Protect udpate minimális módosítása

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
644
2 592
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Sziasztok!

Meglátásom szerint teljes mértékben érthető a protect kapcsán történ optimalizálás, azonban ez nagy mértékben megnehezíti a legtöbb NonScript vállalkozás működtetését (pl. autóbérlő, taxi), amelyek a járművek kiadásán alapulnak, ezzel sok játékosnak nehézségeket okozva.

Úgy gondolom, egy változtatás alapjaiban javítaná a helyzetet. Lényege: a protect (a jármű legenerálása a szerveren ezesetben) akkor is érvényes legyen, ha az, akinek az inventoryjában van a kulcs, fent van a szerveren. Mivel a CH2 költséges érthető okokból, kulcsmásolás pedig nem engedélyezett, jellemzően csak különösen indokolt esetben ad át valaki járműkulcsot. Ezáltal biztosítani lehetne, hogy valóban csak azok az autók vannak lekérve nagyrészt, amelyek tényleges használatban vannak a játékosok által, ugyanakkor a NonScript cégek működtetése nem válna lehetetlenné. És úgy gondolom, egy fairebb rendszer is lenne, hiszen a protectet eddig egy örökös megoldás volt.

Sheedxr

Shinee✨
2019. 02. 12.
126
235
20
New York🍷
V4 karakter
ceyhun mirak
LV karakter
nana ilyin
V2 karakter
lola harvey
Tudom támogatni az ötletet, sok helyen találkoztam már ilyen rendszerrel, sosem éreztem úgy, hogy valamilyen esetben hátrány lenne ez az egész. Az, hogy kinek adjuk oda a kulcsunk, saját felelősségünk, ha nem kapjuk vissza még mindig ott a CH2 lehetősége.

Swathed

Aktív fórumozó
2019. 10. 30.
272
625
V4 karakter
ivo.popa
Szevasztok!
Igazából teljesen nem értem ezt az egészet, mert én csak hátrányát érzem nem is kicsit. KB 30 autóm van és 80%-a protect-es Nem egybe raktam bele én 500pp-ért a tuningot és nem egyet vásároltam bele más játékostól több százezrekért.
Én mindezért cserébe most kaptam 7 napot kb 25-autóra miközben 1-et tudok egy időben használni. Tegyük fel ma felléptem és egy hétig nem tudok mert ugye iskola/munka van, nem érek rá. Akkor az a "kárpótlásom" is elveszett, amit kaptam.
25x500=12,500pp Ami kiugrik a zsebemből. 600$/pp-s áron is ki lehet számolni mert ugye az infláció miatt már 1pp ára is megnövekedett.
Mellesleg eddig ha egy haverod használta a kocsid akkor elég volt akár péntekente fellépned, de így már péntekente vehetsz is bele egy protectet. Amit ugye ha nincs PP-d akkor hirdetgetheted, hogy érdekel, ami idő.
Szerintem egyszerübb megoldás lett volna, hogy a forgalmasabb helyeken ahol sok autó áll alapból ne működjön a protect pl: AKK ami miatt szerintem ki lett véve. Vagy tökmindegy, hogy mi de ez NE, mivel szerintem a szerveren játszók 99%-a nem akar hetente PP-zni/vásárolni bele.
Mellesleg hogyha pl a Demonom akarom használni akkor eldönthetem, hogy naponta járok tuningolóba vagy 1 hétre veszek bele protect-et és akkor csak 1x kellett elmenjek tuning.

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
Nagyon szép meg nagyon jó ez az ötlet, viszont, ha most megint visszarakják a protectet, akkor megint alig lesz FPS a szerveren. Az NS frakcióra meg kitérve, valószínűleg volt hátsós szándéka is ennek a dolgoknak, hiszen az NS frakciók elszívják a rendes frakcióktól a bevételt, a kuncsaftot és társai, ami valószínűleg pár embernek nem tetszik. - Ez az én véleményem mielőtt lerohanna valaki.

