Neved:
< Bob Hester >
Az észrevétel időpontja:
< 2023 decemberében jelentett nagyobb gondot. >
Kép, videó, log:
< - >
Részletes leírás:
< Szép napot mindenkinek, főként helikopteres barátaimnak. Az utóbbi időben nagy gondot jelent számomra a helikopterem leparkolása, szinte minden nap lefoglalják. Közbe egy 5 percre álltam meg vele, olyan helyt ahol például korház (max 5 percet késtem, míg e kezemet meggyógyították); saját üzletem mögött (elég nagy a hely, se nem a tetején álltam meg, de onnan is elvitték). Azt ajánlották tartsam a reptéren, mert ott szabad és onnan nem fogják el vinni. Most kérdem én, ki fog venni helikopter több millió dollárért vagy 39.000 pp-ért. Nagyon idegesítő tud lenni, mikor folyton le foglalják a helikoptered és nagyba rontsa a játék élményt is. Amikor megállsz vele egy kicsit, nyilván nem séta repülésre fogod használni a helikoptert, aztán lefoglalják és hívhatod a taxit (10-20k-ért elvisz). Majd 30.000 dollárért kiváltod. Azt szeretném kérni a vezetőségtől, valami komolyabb szabályzatot vagy nagyon indokolt esetben foglalják le a helikoptereket (pl már 1 órája áll az út mellett a járdán, az út közepén van, ledobva ott van hagyva....). Szerintem ha senkit nem zavar a helikopter nyugodtan lehessen tartani magán birtok mögött (pl ház mögött, üzlet, garázs) ahol tényleg rp-sen is le lehet szállni és nem zavar ott senkit. Szerintem itt senkit az ég világon nem zavart: . Aztán vissza térve a kiváltásra, általában kiváltod és bele buggol a falba, utána várhatod az admin. . Az adminoknak is van jobb és fontosabb dolguk is mint az én helikopterem szórakozzanak. És nekem simán el ment fél órám és 50.000 dollárom és kiváltás miatt. Jó lehet jönni most tartsam a reptéren és csak ott szálok le. De akkor kérdem én mi értelme van a játékban a helikopternek, főleg ilyen drágán. Szerintem nem nagy kérés ezen elgondolkozni és valami egységes megoldást találni rá, a Parking Enforcement is kerülne munka bőven ha egy pár normálisabban le parkolt helikoptert nem foglalna le. Végülis egy játékról beszélünk. Nehogy már ilyen miatt keljen elmenjen az ember kedve. Bár saját üzletem hátától ne kerüljön lefoglalásra. >
Egyéb megjegyzés:
< Köszönöm megértésed! >