Pizzafutár munka

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Merebiz

Újonc
2019. 01. 10.
43
16
LV karakter
Danez Rodgers
V2 karakter
Ryan Buckner
Sziasztok.

Nagy vonalakban arra gondoltam, hogy jó ötlet lenne azt megoldani, hogy a játékosok a saját járműveikkel végezhessék a pizzafutár munkát.
A jelenlegi pizzafutár munka nevetségesen keveset fizet, a többihez képest és biciklivel gyorsabban lehet közlekedni mint a munkás robogóval.
Emellett azt is érdemes megemlíteni, hogy egy lélek sem keresi ezzel a kenyerét a szerveren.
Biztos vagyok benne, hogy nem egy megvalósíthatatlan ötlettel rukkoltam elő és sokaknak tetszene ha megvalósulna.

Várom az esetleges ötleteket/ellenvetéseket.​

gabokorte

Újonc
2021. 02. 10.
21
19
35
webelek.webtelek.hu
V4 karakter
Earl Cox
LV karakter
Brian Black
V2 karakter
Boros István
Egyetértek abban, hogy a robogóval nem egy élmény közlekedni (és a fizetés se sok), és ebben én is változtatnék.
Saját kocsi használata viszont nem lenne reális, pl. ha sportkocsit használna a játékos. Én meghatározott saját kocsival engedném, mint pl. V3-on volt a favágó munka, saját Bobcat-tel. Ha a kocsikat nézzük, én egyterű autóra engedném (vagy ha lenne kis dobozos autó a szerveren, mint pl. VW Caddy (Benson), akkor olyanra is). Látva a listát kb. csak az AMC Gremlin X lenne alkalmas, esetleg a Ford E-150. Szerintem! :)

Utoljára szerkesztve:

Padawan180

Aktív fórumozó
2019. 01. 23.
289
658
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Mondjuk én ezt tamogatom, mert elég cinkos fizetése van a többi munkához kepest, raadasul nem kicsit agysejtgyilkos a pizzaboy robogó :D saját járművek közül én mondjuk egy sanchezt el tudnék képzelni, egy ducatit vagy suzukit esetleg. Bár nem tudom öt pizza miért ne férne el esetleg egy r8ban, de az már tényleg nem lenne rps.

Merebiz

Újonc
2019. 01. 10.
43
16
LV karakter
Danez Rodgers
V2 karakter
Ryan Buckner
Persze nem minden kocsi lenne alkalmas, pl. limuzinnal vagy lamborghinivel nem lenne reális szállítani. Sok alacsony- és középkategóriás jármű van a szerveren amivel a munka megoldható lenne, pl: Mitsubishi Galant, Volkswagen Corrado, Chevrolet Chevelle SS '70, Sanchez. IRL is ilyen típusú autókkal szállítanak leginkább (régebbi Suzuki Swift, Opel Corsa stb.).

• Tetszik
Reactions: Padawan180

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.