Prioritás

jamboralex11

Újonc
2023. 09. 19.
24
66
V4 karakter
Eduardo Marques Braga
Hello

Az lenne az ötletem a prioritás dologhoz hozzákötve, hogy ha valaki ki fagy akkor ha visszalép 3-4 percen belül akkor első helyre dobja fel ugyan úgy mint GTA 5 RP-n.
Azért eventkor és alapból is rengeteg ember kifagy és ezért is lenne jó mert nem feltétlen szeretne valaki költeni a játékra hogy két perc alatt vissza érjen 180-as várólista mellett.

Előre is köszönöm, ha valahogy meglesz oldva ez a dolog.

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
314
452
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Felettem mindent leírtak. Minden eventnél előkerül ez a kérdés és nem lesz változtatva rajta. Amennyiben nem vagy elégedett a helyzettel, tudsz PP-t vásárolni akár IC pénzből más játékostól, akár magadnak és lesz prioritásod.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Ethan és Icco

laciisf

Újonc
2020. 12. 14.
5
6
V4 karakter
Corley Jones
LV karakter
James Silver
V2 karakter
-
De viszont lehetne rp priority. Én nekem szükségem volt relogra, mivel nem töltött be semmilyen ATM és kocsi vásárlás közbe hatalmas égés volt. Várhattam végig a 180as listát. Az kellene, ha olyan indokkal kickel az admin, vagy valami paranccsal settempprio és pl 15 percre priorityt kap az ember, akkor az a 15 perc alatt talán simán átcsusszan a várólistán. Miután letelik a 15 perc, eltűnik a priority, addigra pedig Te is talán visszaérsz RPzni, ha relogolnod kell, vagy valami.

Icco

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
140
558
25
V4 karakter
Linda Manders
LV karakter
Vito Baretti
V2 karakter
-
Hello

Az lenne az ötletem a prioritás dologhoz hozzákötve, hogy ha valaki ki fagy akkor ha visszalép 3-4 percen belül akkor első helyre dobja fel ugyan úgy mint GTA 5 RP-n.
Azért eventkor és alapból is rengeteg ember kifagy és ezért is lenne jó mert nem feltétlen szeretne valaki költeni a játékra hogy két perc alatt vissza érjen 180-as várólista mellett.

Előre is köszönöm, ha valahogy meglesz oldva ez a dolog.
Szerintem pár nap, és a 180-as várólistának jó, ha a fele lesz csak. Újdonság sokaknak az event, az első pár nap mindig ilyen. Nem muszáj költeni a játékra, inGame is tudsz venni PP-t, amivel jár prio is. ;)

• Imádom
Reactions: laciisf

StukaLaci

Újonc
2024. 10. 16.
4
2
33
Ráckeresztúr
V4 karakter
Jordan Norman
Szerintem pár nap, és a 180-as várólistának jó, ha a fele lesz csak. Újdonság sokaknak az event, az első pár nap mindig ilyen. Nem muszáj költeni a játékra, inGame is tudsz venni PP-t, amivel jár prio is. ;)
Szia. Ne haragudj a laikus kérdés miatt de alig egy hónapja játszom csak. Ingame, hogy tudok PP-t vásárolni? Előre is köszönöm a segítséget. :)

Attila..

Barangoló
2023. 06. 07.
107
49
17
V4 karakter
Dominic Cartel
LV karakter
Roscoe Barbera
V2 karakter
-----
Szia. Ne haragudj a laikus kérdés miatt de alig egy hónapja játszom csak. Ingame, hogy tudok PP-t vásárolni? Előre is köszönöm a segítséget. :)
Más játékosoktol tudsz venni, ugy hirdetik hogy kuponpont, 550-700/db kozott megy
1pp/550
1100x550 az 605.000$
2200
És így tovább amilyen csomagok vannak.
(De figyelmesen olvasd el ha, névreszólóan adják akkor neked megy a prio, de ha nem névreszolo akkor nem neked jár a prio.)