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
644
2 592
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Nagyon szép meg nagyon jó ez az ötlet, viszont, ha most megint visszarakják a protectet, akkor megint alig lesz FPS a szerveren. Az NS frakcióra meg kitérve, valószínűleg volt hátsós szándéka is ennek a dolgoknak, hiszen az NS frakciók elszívják a rendes frakcióktól a bevételt, a kuncsaftot és társai, ami valószínűleg pár embernek nem tetszik. - Ez az én véleményem mielőtt lerohanna valaki.
Szerintem az NS frakciókra nem igazán gondoltak, pedig fontos elemét képezik a szerveren meglévő IC szolgálatásoknak. A kuncsaftok és a bevétel elvételét én nem látom. Nem várakoznak tucatjával az SCKK taxik üresen, feladat nélkül. Hanem inkább vontatóst, meg fuvarozót keresnek az emberek.

Ha marad ez a protect rendszer, az erősen kontraproduktív lesz a szerverre. Ezzel gyakorlatilag kijelenthető, hogy bármi járműves cég cég üzemeltetése pay2win-é válik (megjegyzem, nincsenek hatalmas bevételek egy vontatós/taxis cégből a kamathoz képest, a legtöbben RP lehetőség miatt üzemeltetnek ilyet). Azaz ha van egy nagyobb céged, de nem rendelkezel 100 milliós vagyonnal és vagy fent annyit, hogy kikamatozd a heti járművek száma*300 pp árát $-ban, akkor kő keményen bele kell fektetned RL pénzt.

Aki megengedheti magának, valószínűleg kikamatozza. De akkor is valakinek be kell hoznia a szerverre a PP-t. Gazdaságilag egyszerűen modellezhető a dolog. Megnövekszik a kereslet a PP-re, először megugrik az ára. Ennek okán kicsivel többen fognak PP-zni, mivel a megemelkedett áraknak köszönhetően gyorsabban tudnak egzisztenciát létrehozni anyagilag. Őszintén szólva, én becsülöm a folyamatos munkát a szerverben. Azt is tudom, nyilvánvalóan egy cégnek a fizetések, kiadások fedezése mellett profitot kell termelnie a jövőbeli fejlesztésekhez. Támogattam is a szervert, szerintem nem kis összeggel. Azonban úgy gondolom, ez a lépés kollektíve nem fair a játékosközösség egy jó nagy részével szemben, ahogy kifejtettem.

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Mellesleg eddig ha egy haverod használta a kocsid akkor elég volt akár péntekente fellépned, de így már péntekente vehetsz is bele egy protectet. Amit ugye ha nincs PP-d akkor hirdetgetheted, hogy érdekel, ami idő.
Meg hosszútávon nem kis minusz. Hacsak valaki nem kamatafkol vagy kereskedik 0-24, vagy esetleg valamilyen munkával grindolja a lóvét, akkor ez több autónál kivitelezhetetlen.
Az NS frakcióra meg kitérve, valószínűleg volt hátsós szándéka is ennek a dolgoknak, hiszen az NS frakciók elszívják a rendes frakcióktól a bevételt, a kuncsaftot és társai, ami valószínűleg pár embernek nem tetszik.
Nem hülyeség, de amennyiben ez valóban egy cél volt, akkor nagyon nagy gondok vannak, mert mint írták felettem, elég fontos szerepük van, és jó lehetőséget biztosítanak elsősorban a kezdő, fejlődni akaró játékosoknak.
ha most megint visszarakják a protectet, akkor megint alig lesz FPS a szerveren
Tapasztaltál érezhető javulást most, hogy ki lett véve? Nekem jelenleg nem áll módomban kipróbálni, de van egy olyan nagyon erős megérzésem, hogy ez nem segíti ki megfelelő mértékben azoknak az fps számát, akiknek erre szükségük lenne.

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
238
135
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Mint a CambLogistics fő vezetője ezt teljes vállszélességgel tudom támogatni az összes többi NS Frakciók nevében is mondhatom ezt.

