Pjetri Aiden - Patrick Tate [Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pjetri Aiden

Újonc
2024. 07. 06.
21
79
V4 karakter
Pjetri Aiden
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Pjetri Aiden

Panaszra tett személy InGame neve:
Patrick Tate

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, Rp alóli kilépés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Rászálltam helikopterrel Patrickra, amikor ő megpróbált visszafutni a hajójára, nem sikerült neki, szóval inkább elkezdett úszni a nyilt tengeren, hiába lőttem mellé, nem állt meg. Kiúszott egy bizonyos távolságig ahol már nem fogom látni a kilépés üzenetet, majd lelépett a szerverről.(A hajója eltünt ahol éppen vártam őt.) A videon elég nehezen kivehető a srác neve, az első 3-4 mp-ben amikor úszik a hajó végénél tisztán látható a neve, a kilépésről mint emlitettem kilépő üzenet nincs, szóval a második képen látható, hogy 2 perccel azután, hogy ráfogtam a fegyvert a hajója eltünt.

ptrx

Újonc
2024. 11. 04.
5
7
V4 karakter
Patrick Tate
Tiszteletem mindenkinek!
1. Mikor meghallottam távolból a helikopter hangját már sejtettem, hogy nem barátkozni érkeznek hozzám, felmértem az életben maradási esélyeimet és a kialakuló helyzetet azonnal a víz felé vettem az irányt ahol kellő távolságot, egérutat sikerült nyernem.
(Úszás közben egyszer sem néztem hátra így én nekem erről abszolút nem volt tudomásom hogy ki/kik mit csinálnak/tartanak rám. Amikor a helikopter landolt én akkor már kellő távolban voltam de még utána rám lőtt Pjetri Aiden amit elvétett. Elég közel volt a lövés hozzám de pontatlan volt. Azt hiszem erről is van videófelvételem.)
2. Nem léptem ki. Kifagytam és jöttem vissza.
Nincs felhasználói kilépésem,

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
431
1 425
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
1. Mikor meghallottam távolból a helikopter hangját már sejtettem, hogy nem barátkozni érkeznek hozzám, felmértem az életben maradási esélyeimet és a kialakuló helyzetet azonnal a víz felé vettem az irányt ahol kellő távolságot, egérutat sikerült nyernem.
Nem tudom milyen távolságot tudsz meg tenni a vízben egy nyílt területen ahol az életeben maradási esélyeid nőnének nem pedig csökkenének egy fegyveressel szemben.
(Úszás közben egyszer sem néztem hátra így én nekem erről abszolút nem volt tudomásom hogy ki/kik mit csinálnak/tartanak rám.
Erről légyszives küldj videót a te szemszögedből.
rám lőtt Pjetri Aiden amit elvétett. Elég közel volt a lövés hozzám de pontatlan volt.
Nem pontatlan volt szimplán figyelmeztető lövést adott le, hogy ne úszzál tovább, nem lőhet meg nem ölhet meg mivel nonra nem non a válasz.

A kifagyásról ahogy elnézem van videód mert abból lett ki fotózva akkor azt a részt is küld el illetve, hogy mikor léptél vissza a szerverre.
Lehetőleg olyan dolgokat ne hozz ide amik nem a panaszhoz érkeztek, senkit nem az érdekel a másik fél kire és miért nyitott panaszt.

ptrx

Újonc
2024. 11. 04.
5
7
V4 karakter
Patrick Tate
Nem tudom milyen távolságot tudsz meg tenni a vízben egy nyílt területen ahol az életeben maradási esélyeid nőnének nem pedig csökkenének egy fegyveressel szemben.

Erről légyszives küldj videót a te szemszögedből.

Nem pontatlan volt szimplán figyelmeztető lövést adott le, hogy ne úszzál tovább, nem lőhet meg nem ölhet meg mivel nonra nem non a válasz.

