Póker Visszahozatala Kaszinóba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zlusty

Újonc
Támogató
2019. 12. 21.
60
464
V4 karakter
ilad-sahebi
LV karakter
ilad-sahebi
Sziasztok!
Pár hónapja kikerültek a szerverről a pókerasztalok, amit ha jól tudom bugok miatt vettek ki.
Szerintem érdemes lenne ezeket kijavítani és V4-re visszahozni, mert az egyik legjobb kaszinó rp-s időtöltés volt. Ha valaki tud pókerezni, és nem akarja a többi kisebb nyerési esélyekkel rendelkező játékon szórni a pénzét, akkor ez neki is egy opció lenne, mint volt is régen.
A hely is azóta elég üresnek tűnik a kaszinóban :/

Zlusty

Újonc
Támogató
2019. 12. 21.
60
464
V4 karakter
ilad-sahebi
LV karakter
ilad-sahebi
Nem bug miatt vették ki hanem mert egyes emberek az OOC kert a pókeren keresztül tudták trukkosen megoldani. Gondolom erre a dologra próbálnak valamit kitalalni és ameddig ez nincs meg addig nem lesz visszahozva a pokerasztal. #telo
Óh, így már érthető.

Pashenko

𝓽𝓮𝓬𝓱𝓷𝓸 𝓲𝓼 𝓷𝓸𝓽 𝓬𝓻𝓲𝓶𝓮
2019. 03. 25.
138
600
V4 karakter
Tommy Arkin
LV karakter
Yuri Pashenko
V2 karakter
-
Nem bug miatt vették ki hanem mert egyes emberek az OOC kert a pókeren keresztül tudták trukkosen megoldani. Gondolom erre a dologra próbálnak valamit kitalalni és ameddig ez nincs meg addig nem lesz visszahozva a pokerasztal. #telo
Szimplán ha az rp-sebb réteg számára lenne visszahozva, bőven elég lenne pár asztal kis tétekkel ( gondolok itt 500-1000ssc/ kör) így nem hiszem hogy 2500-5000$-okkal kezdenének el ooc-kerezni. (véleményem szerint).

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 915
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
Jogos a felvetés, bár igen sajnos oka volt hogy ki vették. Némileg bugos is volt de az elenyésző. Én is szerettem a pókert, sok jó póker partit csináltunk. :D

• Tetszik
Reactions: Neuxer és Chloee

Chloee

Újonc
Támogató
2021. 09. 07.
68
447
V4 karakter
Chloe Capezza 🇮🇹
LV karakter
Gabriell Sancez
Nekem is hiányzik a szerverről, csapatosan mentünk mindig a legkisebb asztalhoz, jó kis rp-ket lehetett tolni. Nyilván oka volt, hogy kivették, de bízzunk benne, hogy V4 re kitalálják, hogy kerüljön vissza. :)

• Imádom
Reactions: Peterico

Morgo

Pötyögtető
Támogató
2020. 01. 26.
527
323
V4 karakter
🇪🇸 Felix Suarez
LV karakter
🇷🇸 Drago Vartolomej
V2 karakter
❌
Nagyon jó kis időtöltés volt, én szerettem. Remélem kitalálnak valamit rá, hogy ismét lehessen használni.

Neuxer

Újonc
2021. 03. 30.
12
57
V4 karakter
Aizen_Westbay
Tényleg én is nagyon szerettem pókerezni, így remélem hogy megoldást találnak erre a problémára.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.