Mint cég a szerver IC szolgáltatások jelentős részében tudnak segíteni ezek a cégek, illetőlegesen teljesen egyet értek Miss Lacky ezen kijelentésével is:
Ezzel gyakorlatilag kijelenthető, hogy bármi járműves cég cég üzemeltetése pay2win-é válik (megjegyzem, nincsenek hatalmas bevételek egy vontatós/taxis cégből a kamathoz képest, a legtöbben RP lehetőség miatt üzemeltetnek ilyet).

RP szituációt teremtünk az olyan playerek számára, akik esetlegesen nem szeretnének vagy nem tudnak rendes frakcióba menni, VISZONT ami kegyetlen fontos, hogy akik ezekben az NS Frakciókban vannak, mint tagok, szeretnek benn lenni. (Saját tapasztalat alapján biztosan.) Én úgy gondolom, hogy egy rendes rp szituációban, azért vannak például egy ember nevén az összes autó, mivel akár felvannak rp-sen szerelve nyomkövetővel, ami bármilyen esetben segítséget nyújthat akár egy dolgozó elrablásánál.
Jelzem 100 milliós banki vagyonnal SEM lehet kikamatozni egy nagyobb cég esetén a parkjegyek árait. Nálunk alapból számolva 20 autó van. (20*300=6000) Átlagáron számolva a 6000pp-t az 5 ezer ft / hét, ami 1 hónapban 20 ezer ft. Az rengeteg pénz azért hogy működtethess egy céget. IC-ben számolva 6000*600 az 3,6 millió $. Nagyon jó lenne ennyit kikamatozni, de aki dolgozik napi szinten és nem tud fenn lenni napi 5-6 órát annak literally lehetetlen kikamatozni, egy 100 milliós banki vagyonnal, ezt a mennyiségű összeget. A taxis/vontis cégeknek pedig nincs akkora bevételük, hogy kitudja termelni ezt az adott összeget.

ha most megint visszarakják a protectet, akkor megint alig lesz FPS a szerveren.
Ne haragudj játszottam mind a két időszakban nagy playerszám mellett is. NEM érzékelhető semmilyen változás az FPS-ben. :)

Az NS frakcióra meg kitérve, valószínűleg volt hátsós szándéka is ennek a dolgoknak, hiszen az NS frakciók elszívják a rendes frakcióktól a bevételt, a kuncsaftot és társai, ami valószínűleg pár embernek nem tetszik.
Szerintem nem nagyon befolyásolja ez a rendes frakciók bevételét, sem az SCKK-ét, sem a BMS vagy Fix-ét. :)

goodbehavior

Újonc
Támogató
2022. 11. 03.
10
58
V4 karakter
bari gusztav
Ha a NS frakciók gondot jelentenek a rendes frakcióknak, akkor szerintem nem az a megoldás, hogy ellehetetlenítenek másokat. Versenyképessé kell válni (bővíteni kell a szolgáltatásaikat, megbízhatóbbá és gyorsabbá tenni a meglévőket) és nem esik ki bevétel miattuk, hiszen látható, hogy a NS frakciók szolgáltatásaira van igény.

Ne haragudj játszottam mind a két időszakban nagy playerszám mellett is. NEM érzékelhető semmilyen változás az FPS-ben. :)
Nekem nem ez a tapasztalatom, nálam kb. 5 FPS pluszt jelentett, de ami lényeges hogy a mikrolaggok teljesen megszűntek a kivétel után.

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
238
135
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Nekem nem ez a tapasztalatom, nálam kb. 5 FPS pluszt jelentett, de ami lényeges hogy a mikrolaggok teljesen megszűntek a kivétel után.
Nekem a mikrolaggok ugyanúgy maradtak azután is, miután kivették. :D

Sheedxr

Shinee✨
2019. 02. 12.
126
235
20
New York🍷
V4 karakter
ceyhun mirak
LV karakter
nana ilyin
V2 karakter
lola harvey
Ha a kulcshoz lenne kötve az autó betöltése, tehát akkor tölti be az autót, ha egy olyan személy van fent akinek kulcsa van hozzá, nem is lenne szükséges a Protect, szerintem.
+1: A sok FA-hoz nyitott CH2 topic megelőzése végett /changemylock parancs saját tulajdonú járművekhez /changemylock [járműid]
ennek összege lehetne 500.000$ mint eredeti esetben. Ekkor kapsz egy kulcsot az autódhoz és mindenki mástól törli akinek kulcsa van hozzá.