A kifagyásról ahogy elnézem van videód mert abból lett ki fotózva akkor azt a részt is küld el illetve, hogy mikor léptél vissza a szerverre.
Lehetőleg olyan dolgokat ne hozz ide amik nem a panaszhoz érkeztek, senkit nem az érdekel a másik fél kire és miért nyitott panaszt.
1. Véleményem szerint pontosan minden egyes méterrel nőne a túlélési esélyem. (Nem nyílt irányba indultam el hanem vissza annak a partszakasz irányába ahonnan jöttem, úsztam már át fél mapot meg lehet csinálni + volt nálam jó állapotú étel+ital)
2. Amit Pjetri Aiden első felvételt feltöltött abban tökéletesen látszódik a karakterem mozgásának iránya. Határozottan egy irányban úszik végig a karakterem ebből logikusan állapítható meg az, hogy egyszer sem néztem hátra mivel akkor az úszás animáció megállt volna, illetve megfordult volna a karakter teljesen az ellenkező irányba/úszás közben is hátrafele úszott volna, ha pedig esetleg megálltam volna és csak egérrel néztem volna hátra az is látszódna mivel az úszás úgy van meganimálva hogy megállapítható lenne belőle.
Mivel ebben a helyzetben másodperceim voltak mindenre reagálni nem nyomkodtam a windows+G gombot se közben sem utána. Tehát erről nekem nincs felvételem. Ezt helyettesíti Pjetri Aiden első felvétele.
Csak magamat tudom elismételni még egyszer, az első videót amit Pjetri Aiden feltöltött 100% logikusan igazol engem.
3. https://armin.kim/seepaste/q05E
(ezek szerint amikor ő kiabált nekem /s parancsok sem jelentek meg az én logomban egyáltalán, mivel már annyira távol voltam, ez szintén azt igazolja, hogy amikor meghallottam a távolból (nem megláttam) egyből azonnal, még egy bizonyos rp szituációnak a kialakulását megelőzve reagáltam így nem is alakult ki a fegyveres kifosztás rp helyzete. (rá sem néztem mivel már nem voltam ott, /s még a log sem jegyzett)

(( u.i.: a 2. linket amit feltöltöttem arra nem teljesen tudom a szabályt de ez így teljesen szabályos volt? hogy ha valaki odaérkezik hajóval egyből lehet darálni?
Tehát ha én vennék egy bármilyen fegyvert, sétálnék bárhol a városban ahol az összes autósra hátulról oldalról előkapom és rátartom akire éppen kedvem tartja rákiabálok hogy gyere ide amire természetesen nem fognak akkor mindenkit PG-ért PK-z hatok fórumon? Csak kérdezem, nem tudom. A szabályok nem tudása pedig nem mentesít a szabályok betartása alól ezzel pedig tisztában vagyok. ))

