Placedo parancs táblának/címkének használata.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

micra

Barangoló
2020. 03. 22.
107
66
LV karakter
Amir Soriano
V2 karakter
Alvaro Morez
Sziasztok! A minap kaptam egy jailt NonRP-s placedo használatával, mivel egy kocsira szabályosan LeRP-zve rátettem egy cédulát. Mivel nem érzem jogosnak ezt a szabályzatot, ezért írom ezt a topicot.

Az ötlet lényege, hogy töröljék el a szabály azon részét, hogy a placedo parancsot ne lehessen táblának illetve cédulának használni.
Pl. most ha az nekimegyek egy autónak, amiben nincs a soffőrje, nincs lehetőségem a szélvédőjére egy cetlit tenni a telefonszámommal, mivel a jegyzetfüzetet autóra nem tudom felrögzíteni.
Értem azt, hogy ne legyen minden utcasarkon egy tábla, ezért kéne rendesen LeRP-zni az ilyen eseteket.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Ez a szabály azért is van, mert rengeteg keménykalapos mafiosi négy-sárkány előtt kér pénzt, csak, hogy eljátszhassa, és akkor tele lenne ilyen táblákkal a hely, hogy "adjanak pez mer nem ezik a fijam". Ha nem lenne ilyen eset, akkor tényleg egy remek ötlet lenne, de most úgy vagyok ezzel, hogy nem.

• Tetszik
Reactions: micra

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Szerintem lehessen cetlit rakni ,csak ne lehessen rajta hirdetni . Ne legyen tele a város mindenféle autó hirdetésekkel stb. Viszont szerintem a koldusok beleférnek . Illetve az általad említett cetli hagyása autóval való ütközés után és hasonlók tök királyak lennének .

• Tetszik
Reactions: micra és Morozno

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Szerintem lehessen cetlit rakni ,csak ne lehessen rajta hirdetni . Ne legyen tele a város mindenféle autó hirdetésekkel stb. Viszont szerintem a koldusok beleférnek .
Koldusok 99%-a olyan szövegekkel jön, hogy meghalt apja anyja, gyermeke beteg. Azt az ötezer dollárt amit összekoldul, azt elkaszinózza. Utána spray kannázik agyba főbe.

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Koldusok 99%-a olyan szövegekkel jön, hogy meghalt apja anyja, gyermeke beteg. Azt az ötezer dollárt amit összekoldul, azt elkaszinózza. Utána spray kannázik agyba főbe.
Úgy gondolom ,hogy ez egy IRL is megjelenő probléma társadalmunkban. (Nyilván a spray kannás részt nem beleértve ).
Én nem sokat járok kaszinóhoz ,viszont legutóbb láttam egy csávót ,aki placedoval egy kalapot rakott le a földre adományokat várva ,szerintem az például egy tök kreatív megoldás volt. Ha a kaszinónak van IC személyzete ,szerintem nekik lenne az IC feladatuk elküldeni őket onnan ,szükség esetén rendőrt is hívhatnak.

Szerintem szerepjáték kereteibe belefér ,ameddig nem funolásról szól a dolog ,viszont én sem ragaszkodom álláspontom ezen részéhez .

Amit viszont hangsúlyoznék ,hogy "Szerintem lehessen cetlit rakni ,csak ne lehessen rajta hirdetni .Illetve az általad említett cetli hagyása autóval való ütközés után és hasonlók tök királyak lennének ." Bármit lehessen hagyni egy cetlin(ami nem funolás/hirdetés/koldulás(?) ) , nem tudok elképzelni bármilyen érvet ,hogy tiltani kéne ezt.

Hirdetés alól kivételt képezhetne a jármű ablakára helyezett :"ezen jármű eladó +telefonszám".
Viszont ,ha tele lenne minden forgalmas hely fala hirdetésekkel az tényleg idegesítő lenne.

• Tetszik
Reactions: micra és Morozno

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Előttem páran leírták, hogy miért nem. Egyébként nemigen lenne az általad megadott példára használva ez a parancs.

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.