.Hunor

Ex SCKK Főleader
2020. 01. 27.
684
486
V4 karakter
Orion Shane
V2 karakter
Clyton Jack
Valóban problémákat tud jelenteni a sok felgyülemlett parkjegyes kocsi, azonban ez az NS frakcióknak iszonyat nagy problémát jelent. Az átlag játékosok körében még elfogadhatóbb tud lenni.
Azonban. Egy autóbérlő, egy taxis/vontatós, vagy egy farmos vállalkozás teljesen ki lett lőve.
Egy autóbérlőben akár 30-60 autó is lehet, amire ezesetben mind-mind fizetni kell a protectet. 40 autó esetében ez 12.000pp-t jelent, 600$/db(pp) áron pedig 7,2 milliót heti szinten. Értem azt, hogyha valaki egy autóbérlős vállakozást csinál ic annak lesz alapvető tőkéje is, amit képes beleölni a cégébe, illetőleg, hogy az összeg valamilyen szinten vissza is tér, de ez a jelen állapot szerint elveszik, mivel nem tér vissza az összeg.
Egy kisebb járműparkkal rendelkező cég (taxisok, vontatósok stb..) 10-20 autóval rendelkeznek. És, tekintve, hogy az ilyen jellegű szolgáltatások nem hoznak nagy bevételt, a cég számlája minuszba halad, amit a cégtulajdonos pótol vissza. Tehát, nem hoz profitot.
Egy külön F3 az Ns fk-knak, ahova a járművek be vannak pakolva így azok nem tűnnek el, esetleg igényelni lehetne rá a parkjegyet, vagy akár csak kedvezményt. Ezek jutnak eszembe, azonban ha erre nem kerül módosítás, a legtöbb ilyen jellegű cég be fog zárni.

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
238
135
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Egy külön F3 az Ns fk-knak, ahova a járművek be vannak pakolva így azok nem tűnnek el, esetleg igényelni lehetne rá a parkjegyet, vagy akár csak kedvezményt.
Ez szerintem nem fog megvalósulni, de egyébként egy külön kis céges panelt szívesen látnék, ezáltal egy picit talán nagyobb megbecsülést kapnának az NS Frakciók. Ezt így ebben a formában támogatnám.

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
Ha a NS frakciók gondot jelentenek a rendes frakcióknak, akkor szerintem nem az a megoldás, hogy ellehetetlenítenek másokat. Versenyképessé kell válni (bővíteni kell a szolgáltatásaikat, megbízhatóbbá és gyorsabbá tenni a meglévőket) és nem esik ki bevétel miattuk, hiszen látható, hogy a NS frakciók szolgáltatásaira van igény.

Ez egy roleplay szerver, nem tudsz új dolgot nyújtani főleg egy taxinál. Ezek, hogy megbízhatóbb meg gyorsabb, ez nagyon az időtől függ, hány óra van, hány FPS van és társai. Egyszerűen bárhogy nézem ezek a kis NS frakciók nagyon nagy konkurenciák voltak egy adott frakciónak. Bárhogy nézem van legalább 3-4 csak vontatós cég, akik már szerintem így is kevesebbet kérnek emellett kicsit aktívabbak és társai. A taxis cég meg 1000 és 1. Így is szerintem a taxisok munkájának a nagy részét az AFK teszi ki. Én voltam anno NS taxis kb 2 éve, emlékszem volt olyan nap, hogy 1000$-t nem sikerült összeszedni event idején pedig volt, hogy 100.000$-t gyűjtöttem össze. Lényeg a lényeg, ha egy NS frakció nem keress kb 1000$-t amikor ott áll kórháznál akkor egy scriptelt frakció se nagyon fog. Főleg úgy, hogy van legalább 5 taxis cég a városban.
Egyébként valóban megszünt az FPS probléma és a mikró lagg, szóval nekem pozitív.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: ReWeR