• Tetszik
Reactions: Icco és StukaLaci

StukaLaci

Újonc
2024. 10. 16.
4
2
33
Ráckeresztúr
V4 karakter
Jordan Norman
Más játékosoktol tudsz venni, ugy hirdetik hogy kuponpont, 550-700/db kozott megy
1pp/550
1100x550 az 605.000$
2200
És így tovább amilyen csomagok vannak.
(De figyelmesen olvasd el ha, névreszólóan adják akkor neked megy a prio, de ha nem névreszolo akkor nem neked jár a prio.)
Nagyon köszönöm a segítséget! :)

• Tetszik
Reactions: DaveV4

Icco

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
140
558
25
V4 karakter
Linda Manders
LV karakter
Vito Baretti
V2 karakter
-
Egyéb résznél a hirdetéseknél keress olyant, hogy "xy névreszóló eladó". Ezek a pp-k. Általában egy darab 600-700$ körül megy, tehát ha pl. 2200-at veszel, és 700$/db- ért árulják, akkor 700*2200= 1.540.000 $-ba fog kerülni. Talizol az eladóval IC, megadod OOC-ban az account id-det (bal lent találod a sarokban vagy a dashboardban), és ha minden passzol, akkor látni fogod a dashboardban vagy F7 megnyomása után hogy megjött a pp. Kell pár perc, főleg ha tele van a szerver, mire jóváíródik. Ezután Ic kifizeted az eladónak az 1.540.000$-t, ennyi.

• Tetszik
Reactions: StukaLaci

StukaLaci

Újonc
2024. 10. 16.
4
2
33
Ráckeresztúr
V4 karakter
Jordan Norman
Egyéb résznél a hirdetéseknél keress olyant, hogy "xy névreszóló eladó". Ezek a pp-k. Általában egy darab 600-700$ körül megy, tehát ha pl. 2200-at veszel, és 700$/db- ért árulják, akkor 700*2200= 1.540.000 $-ba fog kerülni. Talizol az eladóval IC, megadod OOC-ban az account id-det (bal lent találod a sarokban vagy a dashboardban), és ha minden passzol, akkor látni fogod a dashboardban vagy F7 megnyomása után hogy megjött a pp. Kell pár perc, főleg ha tele van a szerver, mire jóváíródik. Ezután Ic kifizeted az eladónak az 1.540.000$-t, ennyi.
Köszönöm szépen! :)

• Tetszik
Reactions: Icco

DriftV4

Pletykafészek
Támogató
2022. 01. 07.
995
497
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok!

Ez minden event időszaknál mindig felmerülő kérdés. Csak pár hétig tart egy ilyen event, de az alap ötletet támogatom. De a prioritás 820 főnél egy nagyobb eventnél mindig előfordul.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
700
1 757
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Arról szól a történet, hogy vegyél valamilyen PP csomagot! Vissza akarsz jönni?
Akkor veszel szépen priot.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Bari és Reina.

sneci1902

Lelkes fórumhasználó
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 10.
314
269
V4 karakter
Jack M Brandon
És akkor aki veszi a priót az pedig hátrébb kerül? Ez valahogy így meg azokkal szembe nem fair akik ezért veszik a priót. Sajnos az event időszak ilyen várólista van amit csomag vásárlással tudsz küszöbölni. Amit leírtál ez a fizetős sorban állókkal szembe nem lesz fair. Az AFK embereket folyamatosan szűrjük időnkhöz mérten.

• Tetszik
Reactions: Gidus

jamboralex11

Újonc
2023. 09. 19.
24
66
V4 karakter
Eduardo Marques Braga
Afkoló emberek nagyon hamar ki lehet kickelni a szerverről, még pedig úgyhogy két admin össze beszél akár dc-n vagy ts-en és az egyik mondja az id-t a másik meg kickeli őket. Rengeteg helyet lehetne felszabadítani eventkor mert nem egyszer láttam olyat hogy 1,5 órás afk ideje volt nem egy és nem is kettő embernek.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
381
1 284
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Afkoló emberek nagyon hamar ki lehet kickelni a szerverről, még pedig úgyhogy két admin össze beszél akár dc-n vagy ts-en és az egyik mondja az id-t a másik meg kickeli őket. Rengeteg helyet lehetne felszabadítani eventkor mert nem egyszer láttam olyat hogy 1,5 órás afk ideje volt nem egy és nem is kettő embernek.
Az afk személyek szürve vannak, sajnos nem tudjuk mindig nézegetni mivel rengeteg report van ilyenkor.

• Imádom
Reactions: Della