Polli Cyla panasza Dyna-ra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Markincollig

Barangoló
2021. 02. 05.
104
108
szeged
V4 karakter
marco g enzo♕
teamspeak3.png

Panaszkönyv TS3 Moderátorra
Panasztevő InGame/TeamSpeak neve:

~ Polli Cyla~

Panaszra tett TeamSpeak moderátor neve:
~ Dyna ~

Panasz oka, leírása, kifejtése:
~ Nos annyi volt, hogy újra raktam a gépem, leszedtem a TS-t..., fel connectelek majd egyből lecsatakoztam mivel elfejtetem beírni az IG nevem, nehogy kapja a kicket. Újra fellépek és az fogad, hogy bannolva vagyok 24 órára. ~

Bizonyíték:
(pl.: log, kép, videó)
~
image.png
~

Megjegyzés:
~ Füles nem volt rajtam nem hallottam, hogy behúz de szerintem ez akkor se indok hogy, ezért bannoljon, tudom, hogy 24 óra de akkor is. ~

Dynaa

Zöldfülű
Támogató
2020. 02. 08.
216
1 180
V4 karakter
Reyna Keely
LV karakter
Reyna Keely
V2 karakter
-
Szia, szép napot.

<13:57:57> "TeamSpeakUser" connected to channel "[cspacer1] » Betoppanó «"
<13:58:00> "TeamSpeakUser" was moved from channel "[cspacer1] » Betoppanó «" to "[cspacer112322] » TS Ügyfélszolgálat 1 «" by "[Peterico] Peterico Grey"
<13:58:00> Channel group "Vendég" was assigned to "TeamSpeakUser" by "See Game System - Official TeamSpeak".
<13:58:01> "TeamSpeakUser" disconnected (leaving)

<13:59:04> Client banned: "TeamSpeakUser"

<13:58:23> "Polli Cyla / mark" connected to channel "[cspacer1] » Betoppanó «"
<13:58:29> "Polli Cyla / mark" disconnected (leaving)

(?)

A neved átírásához nem szükséges lecsatlakoznod, át tudod írni anélkül is. Ha valóban viszont ezen az indokon csatlakoztál le, mondjuk úgy, hogy megértem. Azt viszont nem, hogy ezért miért kell panaszkönyvet nyitni? Nem volna egyszerűbb tisztázni ezt a dolgot? Csak mert le tudna kerülni a bann minden gond nélkül..

Te is tudod, hogy ha kilépsz moderátor elől mert nincs rajtad a füles, satöbbi, az nem indok.

Viszont ezek ellenére amennyiben Paulo elbírálja az ügyet, teljesen nyitott vagyok az UB felé és nem ragaszkodom ahhoz, hogy ez rajtad maradjon.

Úgy gondolom helyesen jártam el, így nincs további hozzáfűzni valóm!

Várom a bírálatot.

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
Sziasztok!

Átolvastam a PK-t. Ezért valóban felesleges volt szerintem megnyitni ezt a panaszkönyvet sokkal gyorsabb lett volna, ha felkeresed Dynát, hogy megbeszéled vele privátban a félreértést.
Viszont nem értem, hogy miért kellett azonnal kibannolni a játékost, egy minimum pár percet ilyenkor illik várni, hogy visszajön-e. Erre a jövőben figyelj Dyna, mert a legközelebb ezt nem engedem el szóbeli figyelmeztetéssel.

A bant levettem, a panaszt zárom.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.