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Erre az egészre hasonló megoldást kell találni, mint ahogy azt a valóságban is meg lehet oldani. Ha valaki olcsóbban, gyorsabban fuvaroz, akkor azt többen is fogják választani. Ezekre a dolgokra lehet figyelni, de attól függetlenül, hogy eddig a scriptes fk-knak problémát okozhattak a ns fk-k, azt te is elismerheted @Szilivok , hogy ezt így rendezni nem korrekt (tartom magam ahhoz, hogy nem ez volt a cél a protect kivételével, hanem ez egy sajnálatos mellékhatás), és nem is előnyös az SCKK-n kívül talán senkinek. És sajnos azoknak se, akik fuvarra/vontatósra várnak órákat akár, ha olyan helyzet van.

Kicsit bonyolult ötlettel álltam elő, ámbár annál jobb lehet, mindenki döntse el. A legjobb lenne ezt az ig telefonon megvalósítani, de ha a fórum marad, az se vészes. Egy fuvar/vontatás után dobja fel a lehetőséget a játék a playereknek, hogy 1-5 csillaggal mondjuk és hozzászólással értékelje a szolgáltatást, aminek a jövőben a többiek utána tudnak nézni (ezt lehet rp-s alapon is, pl mennyire volt udvarias a sofőr, tiszta és kényelmes az autó, vagy csak az ár és a sebesség alapján, amit már fentebb is említettem).
És ennek az lenne a célja, hogy a forgalom megszerzésére összpontosíthassanak a taxisok/vontatósok akkor, ha van elérhető konkurencia (mivel hogy az egyetlen értékelhető ellenérv az ezekre a szituációkra vonatkozott).

Ez egy feldobott ötlet, jöhet hideg meleg, most ennyi jutott eszembe.

Kőváriii

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 27.
154
117
Bora-Bora
V4 karakter
Lars B Hallstein
LV karakter
Lion Keenway
V2 karakter
Layla Scarlett
Youtube alatti commenteket, facebook kommenteket és a fórumon létrehozott topicocat is nagyjából átnéztem. Hasonló véleményen vagyok a legtöbb játékossal, viszont vannak megoldások.

Alapvetően a parkfelügyelet pont erre a célra jött létre, hogy a performance-t növeljék. Viszont én a napokban eddig egyáltalán nem találkoztam pf-es autóval. Ez lehet azért is, mivel keveset játszok, de azért is mert egyáltalán nincs. Naponta 2-3x feljárok, 1 órákra. Az összegében 3 óra. Rengeteg olyan autót láttam ez idő alatt több napig is, ami forgalmas helyen, útban volt. Nem hiszem, hogy a protect rendszeren kéne változtatni, hanem a frakción magán, hogy jobban tudjon működni mint vállalat.

NonScript frakciókra visszatérve. Egy bérlőt valóban nem tud így vezetni egy ember. Eddig tegyük fel, volt egy összeg, ami 100k volt. Ennek az összegnek a 60%-a volt bevétel nekik, azaz 60k, pl. a bérlés összege. Ebből eddig elment 30% szereltetésre, lefoglaltakból való kivételre. Maradt 10%, ami akár lehetett a kaució amit vagy adtak vagy nem. Viszont ezek az összegek lényegesen megfordultak így. Az eddigi 60%-os bevételből, lesz hirtelen 20%. A maradék 70% lesz a protect folyamatos újítása (ami sokszor nem is kivitelezhető a két fél részéről), A maradék 10% pedig az egyéb költségek. Akkor, mennyi a bevétele így egy bérlőnek? Mindenképpen mínuszban van, ezekkel a számokkal -40.000$-ban. Ezek az autóbérlők jóformán a legtöbb esetben az új játékosoknak lettek kitalálva, hogy legyen esetleg élményük kipróbálni olyan autót, amire még nem telik nekik. Az üzemeltetők pedig a legtöbb esetben a profitot különböző IC rendezvényekre fordították, pl. tuning találkozó. De így most ezt az élményt is jócskán megfosztották a játékosoktól.

