PP-s item elvétele.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

matyi9999

Újonc
2022. 05. 20.
64
397
V4 karakter
Enrico Barzini
Hellosztok, az a kérdés fogalmazódott meg bennem így hajnali 1kor, hogy tulajdonképpen hogyan is van a rablásoknál a PP-s itemek elvétele.
Tegyük fel PP-zek 200 pp értékben colt lőszert 40db-ot. Jönnek kirabolnak, és annak ellenére hogy akár 5 perccel vagy 2 nappal azelőtt PP-ztem elvehetik tőlem, annak ellenére, hogy a szabályzat világosan leírja, hogy pp-s item rablása tilos, és szerintem a lőszer is egy item. Érdeklődtem adminoknál, hogy hogyan is van ez, azt a választ kaptam, hogy mivel nem bizonyítható hogy ppztem a lőszert mert simán kicserélhetem nem pp-sre ezért az elvehető.
Ez valamilyen szinten érthető.
Na most, ha én 200pp-t egy fix kártyára költök, akkor ugyanezen az alapon azt is elvehetnék, mert simán kicserélhetem olyan fixkártyára amit dollárba vettem meg valakitől, de ennek ellenére a szabályzat tiltja a fixkártya elvételét.
Viszont, ha a saját ppből veszek lőszert, az mindenféle gond nélkül elvehető, míg a dollárból vásárolt fixkártya nem.

Distle

pupak
2021. 08. 27.
274
1 143
V4 karakter
evidio.mercadante
Fixkártya alapjáraton PP-s item, csak úgy tudod megvásárolni a szerveren, azért nem lehet elvenni.
Lőszert pedig igen, kitudod cserélni.. maradjon is így.

matyi9999

Újonc
2022. 05. 20.
64
397
V4 karakter
Enrico Barzini
Van esetleg lehetőség töltényt nem pp-ből venni? Mármint sejtem h rendvédelmi szervek dutyzással kapnak tölit stb, de pl civilként vagy aki illegálba van, hogyan szerzi?

rokesz

adorkable
2021. 02. 09.
154
839
V4 karakter
todd hurley
LV karakter
tomas villacres
Aki civil vagy illegálos az vagy PP-ből vesz magának lőszert vagy SeeNion-on keresztül, nincs a szerveren olyan script ami lehetővé teszi neked hogy lőszert tudjál gyártani. Sokan örülnének neki mint én pl. de jelenleg ezzel az opcióval kell mindenkinek beérnie.

matyi9999

Újonc
2022. 05. 20.
64
397
V4 karakter
Enrico Barzini
Tehát akkor ha jól értem a lőszer is ugyanúgy pp-s item, mivel civi v illegál csak ppzni tudja mint a fixkártyát. Ez érdekelne igazából, hogy az egyiket miért tilos elvenni a másikat pedig miért szabad.
És ez nem polgár pukkasztás akar lenni, csak már érdekelt, hogy van ez a dolog, mert kb 120tölit elvettek tőlem, már ami mind pps volt, ami igazából nem nagy összeg 600pp csak, nem azért ppzem le h másoknak átadjam 😃

marcy.

when im fucked up thats the real me
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 582
20 094
V4 karakter
Lydia Nicolati
Lőszerre nem tudsz figyelmeztetést osztani mint mondjuk egy PP-s fegyverre, ezért vehető el a lőszer egyből ha pp-s ha nem.

• Tetszik
Reactions: Kiko. és rokesz

KrisztJohnson

Újonc
2021. 11. 14.
20
31
V4 karakter
Kriszt Johnson
Csak akkor a fix kártyát miért nem vehetik el, mert ahogyan előttem leírták full ugyanazon elven van mint a töltény, annyi, hogy az még eventtel is jöhet

marcy.

when im fucked up thats the real me
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 582
20 094
V4 karakter
Lydia Nicolati
Azért mert a fixkártya teljes mértékben legális tárgynak számít, a lőszer pedig az embereknél nagyrészt illegálisan van.

matyi9999

Újonc
2022. 05. 20.
64
397
V4 karakter
Enrico Barzini
Lőszerre nem tudsz figyelmeztetést osztani mint mondjuk egy PP-s fegyverre, ezért vehető el a lőszer egyből ha pp-s ha nem.
Én nem is azt taglalom hogy rendőrök ne vegyék el, hanem hogy pl rablás során miért vehetik el ha csak ppvel juthat hozzá civil, illetve illegál.

• Tetszik
Reactions: KrisztJohnson

Gombos

agombos.hu
Very Important Person
2019. 01. 10.
878
2 794
24
V4 karakter
William Kearney
LV karakter
William Kearney
Van esetleg lehetőség töltényt nem pp-ből venni? Mármint sejtem h rendvédelmi szervek dutyzással kapnak tölit stb, de pl civilként vagy aki illegálba van, hogyan szerzi?
Régen volt fegyverhajó, akár 400+ lőszer is lehetett egy leadott ládában.

• Tetszik
Reactions: Distle

Weetch

Újonc
2021. 07. 15.
44
123
V4 karakter
Kevin Max
Benne van a kérdésedben a válasz egyébként, a szerveren található összes lőszer PP-ből lett lehozva ezért nem számít a lőszer PP-s itemnek, mivel ez az egyedüli mód ahhoz, hogy több lőszer kerüljön be a szerverre.
Azért itt tényleg sántít valami az érvelésben. :D

A lőszer kivételt képez a PP-s tárgyak között.
Olyan szempontból ugyan úgy PP-s mint a fixkártya, hogy jelenleg csak PP-ből tudnak új lőszerek bekerülni a gazdaság körforgásába. Tehát minden egyes lőszer az "életútját" a prémium boltban kezdi, utána nyilván aki akarja eladhatja, ellőheti, ezt már játékos válogatja.

Valószínűleg a kivételezés azért van, mert egyrészt régen ez nem így volt, tehát régen a lőszer valóban nem volt PP-s tárgy ilyen szempontból, másrészt pedig szerintem ennyi kockázat belefér, ha valaki illegált szeretne folytatni. De ettől még valóban igazad van, illene feltűnteni a szabályzatban, hogy a lőszer kivételt képez.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Támogató
2019. 01. 09.
830
1 581
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian Benett 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Fixkártya és lőszer között van azért különbség.

Előszőr is a fixkártya, fegyver, egyéb tárgyak esetén a szerver tökéletesen logolja neked, hogy ki és mikor vette meg PP-ből.
Lőszerek esetén tegyük fel veszel 40 lőszert, nem fogja neked logolni a szerver tehát akármikor mondhatod azt másnak, hogy PP-ből van ezért nem vehetik el.

Régen volt fegyverhajó, akár 400+ lőszer is lehetett egy leadott ládában.
Másodszor meg is cáfoltuk a "PP-ből van behozva" állást.

Harmadszor pedig tökéletesen írja a helyzetet a szerverszabályzat. Valamilyen szinten igazad van, viszont lehetetlen lenne azt nyomon követni, hogy melyik lőszer van PP-ből és melyik nem.

f5e6d86040004d18a0e26fa04d1993c5.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.