Poper Johns-->Ezekiel [Főadmin/Szuperadmin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Martin P Pal

Újonc
2019. 01. 13.
3
0
V4 karakter
Martin P Pal
zoldlogo.png

Neved:
< Poper Johns >

A ban időpontja:
< 2018/05/29 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva (NonRP-s csomagtartózás) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< [Haverom helyett írom!!] Először is köszönöm szépen hogy végigolvasod az Unban kérelmemet. Na szóval, ki lettem bannolva hogy eljátszottam az utolsó esélyemet (NonRP-s csomagtartózás)ért. Én mikor ott voltam bányatónál kint ott a kocsiknál (az én kocsim mellet) ott volt egy másik kocsi és láttam hogy az egyik gyerek nyitva hagyta. Le RP-ztem és megnéztem hogy mi volt a Csomagtartójában és láttam hogy egy fegyver volt meg lőszer (azt hiszem lőszer is volt hozzá már nem emlékszem) és én kivettem azt a lőszert belőle (ez még live után volt még azt hiszem meg is van a live róla,de a live végén már nem vette fel mert kikapcsoltam). Én hülye meg kivettem a fegyvert meg a lőszert belőle és elfutottam. Akkor még azt hittem hogy az a Nonrp-s csomagtartózás ha nem RP-zük le, mert volt már adminjailem hogy NONrp-s csomagtartózás és az admin azt kérte hogy RP-ztem -e? Én meg mondtam neki hogy sajnos nem és ezért kaptam jailt hogy Nonrps csomagtartózás. És azt gondoltam hogy ha le RP-zem az egészet (kb 4 soros RP) és akkor nem fogok kapni jailt.. Tudtam hogy Utolsó eséllyel játszok meg minden óvatos is voltam le is RP-ztem csak igen, fegyvert nem lehet kicsomagtartózni mert PP-s vagy nem tudom miért meg PP-s itemeket. Ezt most már sajnos a bannom után megtudtam, és nagyon de nagyon szomorú lettem mikor meghallottam hogy kibannolt Ezekiel utolsó eséllyel :( Nem tudom hogy Admin-e még de bocsánatot akartam kérni tőle, meg azt a fegyvert vissza tudnám adni meg ki is dobhatom bármit csak kérlek szépen adjatok UB-t nagyon de nagyon szeretnék visszamenni a szerverre ez a kedvenc szerverem bármit megtennék ha kapnék UB-t BÁRMIT ! Megváltoznék és betartanám az összes RP szabályt, nagyon sokat tanultam mert még a See V3 szerveren(eken) (Seev2,Seev3)is sokat játszottam és rájöttem hogy tényleg nem kéne itt rosszul viselkednem. Persze én még ezt annó úgy gondoltam, hogy nem olyan fontos. Az idők során az ember rájön hogy ha valamit szeret (pl. Seemta V3 LV) akkor azt sohase felejti el, és én ezzel így vagyok ! [TS-re is megyek ha kell tisztázni] >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.