De mi a helyzet a vontatós/taxis cégekkel? Van egy rizikósabb megoldás, mégpedig hogy átírod addig a srác nevére az autót. Vagy pedig, megköveteled, hogy mindenki saját autóval jöjjön a vállalathoz.

A rendes frakciók kiszorítására visszatérve. Én viszonylag szerintem sok időt töltöttem az SCKK-ban. Igaz, manager nem voltam de sok esetben volt belelátásom pozíciómból adódóan a bérlésekbe. Volt olyan is, amikor valóban nem volt semmi bérlés, ekkor általában nem volt manager. De nem hiszem, hogy az autóbérlők szorították volna ki az SCKK-nak a lehetőséget. Miért? Mivel az SCKK buszt, helikoptert, limuzint ad bérbe a szerveren, ami kevés autóbérlőnél található meg.

Szerver vezetőségi oldalról is lenne egy ötletem, mégpedig hogyan lehetett volna úgy kivitelezni ezt a protectet, hogy valamennyire meglegyen szorítva a szerveren fenn maradó autók száma.
-Az adott játékos 1 hetente vagy bejelenti a protectet az autóra, hogy valóban szüksége van rá, vagy pedig elveszti.
-Egy adott autón 1 hétig van még protect (amin eddig is volt), amit utána elkell döntenie a játékosnak, hogy szeretne-e rá, vagy nem. Viszont ez már egy nagyobb kiadás lenne részéről, mivel vagy véglegesen tegyük fel megtudja ezt venni 2.000PP-ért, vagy pedig nem szeretné. Esetleg egy hosszabb időt megadni 300PP-ért, mert ez valóban nem éri meg.

Olvastam azt is, hogy külön item neki, hogy egy játékos tudja ezt aktiválni. Ezt teljesen fölöslegesnek tartom, hiszen eddig is lehetett más játékostól venni IC pénzért.

Magát az ötletet nem ellenzem, de szerintem ezt a pf-el is meglehetett volna újra oldani, hiszen amikor foglaltak le autókat, akkor is lényegesen látszott az FPS növekedés sok esetben.

Utoljára szerkesztve:
2019. 12. 29.
19
12
Sziasztok!

Megosztom énis a kis gondolatom ezzel kapcsolatba. Nagyon szép, nagyon jó, de szerintem ezt az 1 hetet kellene átirni, 1 hónapra. Megoldódna a nonscriptes frakciók működése, és megérné a parkjegy. Ez sem hülyeség, hogy akinek az inventory-ba van a kulcs, és fentvan, akkor generálja le a kocsit, de szerintem túl magy munka lenne megvalósitani. Attól függetlenül támogatom az ötletet, hogy ezzel kezdjünk valamit, mert ez a hetente vásárolgatás hosszú távon nem biztos, hogy működni fog. Autóbérlők, ns taxik, stb stb mind mind csődbe fog menni, mert lehet gazdag vagy ic, de ooc nem biztos hogy megengedheted hetente azt a 300 forintot, nem beszélve arról, hogy pl az Ecomotionbe (ns taxi cég) minimum 10 autóra kellene hetente megvenni, heti 3 ezer forintért. Ha havonta kellene megvenni, az még talán okés is lenne és nem szünne meg nagyon nagyon sok eddig jól működő olyan ns frakció, ahol kulcsfontosságú a parkjegy a járgányokba.

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
238
135
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
De mi a helyzet a vontatós/taxis cégekkel? Van egy rizikósabb megoldás, mégpedig hogy átírod addig a srác nevére az autót. Vagy pedig, megköveteled, hogy mindenki saját autóval jöjjön a vállalathoz.
Nagyon támogatom amit mondasz, viszont ezzel 1 gond van. Lelép vele, na adj Isten kap egy bant és azt az autót többet nem láttuk, mert kapnánk azt, hogy miért lett átírva a nevére és hogy így jártunk. Ez az első fele a dolognak, a másik fele pedig az, hogy akkor maga a droszt mint olyan értelmét veszti és akárhányszor jön, vagy megy valaki rendszámmal bajlódni és a céges színkóddal. Sokkal több macera a saját autós részt megoldani és még több pénz. Pénz része annyira nem mozgatna meg, ha kitudja termelni az adott casht.
Azért van akár a Camb-nak, akár az Eco-nak saját céges flottája, hogy a kezdő játékosok akik nem tudnak még frakcióba kerülni, viszont szeretnének egy jó közösséghez tartozni azoknak legyen lehetőségük becsatlakozni valahova és ehhez szolgáltat a cég egy céges autót. Ez lenne a lényege a céges flotta rendszernek, illetve így tudunk megfelelni a droszt elvárásoknak is.

