Pufi jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pufika_Kupi

Újonc
2024. 02. 24.
74
41
V4 karakter
Kayden Bradford
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Dominik a nevem, és 17 éves vagyok. Az IG nevem: Tokunaga Satoshi
Hány játszott perccel rendelkezel?
15 238 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy SGH adminsegéd feladata elsősorban a többi játékostárásnak segítése, és minden téren informálása. Egy SGH adminsegédnek mindig szem előtt kell tartani a többi játékosnak az érdékeit, és helyesen kell eljárnia minden esetben, és segítenie kell amiben csak tudja.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Mindig is szerettem segíteni másoknak, tudom milyen érzés kezdőnek lenni, milyen jó érzés amikor neked segítenek. Mondhatni ezt a segítséget szeretném visszaadni a játékostársaimnak. Régóta nagy vágyam hogy adminsegéd, majd admin lehessek. Úgy éreztem most értem el azt a szintet, hogy megprobálkozzak egy jelentkezési lappal.
Miért pont téged válasszunk?
Kellő RP és szerverismereti tudással rendelkezek, hogy tudjak segíteni bárkinek. Nagyon ambíciózus és kitartó vagyok, amit megkapok feladatot azt mindig elvégzem. Szeretek segíteni másoknak, alapvetően egy segítőkész ember is vagyok. Szerintem eltudom látni a feladatomat mint adminsegéd, és nem fogtok bennem csalódni.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétkőznaponként akár 4-5 óra, hétvégén ez lehet akár 6-7+ óra is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítőkész, barátságos, kitartó. Negatív: Féltékeny, Bőbeszédű, Félénk.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, szeretnék mindenképpen előre lépni, hogy elérhessem az adminisztrátori szintet, és mégjobban segíthethessem játékos társaimat!
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsősorban megtanítanám, azaz elmagyaráznám neki a különbséget IC és OOC chat között. Ezután átvennénk az alapvető Roleplay szabályokat, mint a DM, PG, MG stb. Ezek után ha szükséges beszélnék vele Teamspeak-en, és ott is elmagyaráznám neki a maradék hiányosságokat amiket esetlegesen nem tud. Ha szükséges, a szerveren több fontos helyszínt bemutatnék neki, és azoknak a fontosságát, hogy mire jók.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 648
9 859
20
V4 karakter
Killian Burns
Szia! Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket. Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.