Köszi Laca, szép napot!
Üdv.: Patrik

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
431
1 425
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
1. Véleményem szerint pontosan minden egyes méterrel nőne a túlélési esélyem. (Nem nyílt irányba indultam el hanem vissza annak a partszakasz irányába ahonnan jöttem, úsztam már át fél mapot meg lehet csinálni + volt nálam jó állapotú étel+ital)
Továbbra is egy nyílt területen úsztál ahol nyitott cél pont vagy ez egyátalán nem fér bele ebbe főleg miközben még melléd is lőnek nem fogsz tovább úszkálni a vízben.
2. Amit Pjetri Aiden első felvételt feltöltött abban tökéletesen látszódik a karakterem mozgásának iránya. Határozottan egy irányban úszik végig a karakterem ebből logikusan állapítható meg az, hogy egyszer sem néztem hátra mivel akkor az úszás animáció megállt volna, illetve megfordult volna a karakter teljesen az ellenkező irányba/úszás közben is hátrafele úszott volna, ha pedig esetleg megálltam volna és csak egérrel néztem volna hátra az is látszódna mivel az úszás úgy van meganimálva hogy megállapítható lenne belőle.
Mivel ebben a helyzetben másodperceim voltak mindenre reagálni nem nyomkodtam a windows+G gombot se közben sem utána. Tehát erről nekem nincs felvételem. Ezt helyettesíti Pjetri Aiden első felvétele.
A fent említett videón látszik, hogy egyszer hirtelen jobbra indulsz a karaktereddel úszás közben majd vissza egyenesen és utána meg balra fordulsz tehát a videóból teljesen ez nem kivehető ezért lett volna szükséges a szemszöged, de mivel nincs így ez neked nem bizonyítható ebben a helyzetben.
3. https://armin.kim/seepaste/q05E
(ezek szerint amikor ő kiabált nekem /s parancsok sem jelentek meg az én logomban egyáltalán, mivel már annyira távol voltam, ez szintén azt igazolja, hogy amikor meghallottam a távolból (nem megláttam) egyből azonnal, még egy bizonyos rp szituációnak a kialakulását megelőzve reagáltam így nem is alakult ki a fegyveres kifosztás rp helyzete. (rá sem néztem mivel már nem voltam ott, /s még a log sem jegyzett)
A kiabálás nálad már nem látszódott mivel már volt egy kellő távolság, de a fegyver lövést attól még lehetett hallani mikor melléd lőtt ez így szintén nem elfogadott, hogy melléd lőnek, de te mit sem foglalkozva az egésszel úszol tovább mint ha nem is forogna a karaktered élete kockán ez így nincs helyén.
(( u.i.: a 2. linket amit feltöltöttem arra nem teljesen tudom a szabályt de ez így teljesen szabályos volt? hogy ha valaki odaérkezik hajóval egyből lehet darálni?
Tehát ha én vennék egy bármilyen fegyvert, sétálnék bárhol a városban ahol az összes autósra hátulról oldalról előkapom és rátartom akire éppen kedvem tartja rákiabálok hogy gyere ide amire természetesen nem fognak akkor mindenkit PG-ért PK-z hatok fórumon? Csak kérdezem, nem tudom. A szabályok nem tudása pedig nem mentesít a szabályok betartása alól ezzel pedig tisztában vagyok. ))
A videón látszódik, hogy le ad egy pár lövést viszont, hogy a hajót érte-e találat vagy nem az a kamer szög végett nem igazán látható pontosan így arról ha van neked videód @Pjetri Aiden akkor azt küld el légyszives. Az hogy rád lőnek kétszer-háromszor és te dudálgatsz illetve a part mellett párhuzamosan mész lassan oda vissza egy fegyveres jelenlétében teljes mértékben nincs rendben, nem is értem az elképzelésed erről.

A videót meg várom a másik szemszögből ha van esetleg addig, ha valami kimaradt küldjétek be ide.

• Tetszik
Reactions: ptrx

Pjetri Aiden

Újonc
2024. 07. 06.
21
79
V4 karakter
Pjetri Aiden
Nekem nincs több videóm az esetről, amit Patrick mond, hogy random elkezdtem darálni a hajóját ez teljesen alaptalan, az előtt, hogy helikopterrel rászálltam volna, előtte még kb. 10 percig keringett a part mentén, ahol én is voltam, úgy hogy az én hátamon látható fegyver volt. Amikor kijött a part legszélére, ahol egyébként is teljesen tiszta célpont lett volna mivel minimális sebességgel haladt, de talán meg is állt, előkaptam rá a fegyvert, majd elkezdett menekülni a hajóval, alapból ez már bőven pg szerintem, a videóban amit beküldött látható, hogy mellé lövök 2-3x, hogy álljon meg, de nem sokat értem vele, de tudtommal ebben nincs semmi szabálytalan.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
431
1 425
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
A hajó nem kapott lövéseket így csak figyelmeztető lövés lett leadva rád, nem is értem mi volt maga az elképzelés egy hajóval a part mellett lassan haladni miközben a parton ott van egy fegyveres aki majd feléd is lő te pedig mit sem érdekelve dudálgatsz felé majd vissza fele mész aztán szép lassan el haladnál.

Mikor helikopterrel szálltak rád és te el kezdtél a vízbe menekülve úszni továbbra sem reális főleg miután még melléd is lőtt, ezzel se nagyon foglakoztál, hogy a karaktered életét kockáztatot.

Teljes mértékben PG történt a videókon láthatóakból kétszer is a hajóval majd mikor úsztál akkor is ezekért a mutatványokért 180 perc admin jailt.
Panasz jogos, zárom.

• Tetszik
Reactions: sCoolby
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.