Szerver vezetőségi oldalról is lenne egy ötletem, mégpedig hogyan lehetett volna úgy kivitelezni ezt a protectet, hogy valamennyire meglegyen szorítva a szerveren fenn maradó autók száma.
-Az adott játékos 1 hetente vagy bejelenti a protectet az autóra, hogy valóban szüksége van rá, vagy pedig elveszti.
-Egy adott autón 1 hétig van még protect (amin eddig is volt), amit utána elkell döntenie a játékosnak, hogy szeretne-e rá, vagy nem. Viszont ez már egy nagyobb kiadás lenne részéről, mivel vagy véglegesen tegyük fel megtudja ezt venni 2.000PP-ért, vagy pedig nem szeretné. Esetleg egy hosszabb időt megadni 300PP-ért, mert ez valóban nem éri meg.
Ez meg szerintem az egyik legjárhatóbb út. Vagy egy hosszabb időtartamot megadni, tegyük fel 1 hónapot 300pp-ért. (Ez szerintem még tök jól vállalható minden cég részéről) Vagy akár véglegesnek, de akkor legyen drágább és kifizeti az ember, ha céget szeretne nyitni.

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Alapvetően a parkfelügyelet pont erre a célra jött létre, hogy a performance-t növeljék. Viszont én a napokban eddig egyáltalán nem találkoztam pf-es autóval. Ez lehet azért is, mivel keveset játszok, de azért is mert egyáltalán nincs. Naponta 2-3x feljárok, 1 órákra. Az összegében 3 óra. Rengeteg olyan autót láttam ez idő alatt több napig is, ami forgalmas helyen, útban volt. Nem hiszem, hogy a protect rendszeren kéne változtatni, hanem a frakción magán, hogy jobban tudjon működni mint vállalat.
Szerintem nem annyira motiváló sem a fizu, sem az RP, hogy mindenki lelkiismeretesen melózzon ezzel rendszeresen, ha ez át lenne dolgozva, akkor lehetne róla szó, és talán ez a legjobb ötlet alap.
szerintem ezt az 1 hetet kellene átirni, 1 hónapra
Ez egy jó opció, és mint feljebb elhangzott, egy örökös megvásárlási lehetőséget is biztosítani mellé.
Lelép vele, na adj Isten kap egy bant és azt az autót többet nem láttuk, mert kapnánk azt, hogy miért lett átírva a nevére és hogy így jártunk
Abban megállapodhatunk szerintem, hogy ez esetben az se járható út, ha a szerver vállalja a felelősséget, és az se, ha a playerre van hárítva, az autóátírással csak a gond lenne, millió jobb megoldás elhangzott.

Ez meg szerintem az egyik legjárhatóbb út. Vagy egy hosszabb időtartamot megadni, tegyük fel 1 hónapot 300pp-ért. (Ez szerintem még tök jól vállalható minden cég részéről) Vagy akár véglegesnek, de akkor legyen drágább és kifizeti az ember, ha céget szeretne nyitni.
Nagyjából leírtam feljebb, ez is jól hangzik.

Szinte biztos vagyok benne, hogy ennek a történetnek a plusz fps volt a célja, az a kérdés, hogyha már ez a prioritás, akkor mit miért mennyi munka árán vagyunk hajlandók beáldozni. Volt, akinek ez segített, volt, akinek nem, de au biztos, hogy ebben a formában többet árt, mint segít ez a fejlesztés.

Ezt még csendben megjegyzem, hogy @Swathed számításai szerint 7 misit bukott ezen, ami nagyon nem jelentéktelen.