Prémium pontból vásárolható autók, fegyverek Z/H

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 043
534
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok!

Kezdeném avval, hogy egy kicsit furcsán érzem magam a kérdező fél szerepében, mivel általában válaszolni szoktam a játékosok általi kérdésekre.

1. Kérdés: Ha én prémiumpontból vásárolnék autót ahhoz is jár bizonylat, vagy csak fegyverekhez jár? (Fegyvereket tudom)
2. Kérdés: A prémiumpontból vásárolható fegyvereket el lehet adni ingame dollárért? Ha igen, ilyenkor a vásárlási bizonylatot is oda kell adni?

Hangsúlyozom, hogy nem kerültem ilyen szituációba, de mivel szoktam PP-zni felmerült bennem a kérdés.

Válaszotok előre is köszi!

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
319
460
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Sziasztok!

Kezdeném avval, hogy egy kicsit furcsán érzem magam a kérdező fél szerepében, mivel általában válaszolni szoktam a játékosok általi kérdésekre.

1. Kérdés: Ha én prémiumpontból vásárolnék autót ahhoz is jár bizonylat, vagy csak fegyverekhez jár? (Fegyvereket tudom)
2. Kérdés: A prémiumpontból vásárolható fegyvereket el lehet adni ingame dollárért? Ha igen, ilyenkor a vásárlási bizonylatot is oda kell adni?

Hangsúlyozom, hogy nem kerültem ilyen szituációba, de mivel szoktam PP-zni felmerült bennem a kérdés.

Válaszotok előre is köszi!
Csaó! Bizonylat csak fegyverekhez jár ,mivel figyut nem tudsz kapni az autóra ,illetve elvenni sem tudják tőled. Vásárláskor jàr mellé műszaki adatlap a műszaki miatt.

2. Igen eladható IG dollárért ,akár csak bàrmi más a szerveren. Megkell találni hozzá a megfelelő vevőt. Ilyenkor bizonylatot át kell adni ,legfőképp ha bizonylatosnak van hírdetve a fegyver. Egyébként is bizonylattal alapból többet is ér. Viszont vannak olyan fegyverek amikhez nincs bizonylat pl. Craftoltak ,azokhoz értelemszerűen nincsen.

Remélem sikerült mindent megválaszolni!

• Tetszik
Reactions: Browniee

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
347
1 066
24
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
A második kérdésedre a választ azzal pontosítanám még, hogy egy bizonylattal rendelkező fegyverrel háromszor kaphatnak el a rendőrök és csak utána kobozzák el tőled. Ha nincs hozzá/nincs nálad a bizonylat akkor azonnal elveszik, az első alkalommal.
Eladáskor nem muszáj bizonylattal együtt eladnod, de ennek nem sok értelme van, mert fele annyit sem ér egy bizonylat nélküli siknes fegyver, mint a bizonylatos.
Plusz attól, hogy bizonylatos, PP-ből vett fegyver, ugyan úgy nem hirdetheted legálban, szóval fű alatt kell vevőt találnod rá.

• Imádom
Reactions: Reina.

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 043
534
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Csáó!

Szeretek olyan playerekkel együttműködni akik kontrét és egyértelmű segítséget adnak. Nagyon köszi @Eric @SimiD15!:)

Több kérdésem nincsen Globális moderátor kollegák helyezhetik a témát!

Zárható/Helyezhető!

• Imádom
Reactions: Néma és Reina.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.