tud ejteni akárkin, és a kezében is van, de nem használja, abban az esetben felszólítás után alkalmazhatunk a következő kényszerítő eszközt: lőfegyver. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Mülbauer Kevin vagyok, 26 éves vagyok és 1993.04.03-kor születtem a Los Santosi Állami Kórházban. Miután Oviból kivettek a szüleim betettek egy általános iskolába egyértelműen, ahol átlag jegyem 4-es volt. 8.-ik után elmentem egy Rendészeti iskolába, ahol az átlag jegyeim 3-4 volt, viszont az iskola végére feltudtam magamat húzni magamat egy 4-5-ös jegyszer, megtanultam az alapokat, jogi körök, bírósági eljárás, stb. Ezek mellet Angol nyelvet tanultam, Németet is, viszont az Angolt fejlesztettem, ameddig csak bírtam, abból 4-esnél rosszabb jegyem nem volt. Sikerült is belőle csináljak egy felsőbb fokú nyelvvizsgát, meg persze egy középfokú érettségit mindenérettségi tantárgyból, kivéve a Magyar Nyelv, és Irodalomból, mivel abból csak egy alap fokú érettségit tettem. Miután meglett az érettségi, elmentem egy másik városba, ahol volt egy Rendészeti főiskola, ahol bejárós lettem, mivel nem volt annyira messze hogy bentlakásos legyek, meg amúgy se akartam. Természetesen azért mentem tovább tanulni, hogy elérjek valamit, és nem azért hogy elüssem az időt valamivel, csak hogy ne keljen dolgoznom. Sikerült magamból kihozzak egy 4-es jegyet, amire úgy volt lehetőségem, ha egész nap csak tanultam, így remélem hogy kifizetődő lesz. Ezek után megpróbáltam az Egyetemet, viszont 3 hétre rá, hogy elkezdtem, ott is hagytam, mivel nem nagyon bírtam már a tanulást. Az utolsó 1 hétben csak 3 darab órára ültem be. Ezek tanulmányok közben elmentem különféle eseményekre, amit a rendvédelmi szervek szerveztek, valamint diákmunkára is elmentem nem egyszer. Miután elvégeztem minden egyes tanulmányomat, amit úgy éreztem hogy el kell végezzek, azok után hitelt vettem fel egy banktól, minek nevét nem fogom említeni, és elköltöztem a szüleimtől egy albérletbe. Most már csak annyi lenne a célom hogy felvegyenek engem ide, mint első hivatalos munkahelyre, ahol őrizhetem, védhetem környezetemet és a körülöttem lévő polgárokat. Meg kéne a pénz is, hogy tudjam fizetni a hitelt. Köszönöm megtisztelő figyelmét az olvasónak, remélem elnyertem tetszését mindenkinek a jelentkezési lapom megírásával. További Szép napot!~
thebenjamin válasza:Zárom és helyezem!
Moderátor által szerkesztve, ekkor: