Poppy ötletei.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

~Krissz~

Barangoló
2019. 10. 28.
108
112
21
The “Hell”
V4 karakter
<————————>
LV karakter
Alcee Lorenzo
V2 karakter
Christian Santos Lopez
Szép napot, estét, reggelt... ki mikor nézi. Ugyebár mivel lassan itt a karácsony, elhoztam pár ötletet ami szerintem elég sokat dobna a hangulaton.

Ötletek:
- karácsonyi kiegészítő behozatala(gondolok itt sapkára, és egyéb színes kiegészítőre)
- Több női skin(körülbelül 3-4 darab van ami úgy ahogy használható)
- Díszítés(egy kettő karácsonyi dísz szerintem elférne minden nevezetesebb részen, gondolok itt a városházára, szerelőtelepekre, és ez mellé chilles karácsonyi zene esetleg, ami akkor hallható ha a megadott rádiuszban vagyunk, ez alatt azt értve hogy ha 20-30 méterre elsétálunk akkor már ne legyen hallható.
-karácsonyi díszítés autóra(gondolok itt újjabb paintjobra)
-hógolyó( tisztában vagyok vele hogy egy sivatagos részen nem találkozok hóval, szerintem ez is megoldható lenne adott körülmények között .)
-új animok(gondolok itt a táncokra, talán van 3 darab és azokat is ha már használod lenokiznak)
- Téli gumi( szerintem ez is sokat dobna, ha ez a gumi van a kocsin akkor értelem szerűen javulna a handling a járműnek, jobb tapadás stb, viszont ezt csak a szerelők tudják feltenni bizonyos összegért)
-Több fajta PET( gondolok itt macskára, vagy esetleg papagájra ami a válladon csücsülne)
WC zés( ez nem tudom mennyire kivitelezhető, de ha pl sokat iszunk akkor el kellene mennie a karakternek brunyálni vagy valami, ezt egy kis felugró ablak jelezné, hogy hopp itt az idő, és persze ehhez is lenne külön animáció)
- Rádió( ha a rádióba szeretnénk beszélni akkor azt elő is kelljen venni mint a telefont pl, és amikor bele beszél az illető olyankor a karakter a szájàhoz emeli azt)
-telefonhoz( ha a telefonunkon megnyitjuk a kamera appot, akkor ott lehetne pár filter is esetleg, ez mellé amiket készítünk fotókat meg lehessen tekinteni egy galéria app ban)
-pár állatka( szerintem megoldható lenne hogy olyan területeken amin kevésbé járkálnak állatokat lehelyezni, gondolok itt a kígyóra, esetleg skorpió stb, ami megmérgez ugyan... de lehessen vadászni rájuk, személy szerint ezzel értelmet lehetne adni a sörétes puskának, bár nem láttam még embert aki kígyóra sörétessel vadászik, de ez is egy plussz RP forrás, itt a sörétes azért hoztam fel mert szerintem nagyon ritkán használják)

Noh ennyi lenne az én ötletem/ötleteim, szerintem kisebb újítások is eléggé nagyot dobnak a szerver hangulatán, persze nem mindneki látja meg a jót. :)
Pacsi mindenkinek, és köszi hogy végigolvastad.

Utoljára szerkesztve:

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Szia,

Első,szerintem okés nagy gond nincs vele.
Második, ez valóban jól jönne - a civil skin ajánlóval eléggé ramaty női skinek jöttek be.
Harmadik, nekem nagyon tetszik ez a pont, kissé feldobna a szürke mindennapokat.
Negyedik, én nem látom értelmét és szerintem nem is kivitelezhető ilyen rövid időn belül.
Ötödik, mint ahogy te is leírtad sivatagos helyen nem találkozunk hóval viszont ott van bayside, mely rendelkezik hóval. Nem fűzök hozzá sok reményt, ilyesmit még nem láttam mta-n belül. Nem látom elképzelhetőnek, megvalósítás oldalát nézve.
Hatodik, mivel sivatagban vagyunk felesleges. Maximum baysideon lenne értelme, arra pedig nem járnak olyan nagy mértékben playerek mivel a játék város centrikus.
Hetedik, tudtommal volt már ilyen ötlet mely el lett vetve.
Nyolcadik, ebből csak az lenne hogy mindenki össze sz*rná a város, meg menne pisálni mint az idióta.
Kilencedik, szájhoz emelést megtudod oldani telefonálás animációval. A többit meg már csak a képzeleted szabja meg.
Tizedik, feleslegesnek érzem. Photoshop és még nagyon sok ingyenes képszerkesztő ott van erre.

Mateh

Klaviatúra gyilkos
2019. 07. 10.
717
5 409
V4 karakter
Gyorgy Sztojka
LV karakter
Kadyr Nuradilov
Egyedül a 3.ötlet az, ami megállná helyét a szerveren, a többinek nem látom semmi értelmét.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
1. Szerintem ez jó lenne de csak a karácsonyi ünnepek alatt.
2. Aki nőt szeret rp-zni annak biztos jól jönne, személy szerint én sosem rp-ztem még nőt.
3. Ez jól jönne, IRL is sok diszt látni.
4. Ennek nem nagyon látom értelmét, IRL sincs sok autó kidiszitve.
5. Maximum baysideba.
6. Ennek is csak bayside-ba lenne értelme, ha valaki szeret driftelni.
7. Igazából adna az rp-hez mert IRL is sokfajta háziállat van viszont macskának nem lenne sok értelme, mert itt az ember a játékidő nagyrészét a szabadban tölti el, és nem a házba, és valljuk be macskát nem nagyon szokás sétáltatni az utcán. A papagáj az egy kiegészitő, de azt nem teheti fel mindenki, én inkább arra gondoltam hogy jó lenne ha a berendezhető házakba le lehetne rakni kalitkás madarat vagy akváriumos halat.
8. Ez rp-vel megoldható ha akarod.
9. Ez is megoldható rp-vel.
10. Ennek nem látom sok értelmét.
11. Ez szerintem jó lenne, mert IRL is a sivatagba mászkálnak ilyen bestiák.

~Krissz~

Barangoló
2019. 10. 28.
108
112
21
The “Hell”
V4 karakter
<————————>
LV karakter
Alcee Lorenzo
V2 karakter
Christian Santos Lopez
Igen-igen, ez mind bennem is felmerült, voltak/vannak kétségeim emellett de szerintem egy próbát megért, szimplán csak ötletek voltak, amik vagy megvalósulnak avagy sem.?

• Tetszik
Reactions: peko, 2B és Termi

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
a kiegészítőket támogatom, nem csak az event idejére, jó lenne változatosabb téli sapka.

• Imádom
Reactions: peko és ~Krissz~

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Karácsonyi kiegészítők pont nem hiányoznak a szerverre úgy ahogy a WC-s dolog sem, nem kell ennyire túlzásba vinni a realizálást mégis csak egy játékról van szó. Egy pár női skin még elférne a szerveren ez tény s való. Állatok sem fontosak annyira de esetleg lehetne róla szó. A rádiózás dologhoz inkább hozzá sem szólok, jó ez így ahogy van. A való életben is lehet úgy rádiózni, hogy nem tartod a szádhoz nem kell azt se ennyire realizálni, inkább mindenki MG-zne. A téli gumi mondjuk nem rossz ötlet.

Exetamol

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 27.
348
367
22
???
V4 karakter
noah_mckenzie
Pár dolog már bejött a topic megírása óta de azért szerintem egy két újabb női skin tényleg elférne.

• Imádom
Reactions: ~Krissz~

Revo

Moki Killer
2019. 11. 17.
105
49
V4 karakter
-
LV karakter
Trevor Dknox
V2 karakter
-
Szerintem mindegyik jó ötlet , bár már van Karácsonyi kiegészitő, de a többinek örülnék ha látnám a szerveren.

• Imádom
Reactions: ~Krissz~
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.