Szimplán annyi kérdésem lenne hogy milyen processzort ajánlanátok ár-érték arányban játszani, amivel baráti FPS-el futna a játék? Gondolok itt 30-60 között.
Köszi előre is a segítségeket!
Én amúgy sem vagyok híve az OC-nak, de ha szeretnéd húzni, akkor vegyed a K-sat. Ha nem, akkor a sima i5 8500-at. (Bár amúgy ez többe kerül, mint a kereted.)
Ha See a fő prioritásod, én inkább egy i3 7350K-t vennék. 4.2 Ghz, ami See-re tökéletes. Persze nem csak a Ghz-t kell nézni, de ennél nem nagyon találnál jobbat ennyiért.
Szia! Bár nekem nem ilyen procim van. De sok ismerős akinek volt már a kezében dicséri. processzor ( kattints rá ). De ha tényleg nagyon nincsen rá keret akkor használtan egy i5 2400 vagy boltból is jó. Ha meg mta mellet szeretnél kicsit nagyobb teljesítményű játékokkal játszani. Akkor én a i5 6500-as procit tudnám ajánlani. Mivel én is ilyet használok és maximálisan elég a 1060-as kártyámhoz.
De ha már egy ilyen processzor kell valakinek nem csak Seere kell, feladat kezelőbe meglehet osztani a terhelést, van is fent róla videó. Szóval ilyenkor jól jön még pár mag. (Ha megtalálom azt a videót berakom )
Az csak a feladatkezelőben fogja úgy "mutatni" hogy megosztja a terhelést..
Rengeteg pénzbe kerülne átírni a játék motorját, ezért nem is teszik meg. És nem, nem lesz több FPS ed csak nem fogsz droppolni és úgy veszed észre, hogy jobb.
Ha működne ez a "valami" akkor nem áldoznának cégek arra pénzt, hogy többmagos támogatás írjanak a programhoz.
Itt egy link ahol látod a processorokat egymagos teljesítmény szerint sorba rendezve. Ezek közül válogass, ha see re szeretnél gépet építeni
Itt nézd végig a procikat, a lista tetején értelemszerűen a legjobb proci van (See-re), aztán amelyik megfelel a pénztárcádnak illetve az alaplapodnak, azt vedd meg. /Azért a Xeon procikat kerüld, az inkább szerverbe való./